Clubul "babelor" FIV-oase 40
Raspunsuri - Pagina 13
smaick spune:
fetele multumesc mult pentru urari
lara platesti 2e/luna si vizionezi cat vrei, ce vrei
daca platesti cu cardul ai reducere dar eu am mers doar pe sms; sa pastrezi codul undeva caci ti-l mai cer din cand in cand. si poti folosii codul pe orice calculator. eu folosesc site-ul de 6 luni si nu am avut probleme
rica69 spune:
Ioana, noi ne-am incadrat in conditiile si prevederile legii vechi, deci a fost diferit.
Adi, DOAMNE AJUTA!
anaasta spune:
Ady , Domane ajuta! Noi le facem galerie pisoiasilor, sper sa fie si ei draguti si sa ajunga sa ne cunoasca intr-o buna zi.
aristica spune:
La Multi Ani!elenusa&smaik
aditule sunt de vis cei doi samburache!
...mie Maria mi-a zis ca am cureaua prea mica, de copii, rucsacul prea mic, cerceii prea mari (iar pana din spate nu era "chiar" albastra), inelul prea mare si cu 3 pietre
tano ma bucur ca Bogdanel e bine si ca sunteti toti trei acasa
elenus26 spune:
Multumesc mult pentru urari babutele mele dragute!!
Adysor acum pisoiasii isi ascut gherutele sa se prinda bine, bine Tinem pumnii!!
Lara sa-ti traiasca mamica si sa fie sanatoasa!
adrianaady spune:
Anaasta sper sa fie puternici cei doi pisoiasi si sa creasca mari , mari pina maine
Rica,Qiao,Smaick, Lara sunteti toate niste femei minunate.
Aristicule te prapadeai de ras daca ma vedeai dimineatza cu crinonele in mana si nu stiam cum il desfac, ce si cum bag.... Slava Domnului ca exista optiunea suna un prieten
Azi am emotii ; cand ma suna Laura la ora 9 imi batea inima cit sa imi sara din piept;cred ca am realizat ca pur si simplu de acum incolo nu mai depinde de mine, mare lucru nu mai pot face, am simtit neputinta aia groaznica ,de acum soarta e in mainile lui Dumnezeu. Sper doar sa fi venit si momentul meu, si sa fie bine pina la capat.
aristica spune:
A venit aditule, a venit si e doar al tau...daca n-o mai fi cineva in concediu si noi nu stim...altfel, e doar al tau
Lara27 spune:
hai mai Ady, tre sa fie! deschidem sezonul vara-toamna cu o reusita mare si mult asteptata
pove' despre schema de sustinere, acum cat ti-e fresh, pls..deci, Crinone dimi si mai ce, cum, cat iei??
to be continued..
adrianaady spune:
Lara la multi ani pt mamica ta! sa fie sanatoasa si sa se bucure de copii ei multa,multa vreme
Pa avem asa :
1. crinone dimineatza+ 20 mg duphaston prinz + 200 utro seara
2. 3 pastile albe proginova pe zi, eu iau 2 dimi+1 seara
3. 10 mg prednison dimi +10 mg prednison seara ( ei dau doar 10 mg pe zi,aici am marit eu doza incepand de vineri pina miercuri inclusiv dupa transfer, apoi revin la 10 mg pe zi)
4. doxicilina 100 mg de la punctie timp de 4 zile
5. ei dau piroxicam/feldene un inflamator din ziua transferului timp de 3 zile, eu am luat din ziua punctie ( m-am gandit la acea inflamare mica a endometrului vazuta la histero) si il opresc a 3 zi dupa transfer.
6. 1 aspenter pe zi.
Maine seara reiau si clexanul 0.4.
In rest eu oricum iau euthirox 25 dimi, acid folic, femibion, magne B6 si metmorfim 1000 /zi.
Deci sunt plina de pastile zilele astea