BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(2)
Raspunsuri - Pagina 19
CampariSoda spune:
@ Lorena - mie de la inceput mi-e greatza in shuturi, in mod absolut imprevizibil si independent de ce mananc, beau, cu cine ma cert :D. Cum aici la "Djibouti" (nu e Djibouti e o tzara cik europeana) medicii n-au intelegere pentru est-europence isterice ca mine :D si nu m-a primit nimeni nici macar la un hcg, io recunosc cinstit ca am facut cate un test de sarcina in fiecare zi, sa ma calmez. Asa ca io te imbratisez si sper ca totul sa fie bine.
@Pisigri - bine ai venit :)))
PS: Multumesc tare mult cui m-a trecut pe lista. UM cred ca o sa ramana XXX pentru ca dupa ani si ani de scris constiincios in fiecare luna, fix luna aia nu imi aduc aminte cand nici sa ma tai :D.
lauraf89 spune:
Buna mamici!
Ce mult s-a scris, abia am reusit sa va prind din urma! Ma bucur ca sunteti bine si bebelusii la fel..greturile si poftele vin si pleaca..important e cu ce ramanem dupa ele
Am vazut ca ati scris datele de nastere, a mea este : 19.02.1989 !
Parca am mai vazut o mamica pe aceasta data, doar anul era diferit !
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de sampatamana minunat alaturi de cei dragi!
5+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
lorena_86 spune:
buna fetelor
am fost la fundeni si am facut beta
a crescut dar nu asa cum voiam eu ca sa stau linistita
de acolo a zis ca e buna si ca bebe e in evolutie eu
este 9680
pe aproape
greturi am avut ceva reprize scurte si ameteli
va pup
6+
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor am fost la fundeni si am facut beta a crescut dar nu asa cum voiam eu ca sa stau linistita de acolo a zis ca e buna si ca bebe e in evolutie eu este 9680 pe aproape greturi am avut ceva reprize scurte si ameteli va pup 6+ |
stai linistita, k este ok, nici verisoarei mele nu i s-a dublat val, crescuse in schimb!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
lauraf89 spune:
Lorena stai linistita..si eu am facut Beta si nu s-a dublat, oar a crescut si bebe e ok..mi-a spus dr sa nu mai cit prostii pe net sa ma sperii, corpul fiecarei femei reactioneaza diferit
5+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
zbubu spune:
fetelor am o problema!
Am intrat in saptamana a 5-a de sarcina calculand de la ultimul CM, (sau in saptamana a 3-a a bebelului) si de azi, urinez din 5 in 5 minute. mi se pare, o data prea devreme si mi se pare MULT prea des pentru cat de mica e sarcina.
Are cineva vreo explicatie? Nu exagerez, efectiv ma duc la buda din 5 in 5 minute. Si nici nu prea beau apa.
Nu cred ca sunt racita pt ca nu ma ustura cand urinez.
La prima sarcina am avut senzatiile astea dar nu chiar la intervalul asta nebun de 5 min. si au aparut mai tarziu in sarcina.
lorena_86 spune:
osuparata sa stii cam am citit ce ai scris la aspirante si iti multumesc mult ca ai fost alaturi de mine
am vrut si eu sa intervin si am scris un mesaj dar la cata rautate a fost acolo asa cum ai zis si tu imi plesneau tamplele si simteam ca pulsul a luat-o razna sa ca pt binele lui bebe am inchis tot si am zis ca vreau sa uit si sa nu mai citesc nimic din ce se scrie pe acolo ca nu se merita si imi fac mai mult rau
e pacat ca am stat 2 ani pe acolo si nu am fost jignita de nimeni dar asta e lumea
oricum eu vreau sa uit si asa cum ai zis si tu bebe si sotul sunt importanti
gura lumii n-o astupa nimeni
oricum iti multumesc mult pt sustinere
si sa stii ca nu o sa ne dam catelusa la nimeni
era pur si simplu o discutie cu ce o sa facem ca sa-i fie si ei mai bine si noua la fel
vom gasi o solutie cu siguranta sa putem s-o pastram
o iubim mult de tot chiar daca am fost acuzata in nenumarate randuri ca sunt inumana si fara caracter
va pup
6+
lorena_86 spune:
kmy cu cat a crescut
de la cat la cat?
laura si la tine la fel? cat a fost cresterea?
eu sunt putin panicata acum ca la sarcinile pierdute asta era primul semn dar mult mai mica cresterea gen de la 600 la 800
6+
lauraf89 spune:
Lore la mine a fost de la 18700 la 26100!Nu te nelinisti!
Parca tot tu ai intrebat de greturi, sa stii ca nici la mine nu sunt constante, o zi, 2 am..apoi nimic..si iar ma apuca...cred ca asa suntem noi..si fina mea(care acum e in 8 luni aproape) tot asa a avut..
5+
lorena_86 spune:
off laura dar tu la 5 sapt ai 18000 si 27000 si eu la 6 am abia 9000
presimt ca ceva iar nu e in regula
6+