BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(2)
Raspunsuri - Pagina 18
Bubblegum spune:
Fetelor scrie fiecare cand poate si cat poate ca nu e cu abonament e forumd eschis tuturor nu e club privat Eu zilele astea am timp de scris ca stau acasa si ma documentez despre una si alta dar de saptamana cealalata adio traiul bun
CampariSoda bine ai venit!!Superb cadou e Craciun esti in 9 saptamani, abia astept si eu sa ajung acolo sa trec mai ales de stressul asta cu prima ecografie..nu ca n'o sa vina alte stressuri...
Lorena nici eu nu am avut ieri stari de greatza si ma panicasem (am avut in schimb ameteli si am intrat si eu in capitolul in care ma dor sanii)..e grav daca am ajuns sa ma panic ca nu am greata acum am ameteli si asta de vreo 3 zile....
Si stai linistita cu beta, daca acum doua zile era cat era azi sigur e peste 10.000. De acum poti face linistita ecografie pentru ca i se va auzi inimioara!
Crismac le serviciu si eu am spus, nu de alta dar angajatorul trebuie sa stie sis a tina seama de situatia angajatei insarcinate (legal si teoretic ca in practica stiu ca nu este asa)
kmy_black spune:
bun venit fetelor noi!!!
sa aveti o sarcina usoara si la termen!!1
repet acelasi sfat care i l-am dat lorenei la toate: nu va mai stresati, suparati bulgarasii!!!
raport la incheierea unei sapt de dieta: -4.8kg!is oleak dezamagita, speram s adepasesc pragul de -5kg dar e bine sia asha decat deloc, de astazi incepem o noua sapt de dieta!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Bubblegum spune:
Kmy nu fi prea stricta cu tine..4.8 kg e super bine intr-o saptamana!!Multa bafta si vointa si saptamana viitoare
Bubblegum spune:
dau copy paste la informatia aceasta poate , cine stie mai e cineva 'ametit' pe aici...senzatile de ameteala in sarcina timpurie sunt un fel de 'greata de dimineata' deci un simptom comun de sarcina
Dizziness During Pregnancy
If you've always wanted to perfect your swoon, the next nine months may be your best chance. But if you'd rather keep your feet on the ground, here's what you'll need to know about feeling lightheaded during pregnancy.
What dizziness during pregnancy is
A disorienting feeling of unsteadiness (vertigo) can make expectant moms feel as if they’re about to fall or faint (and sometimes they do!).
What causes dizziness during pregnancy
Early in pregnancy, lightheadedness is likely due to the fact that your body isn’t yet producing enough blood to fill a rapidly expanding circulatory system. (The good news: Your body is gearing up to meet the needs of two bodies instead of one.)
In the second trimester of pregnancy, your growing (and growing!) uterus may put pressure on your blood vessels, which reduces blood flow to your brain, sometimes making your head spin. (By the way, that reduced blood flow is probably the reason you often forget your own name these days.) You might also feel dizzy if your blood sugar drops or you become dehydrated.
Another possible reason you're feeling lightheaded during pregnancy is that you're spending too much time in a hot or stuffy room, especially if you’re wearing clothes that are too tight or warm. Remember, your body is a baby-making oven, generating plenty of its own heat right now.
What you need to know about dizziness during pregnancy
It's common to feel lightheaded during pregnancy, but if your dizziness persists, or if you actually faint, put in a call to your practitioner just to make sure everything’s okay.
And keep in mind that no matter how "normal" it is to feel dizzy when you’re pregnant, that doesn’t mean you should ignore the feeling. If you’re feeling lightheaded, use common sense: no driving, working out, or handling anything dangerous. If you start to feel especially woozy, sit down immediately so you don’t wind up falling and hurting yourself or your baby.
What to do about dizziness during pregnancy
You can stop a dizzy spell in its tracks by lying down as soon as you start to feel lightheaded. Elevate your feet to increase blood flow to your brain. Second best: Sit down and bend as far forward as you can, putting your head between your knees, if possible. If there’s no place to lie down or sit, kneel on one knee and bend forward as if you were tying your shoe until the spell passes. And if you need help, don’t be shy about asking.
To keep a spell from starting in the first place:
Don’t get up too quickly from a sitting or prone position.
Eat protein at every meal to maintain stable blood-sugar levels.
Make sure you're eating well during pregnancy — eat several small meals throughout the day.
Carry healthy pregnancy snacks with you for a quick blood-sugar boost. Good options: a box of raisins, a piece of fruit, or a couple of whole-wheat crackers.
Make sure you're drinking enough water — at least eight glasses a day; more if it’s hot or you’re working out.
Dress in easy-to-shed layers in case you start feeling overheated.
Don’t wear tight-fitting clothes, scarves, or hats.
If dizziness or lightheadedness persists, tell your practitioner how you’re feeling at your next visit. But if you actually pass out, call ASAP (once you come to, of course).
Ads by Google
CampariSoda spune:
Bubblegum, multumesc. Pe mine prima ecografie m-a calmat pentru fix 24 de ore, dupa care am revenit la fix acelasi stres ca inainte :D. I-am explicat viitorului sot ca nu mai are nici un rost sa ma intrebe cum ma simt, de acum si pana cand cupilu' va avea 60 ani eu voi fi stresata.
Singurul lucru pe care il pot face e sa sper si sa am incredere ca totul va fi ok. Ceea ce va doresc si voua :).
vikisor spune:
aschiutza si campari, bine ati venit!! sa aveti o sarcina usoara!
bubble, multumim pentru articol... a fost tare bun, mai ales ca pe mine azi m-a luat o ameteala de parca nu imi mai reveneam din ea acum stiu ce am de facut
kmy, felicitari pentru kilogramele pierdute!!!
si mie mi-e pofta de bere, dar am rezolvat problema: beau bere fara alcool nu e la fel de buna ca cea cu alcool, dar
sa va zic faza aseara am fost la cumparaturi(mi-am luat mici, bineinteles) si in magazin si pe drum spre casa imi era o greata incredibila... imi venea sa plang de rau ce imi era si am ajuns acasa si am pus gratarul pe aragaz si m-am apucat de mici... am zis ca daca nu apuc eu sa pap mici, macar sotul sa manance. si cand am simtit mirosul ala mi-a trecut toata greata, nu mai aveam nimic... eram ca noua
7+
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea204 Foarte interesant ca ai scris Bubblegum Tot cautand pe net am gasit cartea "Si tu poti fi supernanny" si cititnd-o am reusit sa inteleg multe lucruri. Sa vedem dk voi reusi sa le pun in practica la momentul potrivit. V-o recomand. MTHFR C677-homozigot; PAI 4G/5G-heterozigot 2 avorturi spontane 6sapt si 5sapt. Tratament viitor: Aspenter, Acid folic, MagneB6, Femibion. |
Am zis ca ma prezint abia saptamina viitoare, dar incercind sa va cunosc, am gasit postarea de mai sus - si pe cea anterioara ei - si n-am mai putut sa tac
Intii si-ntii: pisigri, 10 saptamini, a doua sarcina. UM pe 16.03. Dupa ce postez ce postez, n-o sa mai vreti sa ma primiti
Povestea cu bebelusii care pling ca asa au ei chef este absolut lipsita de empatie si de intelegere si de ce vreti voi. Asa e, bebelusul n plinge numai de colici si de fund murdar, dar cine suntem noi sa stim de ce plinge el de fapt? S-a constatat ca bebelusii se linistesc repede odata ce li se creeaza un mediu asemanator celui din uter: strimt, cald, cu zgomot de fond si leganat. S-a constatat ca bebelusii purtati in wrap, in mod "miraculos", nu mai au colici (sau le au mult diminuate). Sa fie "coincidenta"?
Si cam care ar fi alternativ, daca bebelusul plinge, e satul, schimbat, curat, si nu pare sa aiba gaze? Sa il lasi sa plinga "ca sa se exprime" si sa il ignori?
Nimeni nu m-a convins nici la primul copil, si n-o sa ma convinga nici acum, ca bebelusii pling degeaba, ca sa isi streseze parintii. Plinsul inseamna nevoie de "ceva", si daca noi nu pricepem ce e "ceva"-ul ala, bebelusul trebuie macar sa stie ca mama e mereu acolo sa incerce sa il aline.
Cit despre super nanny, se face ea se cheama dresaj. Desigur, in orice familie trebuie sa existe reguli, iar dorintele tuturor membrilor familiei trebuie armonizate. Totusi, asta se poate face cu vorba buna, cu respect si consideratie, cu empatie si rabdare, nu cu amenintari, pedepse, restrictii, refuzuri gratuite si demonstratii de forta de tipul "pentru ca-s mama ta, de-aia !!"
In rest...bine v-am gasit...!
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
majia spune:
Pisigri, bine ai venit si sarcina usoara!
Sigur ca vrem sa te primim. Sunt sigura ca nu o sa fim toate de acord pe toate subiectele pe care le vom discuta, dar tocmai de aceea este interesant sa discutam pe acest forum .
6+
Bubblegum spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Am zis ca ma prezint abia saptamina viitoare, dar incercind sa va cunosc, am gasit postarea de mai sus - si pe cea anterioara ei - si n-am mai putut sa tac Intii si-ntii: pisigri, 10 saptamini, a doua sarcina. UM pe 16.03. Dupa ce postez ce postez, n-o sa mai vreti sa ma primiti Cit despre super nanny, se face ea se cheama dresaj. Desigur, in orice familie trebuie sa existe reguli, iar dorintele tuturor membrilor familiei trebuie armonizate. Totusi, asta se poate face cu vorba buna, cu respect si consideratie, cu empatie si rabdare, nu cu amenintari, pedepse, restrictii, refuzuri gratuite si demonstratii de forta de tipul "pentru ca-s mama ta, de-aia !!" In rest...bine v-am gasit...! http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri, bine ai venit!
Eu din postarea cu bebelusii fix asta am inteles: ca bebelusii nu plang degeaba, ca nu plang ca sa isi streseze parintii ci plang uneori si din cauza unui 'ceva' pe care nu il putem determina iar in aceste motive in loc de a-i indesa suzeta in gura si a-l lasa sa planga pentru ca 'nu are de ce plange' ar trebui doar sa ramana langa el sa incerce sa-l aline fara a-i impune exterior sa se opreasca.
Postarea respectiva este a lui MissParkersi mi se pare un punct de vedere mai special iesit din tiparul deseori copy paste al unui forum.Mie imi place sa adun si ascult pareri fara a impune un mod de gandire nimanui (specific asta pentru ca in limbajul scris al unui forum sensul unor propozitii este denaturat sa nu se inteleaga gresit)
Cat priveste supernanny............din pacate sau fericire cu asta ma ocup toata ziua nu a fi supernanny ci incerc (nu doar eu suntem o echipa) sa repunem ordine in caramizile de la baza constructiei educatiei unul copil care la 14 ani prezinta tulburari comportamentale datorate in 90% din cazuri parintilor. Din experienta pot spune ca poti incerca sa dresezi un copil cat vrei efectele vor fi temporare si atat..doar in momentul in care copilul are un mediu emotional stabil, se simte in siguranta si cei doi parinti sau persoanele in charge de educatia lui sunt pe aceeasi lungime de unda, doar in acel moment poti incerca sa incepi sa aduci stabilitate in viata unui copil .
Un caz concret un baietel(12 ani) de la mine internat la noi ca fiind caz grav cu mama foarte stricta si tatal foart permisiv la cateva luni de la internare mi-a marturisit ca vrea sa se sinucida. Mi-s spuns 'Credeti-ma stau uneori pe pervaz si fac o lista scriu 7 lucurui pozitive si lucurui negative din viata mea. In ziua in care o sa gasesc 8 lucruri negative o sa ma arunc'. Trecand peste multe saptamani de la spusele astea si facand o sinteza reiese ca prima amintire a lui J. data de cand avea 4 ani cand mama lui a aruncat cu un radio in tatal sau. tatal si-a luat bagajele si a plecat. In perceptia lui J. fara a vedea contextul lucurile erau simple: tata e bun mama l-a agresat pe tata, tata a plecat, familia s-a destramat datorita mamei viata mea nu mai are sens. De doua ori am fost sunati de J. cand statea pe un pod si vroia sa se arunce. Doar in momentul in care i-am respectat dorintele lui J. respectiv faptul ca pentru o vreme nu a mai vrut sa o vada pe mama, deci abia atunci cand i-am acordat spatiu sa isi creeze singur linistea de care are nevoie si sa gaseasca instrumentele cu care sa ajunga la ea doar atunci am inceput sa vedem un alt J. Si astazi cand vine sa imi arata cutia noastra secreta acolo nu mai sunt foi cu copii care se arunca sa la etaj ci lipituri din ziare despre nu stiu ce insula unde vrea el sa mearga in vacanta cu tatal sau:)
Scuze ca m-am intins aici eu nu detin nici un adevar absolut si nu am nici un raspuns despre nimic in ceea ce priveste punctul de vedere al altcuiva eu mai scriu uneori despre ce am experimentat eu profesional fara a avea nici o pretentie mai mult decat a insirui niste ganduri
osuparata spune:
Lorena, iti doresc multa sanatate!Tu si copilul sunteti cele mai importante fiinte(cu sotul), iar ceea ce decideti pentru binele vostru este sfant si nu trebuie sa-si dea nimeni cu parerea! Imi cer scuze ca m-am erijat in aparatorul tau, dar efectiv imi pocneau tamplele cand am vazut comportamentul complet irational al unor "colege de suferinta" de la aspirante, desi voi ati fi trebuit sa va sustineti in totalitate! Incearca sa fii mai calma, mai linistita si mai nepasatoare la unele rautati!