Clubul "babelor" FIV-oase 40

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

stiu ca e nepotrivit dat fiind ca eu nici nu va cunosc dar vreau doar sa va spun ca mi-ati facut pofta sa vad un copil atat de frumos acum impartiti si poze...

DISCRIMINARE,lasa Sabi,vine el si randul nostru

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Am revenit
Am avut o zi plina, numai in oras am mancat azi ( dar numai mancare buna pt o viitoare mamica ). A fost o zi superba , la cit mai multe sa ne ajute Dzeu
De Maria nu va mai zic nimic, este asa cum a descris-o frumos Samira, si inca de 10 ori mai mult. Data viitoare musai sa ma imbrac in alb si roz, a zis copilul sa nu ma mai stramb dar la sfarsit mi-a zis ca sunt frumoasa deci un compliment tot am primit si un pupic apasat pe obraz
Sabina ar fi fost culmea sa treaca un week-end fara tine
Nu mai poftesc la prajitura ta, ca azi am papat o tarta cu zmeura si jumate de brownie cu caramel si nuca de la Starbucks
Ziua de azi trecu repede, maine pe baricade la munci, seara acasa curatenie cot la cot cu sotul, si gata de marti am puiutii cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Feteleee... miss you all

Chiar daca nu am reusit sa intru in ultimul timp (din motive de job si detasare de problema FIV), sunt mereu cu gandul la voi... Va pup pe toate, apasat

Adriana, tin pumnii sa vii cu vesti bune Sunt cu ochii pe tine

Lara, I just love your style!

Ma oftic de fiecare data cand aud ca va intalniti ... Mi-as dori enorm de mult sa va cunosc! Promiteti ca ... aunci cand ajung si eu prin zona, organizam o intalneala? (de dragul meu, pliiiiiz )

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit
FIV4, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Neata fetele
Elenus, la multi ani, sa fii fericita si implinita!
"La multi ani!" pentru toate sarbatoritele
va pup, sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

adrianaady sa fie "acei" embrioni care sa-ti schimbe viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

La multi ani tuturor Elenelor!

elenush
smaick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata minunatele mele babute!

La multi ani! si eu toate sarbatoritele

smaickule nu e si ziua ta azi?

Smaicku si Lylysoru

Fetelor eu am visat-o pe Mariuta! Numai de ea i-am povestit sotului... Chiar e un copil superb. Si totul e atat de natural intre ele..."mamiiii, pot sa...?" ..."da mami", raspundea Rica. Si pe mine m-au topit.

tanno sanatate lui Bogdanel!

Lara sincer nu mai stiu la ce capitol era reteta cu pricina, dar suna cam asa (daca gresesc prea tare sa-mi ia Sami sortul )... Eu am facut pestele intreg, Ari a facut cu fileuri. Se face un maclavais: ulei de masline, verdeturi, mirodenii (cred ca ce vrea si are fiecare prin cutiute, frigider, pe langa casa), se unge pestele cu potiunea magica, se infasoara in hartie de copt si la cuptor, in tava cu el. Delicios!!

Adysorule sotulache al tau trebuie sa inteleaga ca-ti shimbi garderoba curand

Qiao vreau si eu poze Mercic pentru livrare

Va pup pe toate si o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani Sf. Constantin si Elena. Sa aveti o zi frumoasa

O saptamana faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

'Neatza!

La multi ani! tuturor sarbatoritelor, sa aveti o zi frumoasa, cu soare, vesela si tot ce va doriti voi.

Oh, as vrea sa o vad si eu pe Maria...

Just us two , dupa ce am terminat cu filmele, m-am intors sa revad serialul . Mie in serial mi-a placut cel mai mult New York-ul, modul in care era descris si cum il simteai vibrand in fiecare episod m-au facut sa ma indragostesc de orasul asta. Cand voi ajunge acolo, sigur imi va placea. Cat despre haine, da, sunt faine si tot ce vrei, dar pantofii m-au dat mereu pe spate. Ca stil imi place mai mult cel al Charlottei, Carrie e uneori prea extravaganta pentru gustul meu. Si ca stil imi mai place si cel din Gossip Girl, multe creatii Diane von Furstenberg, Marc Jacobs, Michael Kors etc...

Fetelor, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor

Mergi la inceput