Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
lalitzuza spune:
Happymumy- mesajul era ptr tine ,ptr ca neuronul meu care initial a fost gravid si apoi este lauza retinut ca in sambata aceea ai petrecerea de botez ptr cea mica.ptr printese.
Ursulet- sigur ai nevoie de pasaport ptr copil eu i-am facut lui Andrei la 2 luni si jumatate ,,, destul de greu de pozat copilul care abia statea cu capsorul drept .Este valabil 3 ani.Daca iese cu copilul din tara doar un parinte este necesara o procura notariala din partea celuilalt parinte.
revin
Alexa_G spune:
Multumim pentru urari!
Astazi Alexandru a facut prima sedinta de gimnastica de recuperare. Sunt foarte fericita ca ia placut si nu a plans deloc.
Raportam si noi la trei luni o greutate de 6150g.
Si daca zilele trecute ma laudam ca am un baiat mare care si-a scos masa de noapte, in ultimile trei nopti mi-a aratat ca se poate trezi si de doua ori ca la inceputuri.
Alexa_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielarusu buna fetelor, Sunt si eu o fericita mamica cu o fetita de 2 luni jumatate care ma dispera ca nu mai papa lapte praf cum trebuie, numai cand simte gustul da cu limba afara bibe si intoarce capul ca nu vrea, dar de foame papa ceva din bibe,i-am schimbat si laptele din HIP in Aptamil am zis ca e mai dulce si il accepta dar nu. De vreo cateva zile dupa ce ragaie regurgiteaza laptic imbranzit si acrisor si cam la jumatate de ora dupa papa vomita laptic curat ieri i-am mirosit gurita dupa ce a vomat si mirosea a acru, oare o fi reflux gastric? cum pot afla daca are reflux ? Mai are si o fornaiala de nu mai scapam de ea, bagam la greu ser fiziologic in fiecare zi si aspiram dar nu mai sta sa o aspir cu aspiratorul, acum avem tratament cu picaturi colargol si vad ca e mai binisor, ma gandeam sa nu fie si de la nasucul infundat mereu sa nu pape Am vb si cu pediatru si mi-a spus ca sa o mai las sapt. asta cu aptamil si dc nu isi revine cu papa sa i-l schimb in Humana, chiar nu stiu sa schimb mereu lapticul oare e bine sa schim laptele la 2 sapt?si e tare agitata, nervoasa are momente cand urla rau de tot de nu-i mai intru in voi cu nimic sunt disperata ca nu stiu ce sa fac . In rest e cumintica e tare vioaie si activa stam toata ziua bot in bot ne pupacim si jucam dar nu papa. Ma scuzati ca am scris la voi la bulgarasi dar sunteti mai avansate si poate ma sfatuiti ce sa fac si unde sa merg , simt ca ma paste o depresie nasoala ca am inceput sa plang ff des nu mai am chef de nimic si de nimeni. mamica de Maria Elisa |
Pediatrul nu a vazut nimic in gurita la ea? Bebe Alexandru a avut inca din primele saptamani 5 puncte albe pe cerul gurii pe care le-am tratat cu glicerina cu spumicin.
adrianaBuc spune:
mamici, am o belea mare: Stiti ca Natalia nu prea lua in greutate saptamanile trecute. I-am facut analize de kk si pish, toate au iesit bune. Din pacate in ultima saptamana nu a luat nici macar un gram. Mananca doar LM, mananca bine, e adevarat ca nu mai mananca noaptea deloc (am incercat sa ii dau in somn, dar nu am reusit nici macar sa ii deschid gurita), dar mananca ziua mai des. Nu pot sa imi explic ce se intampla.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
mihacor spune:
la multe lunitze bebe Alexandru!!!
eu cu greu ma mobilizez sa va scriu...umblu mult prin oras,ca am o groaza de acte de rezolvat si mai tre sa ma zbat si cu amenda aia,ca sa nu o mai platim.
merci de raspunsuri fetelor.
ane marie sa stii ca si eu m-am gandit ca sigur plangea in momentul ala daca avea vreo durere...
anca bebelina adela e superba cu ceapa in gurita...
anda,cari e totala,auzi la ea...mama nr.2
fetelor cu mai multi bebei,va admir...eu azi noapte m-am chinuit cu junior sa ii dau tzatza,dar nu mai a vrut...azi dimi eram zombi,dar l-a luat mama si am dormit lemne 2 ore...dupa aia,iar m-am chinuit cu tzitzi,dar nu a vrut,plus a inceput niste urlete de zici ca il taiai...l-am certat ,s-a potolit,dar se uita suparat la mine si ofta...imi venea sa il mananc si sa imi ca l-am certat...
si el plange cu lacrimi de crocodil,cand e nervos tare,in rest se maraie.am reusit sa ii dau doar o data azi san.
lexi tare de tot,pai zici si tu ca asa e modelul.
ali si eu ma gandesc tot asa...ca vreau sa ii fac unul dupa altul,daca si iese,ca,mai tarziu sa nu ma razgandesc,mai ales ca eu am si ajutoare...
ai fetelor si mie mi-e groaza de acte,ca tre sa merg la consulat si ne costa o groaza de bani...apropo,lexi tu cum ai procedat cu actele bebelinei?le-ai facut aici sau acasa in ro?
gabi nu stiu ce sa iti zic,e ciudat...si bebe meu nu vroia sa pape,dar avea colici atunci..plus ca si eu am inceput cu hipp si in spital ,i-au dat aptamil si acasa nu a vrut sa mai pape hipp deloc.dar aptamilul il papa,90 de ml in doua ture cu pauza de maxim 20 de min,in care il tin ridicat in sus,deci nu papa tot o data.
aa si i-am schimbat si biberonul,ca avea de la nuk nr 1 de silicon,dar mare,de sticlutza mare,si i-am luat o sticlutza mai suibtire cu biberon mai ingust,tot nr 1pt lapte si papa mai bine.
parerea mea este sa o ridici mai des,si al meu papa bine primi 20 de ml,dupa care se agita de numa si atunci de obicei il ridic si ragaie de numa...sta putin si dupa aia papa restul,noaptea papa mai linistit.
adriana nu stiu ce sa zic,ca mie nu mi s-a intamplat sa nu ia edy in greutate.sa nu dati cu rosii in mine,dar am o prietena la münchen,care a avut aceasik problema,bebe ei a luat in greutate 400 de g pe luna si s.a nascut doar cu 2600,si doau luni a alaptat si a luat in 2 luni numai 700 de g,a facut proba laptelui si avea o gramada ,dar era apa chioara...dar precizez ca ea nu se alimenta cu trebuie si a inceput si sa fumeze.asta a patit ea,decat e pe lapte praf bebe ia in greuatate normal...va rog,este un exemplu,a nu se intelege ca tu adriana nu ai avea laptele bun.parerea mea este sa intrebi pediatra sa vezi ce iti zic si ei.poate e normal si recupereaza in celelalte saptamani.
hai ca am aiurat destul,cu riscul sa nu va plictisesc mai bine ma opresc.
o seara faina si multi la bebici.
mar_ysa_28 spune:
Eu sunt pe aici..incerc sa caut pareri despre reprezentatia noastra la Eurovision......nu stiu cum a fost insa eu am auzit tare rau...mai mult saraca fata, parca a cantat fara muzica...
Imi place melodia dar cam suna a sabotaj..ea tot facea semne la casca...ce o fi fost?
Alice_Elena spune:
Radu a refuzat cu desavarsire sa manance san, dupa baie. I-am facut lapte praf, a mancat cam 110 ml apoi a luat si tzatza..
Denisa, ma tem ca atat poate sa cante
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc mamici, am o belea mare: Stiti ca Natalia nu prea lua in greutate saptamanile trecute. I-am facut analize de kk si pish, toate au iesit bune. Din pacate in ultima saptamana nu a luat nici macar un gram. Mananca doar LM, mananca bine, e adevarat ca nu mai mananca noaptea deloc (am incercat sa ii dau in somn, dar nu am reusit nici macar sa ii deschid gurita), dar mananca ziua mai des. Nu pot sa imi explic ce se intampla. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
cantarul e ok?poate nu e bun!
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
anahadasa spune:
Buna seara!
N-am reusit sa citesc din urma, picii sunt bolnavi, tusesc in cor, Matei e pe final, pe Natalia abia a apucat-o...Luam bromhexin si ser efedrinat in nas. Sper ca voi sunteti bine..
Am vazut poze pe FB cu bebei mancaciosi, se pare ca noi am ramas cel mai in urma,desi sambata facem 5 luni..., nu le-am dat pana acum decat supa si pireu, in cantitate f mica, evident. Adica nu reusim sa inlocuim o masa de lapte cu alte produse, la asta ma refer. Inca se satura cu laptele meu si chiar au revenit la somnul de la 23 la 7 dimin.
Ok, atat pe azi ca mor de somn!
v-am pupat@
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/lh/myphotos
ursulet33 spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc mamici, am o belea mare: Stiti ca Natalia nu prea lua in greutate saptamanile trecute. I-am facut analize de kk si pish, toate au iesit bune. Din pacate in ultima saptamana nu a luat nici macar un gram. Mananca doar LM, mananca bine, e adevarat ca nu mai mananca noaptea deloc (am incercat sa ii dau in somn, dar nu am reusit nici macar sa ii deschid gurita), dar mananca ziua mai des. Nu pot sa imi explic ce se intampla. Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
Adriana, eu zic ca daca copilul e vioi, se joaca, uda pampersul si are scaun regulat, nu trebuie sa-ti faci griji.. Statisticile astea cu luatul in greutate exact asta sunt, statistici, medii. Asta inseamna ca unii copii iau mai mult in greutate, altii mai putin. Nu sunt nici ei robotei :) Iulia are, la aproape 4 luni, 5,4 kg, dar nu ma stresez, din motivele pe care le-am spus la inceputul mesajului.