BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(2)
Raspunsuri - Pagina 16
andreea204 spune:
Si eu am aceesi chestie cu burtica. Nu stiu daca sunt balonata sau e bebe.
Privind realist bebe e prea mic acum sa se vada burtica, nu?
Blue nu ii face rau o gura de bere, daca pofta este asa mare. Doar nu bei sa te ametesti.
aschiutza spune:
Blue-sea, la prima sarcina am poftit coca-cola si pate de ficat . Aici se recomanda sa nu se bea deloc alcool, mai ales in primele 3 luni. Dar cred ca germanii sunt cei mai restrictivi. Aici nu primesti medicamente pt pastrarea sarcinii (normale, la fiv nu stiu) in primele 3 luni, nu iti dau nimica daca esti racit (decit concediu).
majia spune:
Fetelor, nu va mai enervati. Este cel mai nasol lucru pe care il peuteti face la bulinuta. Si mi s-ar parea foarte deplasat ca cineva sa imi ridice bluza ... cred ca as reactiona destul de violent.
Aschiuta, bine ai venit si sarcina usoara. Poate nasti de Revelion .
Blue, nu pateste nimic bebe de la o gura de bere...
6+
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui majia Aschiuta, bine ai venit si sarcina usoara. Poate nasti de Revelion . 6+ |
Doamne fereste!
(la mod serios insa, ar fii tare nasol, fiindca atunci nu sunt decit putini doctori si asistente prin spital si aia sunt fara chef).
Blue_sea spune:
Aschiuta, stai linistita! O prietena a nascut in noaptea de inviere. Dr a venit la 2 noaptea de la 100 km unde era cu familia (a adus-o o ruda), a nascut pe la 6 dimi. Saraca dr s-a intors la familie ca la 12 ziua sa vina pt ca ii nastea alta graviduta. Sunt sigura ca nu a-i fi prima care naste de Rev si pana la urma face parte din meseria lor. Nu-ti fa probleme!!
5+
Bubblegum spune:
Si eu ma gandesc la asta, la mine daca's doi cu siguranta ii nasc mai devreme Revelionul e prea tarziu mie mi-e sa nu nasc de Craciun
Bubblegum spune:
Ah, am uitat sa spun, Aschiutza bine ai venit!
Germania este mai ciudata pe mai multe planuri nu doar ca nu ofera medicatie pentru pastrarea sarcinii, sunt impotriva in vitro pentru femei singure, impotriva diagnosticului genetic de primplantare embrionara, plus ca e si liber la avort cat vrei...
aschiutza spune:
Da, incerca sa evite orice "epurare" pe motive genetice. Nici cercetarea pe embrioni nu e la liber. In general genetica e privita foarte critic din motive de nazisti...
In schimb avortul nu e asa la liber. Trebuie sa te intilnesti mai intii cu nu stiu ce comisie de etica, si ei incearca sa iti schimbe parerea (asa insa am auzit, eu nu am trecut prin asa ceva ; poate s-a schimbat intre timp).
Deasemnea nici programare pt cezariana nu fac decit la motive serioase. Restul cezarianelor sunt dupa incepe travaliul pe motive de sanatate. Aici nasti cu alt doctor decit cel care te vede 9 luni, si de fapt doctorul nu vine decit cind e serios sau ultimele 10 minute, in rest stai cu moasele si daca moasa nu e priceputa sau nu are chef .... .
Am avut la prima nastere un travaliu lung din care am iesit foarte obosita si cu o contuzie la coaste, asa ca incerc sa amin ideea nasterii cit mai inspre decembrie .
crismac spune:
citat din mesajul lui aschiutza Cioc, cioc! Fetelor, ma adaug si eu voua! Tocmai ce am venit de la doctor cu confirmarea de 8 saptamini si cu o poza cu Soricelul meu . Sa vedem cine il aduce pe pitic: Mos Craciun, Mos Gerila sau Cei trei Regi? UM: 28.03 ; DPN: 02.01.2013 Eu din pacate nu am mult timp de scris pe forum, asa ca imi cer de pe acum scuze ca nu voi fii asa de prezenta pe aici. Din cauza asta nu am stat pe la cealalta odisee a primul copil, pt ca se facuse un grup cu fetele care aveau timp, iar intrebarile si mesajele mele au fost ignorate. Sper ca la odiseea asta sa am mai mult noroc ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Aschiuta bine ai venit si sarcina usoara. Sa stii ca nici eu nu prea am timp sa stau pe forum dar sper ca fetele sa nu ne excluda pe noi cele mai putin prezente !
www.gradinacris.blogspot.com
7+
crismac spune:
citat din mesajul lui andreea204 Si eu am aceesi chestie cu burtica. Nu stiu daca sunt balonata sau e bebe. Privind realist bebe e prea mic acum sa se vada burtica, nu? Blue nu ii face rau o gura de bere, daca pofta este asa mare. Doar nu bei sa te ametesti. MTHFR C677-homozigot; PAI 4G/5G-heterozigot 2 avorturi spontane 6sapt si 5sapt. Tratament viitor: Aspenter, Acid folic, MagneB6, Femibion. |
Da bebe este cam mic insa uterul creste si de aceea unele avem burtica inca de acum . In functie de elasticitatea muschilor burtica este mai vizibila sau mai putin vizibila !
www.gradinacris.blogspot.com
7+