Clubul "babelor" FIV-oase 40

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Multumesc fetelor, sa fie bine, cu toata ca imi mentin doza de optism intr-o doza ponderata, zen-ul e insa la cota buna.
many Maine e bine, azi ma duc la dentist.
M-am trezit si eu fix acum cand am inceput si Clexanul, sa vezi siroiri. ieri nu am luat aspirina, am lasat-o totusi dupa ce ma duc azi pe scaunul de tortura. sper sa nu fie prea grav - mi s-a spart un perete pe langa o plomba, dar nu se stie niciodata ce mai gaseste pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Multumesc fetelor, sa fie bine, cu toata ca imi mentin doza de optism intr-o doza ponderata, zen-ul e insa la cota buna.
many Maine e bine, azi ma duc la dentist.
M-am trezit si eu fix acum cand am inceput si Clexanul, sa vezi siroiri. ieri nu am luat aspirina, am lasat-o totusi dupa ce ma duc azi pe scaunul de tortura. sper sa nu fie prea grav - mi s-a spart un perete pe langa o plomba, dar nu se stie niciodata ce mai gaseste pe acolo

---------------------------------------------
TANARA SPERANTA
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Sa-mi spui cum vrei sa facem. Iti dau pe PM nr.meu de tel.

Mergi la inceput

many te sun maine si vedem. poate dau eu o fuga in pauza sau dupa program.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

many te sun maine si vedem. poate dau eu o fuga in pauza sau dupa program.

---------------------------------------------
TANARA SPERANTA
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Eu iau folia la mine, daca putem maine sa ne vedem este ok, daca nu dupa program.

Mergi la inceput

perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna dimineatza
Am citit capitolul asta la foc automat, sefu e cu mine in birou si eu il tot aman ca am ceva urgent de facut
Ady tinem pumnii, Doamne ajuta ca de data asta sa fie totul asa cum iti doresti!
La multi ani tutror ce poarta numele Sf Constantin si Elena ( scuzati de intarziere) multa sanatate bineinteles si mamei tale Lara!
Rica jos palaria, felicitari!
Lara multumesc de intrebare, cu injectiile continui, de astazi mi-a dat si menopur tot de 75ui, mi-e o frica sa le fac!!!... nici macar nu stiu cum se administreaza , ieri z8 aveam foliculi de 13mm si 11mm pe ov stang iar pe ov drept 2 de 10mm, endometrul de 6.5mm.
Injectiile cu menopur sunt dureroase?
pe toate!

Mergi la inceput

miky succes la injectat. menopurul nu doare, se administreaza subcutanat in zona periombilicala. tragi serul in seringa, il bagi in fiola cu pulbere, nu zgaltai tare ca o sa faca spuma, faci miscari de rotati usoare cu fiola, dupa ce s-a dizolvat tragi iar in seringa, scoti aerul si ... infigi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Qiao multumesc mult, cand e vb de durere o cam iau razna, acum m-am linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

capitol nou

Mergi la inceput