Clubul "babelor" FIV-oase 40
Raspunsuri - Pagina 9
adrianaady spune:
Hop si eu
Samira iti ramin datoare ca m-ai ajutat cu cadoul, o superba rochita ma intreba sotul de ce nu mi-am luat si eu una; el nu intelege ca in curand nu o sa mai incap in asa rochita in fine s-a aratat maxim interesat de ce am putut vorbi noi de la 13 pina la 18 dar deh ce stiu barbatii....
Intilneala a fost frumoasa ca de obicei, modelul a ramas tot Aristica, dar si Lyly se tine bine din urma. Am cunoscut cea mai frumoasa fetita, cu gropite in obrajiori, par ondulat si nas carn...
Ma duc in oras runda doi, sa imi serbez o prietena f buna, revin pe seara
ioana3110 spune:
Doamne Tannoo, suna teribil! Chiar daca am mai auzit scenariul asta de multe ori la copii, tot nu cred ca poti sa rezisti psihic la asa ceva....
Doamne ajuta ca s-a terminat cu bine!
FEtelor, cum a fost la intalneala?
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Cocolyso spune:
si eu fetele.
Indragostita maxim:fetita Ricai si Rica implicit, sprancenele Samirei, ochii Adrianei, silueta Aristicai, zambetul Lyly_mar, optimismul Hopefull, starea veveritei Elenush, calmul Qiao!
5ab1na spune:
iremediabil indragostita ce frumos suna
ady hello hello viitoare mamica de gemenasi
tuturor
samira33 spune:
exact!!!!Maria!!!
este printre cele mai frumoase fetite pe care le-am vazut vreodata.
are 4 ani...gropite in amandoi obrajii,nas carn,buze carnoase,ochi mari si negri,cu gene dese,lungi si intoarse,par buclat...toata un zambet.
o fetita dezinvolta,vesela...MINUNATA.
rica,sincer te "invidiez" pentru asa comoara,esti o fericita,esti binecuvantata...sper ca esti constienta de asta.
Maria, cu fin spirit de observatie...ne-a certat ca eram imbracate in culori inchise iar ei ii place alb si roz.
ne-a lasat cu gura cascata cu intrebari de genul:
1-tu de ce ai tzatele prea mici si tu prea mari???
2-de ce nu ti-ai pus pantofi cu toc???
3-esti data cu ruj???
apoi ne-a blocat la mantinela cu observatii de genul:
1-la masa,in timp ce mancam...cica sa facem si noi conversatie cu Maria:
-esti la gradi Maria???pana la 12 sau pana la 5???
-pana la 12 dar la masa nu vorbim.
2-nu te mai stramba ca esti urata cand te strambi!!!
a fost atractia zilei...nu am mai vazut asa copil care sa zambeasca nu numai cu gura ci si cu ochii,cu sufletul si cu intreaga fiinta.
la final a decis ca i-a placut la intalnirea cu fetele si ca mai vine.
nu ne-a lasat s-o pupam pe gropite insa ne-a pupau ea pe toate.
oooffff.....m-am indragostit!!!1vreau si eu asa fetita!!!
samira33 spune:
tannoo,imi pare rau.
este teribil ce ati trait.
bine ca s-a terminat totul cu bine.
o imbratisare pentru voi 3.
anaasta spune:
Dar, Sami, cum erau ele doua, Rica si Maria?! Cand ma gandesc la adoptie, mereu ma gandesc oare cum se va purta copilul cu mine, cu noi, cum va interactiona etc... Iti dai seama ca e o fetita fericita si zambeste cu toata fiinta ei pentru ca are si ea o mamica acum, draga de ea...
samira33 spune:
Maria si Rica pareau ca sunt impreuna dintotdeauna.
nici urma de stanjeneala si comportament artificial/fortat din vreo parte.
e fetita lu' mami si a lu' tati si atat.
astazi,uitandu-ma la Maria am avut certitudinea ca as putea iubi enorm un copilas chiar si nenascut de mine.
pur si simplu imi venea s-o strang in brate tare-tare si s-o albesc de pupaturi....si s-o musc de obrajii bucalati.