BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

mersi mult kmy

desi aseara fierbeam de nervi(stii tu de ce)
nu pot crede ca exista atata rautate pe lume si persoane cu doua fete
foarte urat si rusinos din partea lor

6+

Lore, scumpa, nu pune la suflet cuvintele care te-au deranjat.
Acuma e important samburelul din burtica ta, ca supararea o transmiti si lui/ei. Fii cat mai indiferenta la rautatile lor.

Te pup

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

majia, multe inainte pana la 40

nu are rost sa sa intru in detalii
doar ca lumea este foarte rea si de multe ori arunca vorbe urate fara sa gandeasca

va pup

6+

Mergi la inceput

iti multumesc deny

eu am tot incercat sa nu ma afecteze, de asta nici nu am mai intrat si nu am zis nimic
ca aveam si eu de zis dar am preferat sa fiu indiferenta ca sa nu-i fac rau lui bebe

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

iti multumesc deny

eu am tot incercat sa nu ma afecteze, de asta nici nu am mai intrat si nu am zis nimic
ca aveam si eu de zis dar am preferat sa fiu indiferenta ca sa nu-i fac rau lui bebe

6+

atitudine:

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea204 spune:

Eu sunt un pachet de nervi. Ma dispera lumea care nu are somn pt ca nu stie tot ce fac eu.

Acu ceva timp institutia a plecat in "tari straine". Eu am refuzat sa merg pt k era un drum lung cu autocarul si abia aflasem de sarcina, daca mi se facea rau pe acolo cum ma intelegeam eu cu aia? Ma rog, am vrut sa fiu precauta,plecari vor mai fi si la anu. Lumea agitata ca eu dc nu merg? Una zice ca sigur sunt gravida, alta nu mai stiu ce.
Plus ca azi, am mancat la pranz mai mult ca de obicei, si neiesita afara de ieri mi s-a umflat burta de zici ca e cum pompa. Ma trezesc cu una ca imi ridica bluza si zice "ia te uita a facut andreea burta".(orice se observa la 40kg ale mele)
Am o prietena care tot timpul este intrebata despre asta. Ba ca beau prea multa apa, ba ca m-a vazut nu stiu cine ca iau pastile.

Sunt cu nervii la maxim, ma dispera in pana mea de cand tb sa le dau lor explicatii?? Chiar nu au somn noaptea, au o viata asa plictisitoare ca tb sa si=o umple cu ceva? si m-au gasit pe mine? Toata lumea barfeste pe toata lumea e ca un focar. Nu mai suport.

Mergi la inceput

andreea draga, lasa lumea sa vb si nu-ti mai face nervi pt toate specimenele

si eu am avut o neintelegere si in loc sa ma cert si sa-mi fac nervi le tratez cu indiferenta pt ca din toata chestia asta tu/eu am iesii sifonate nu duduile rautacioase sau invidioase care nu au loc de noi

hai calmeaza-te

va pup

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea204

Eu sunt un pachet de nervi. Ma dispera lumea care nu are somn pt ca nu stie tot ce fac eu.

Acu ceva timp institutia a plecat in "tari straine". Eu am refuzat sa merg pt k era un drum lung cu autocarul si abia aflasem de sarcina, daca mi se facea rau pe acolo cum ma intelegeam eu cu aia? Ma rog, am vrut sa fiu precauta,plecari vor mai fi si la anu. Lumea agitata ca eu dc nu merg? Una zice ca sigur sunt gravida, alta nu mai stiu ce.
Plus ca azi, am mancat la pranz mai mult ca de obicei, si neiesita afara de ieri mi s-a umflat burta de zici ca e cum pompa. Ma trezesc cu una ca imi ridica bluza si zice "ia te uita a facut andreea burta".(orice se observa la 40kg ale mele)
Am o prietena care tot timpul este intrebata despre asta. Ba ca beau prea multa apa, ba ca m-a vazut nu stiu cine ca iau pastile.

Sunt cu nervii la maxim, ma dispera in pana mea de cand tb sa le dau lor explicatii?? Chiar nu au somn noaptea, au o viata asa plictisitoare ca tb sa si=o umple cu ceva? si m-au gasit pe mine? Toata lumea barfeste pe toata lumea e ca un focar. Nu mai suport.

MTHFR C677-homozigot; PAI 4G/5G-heterozigot
2 avorturi spontane 6sapt si 5sapt.
Tratament viitor: Aspenter, Acid folic, MagneB6, Femibion.

uffff imi pare rau si pentru tine si pentru lorena... nu merita sa ne facem nervi pentru nimeni! acum trebuie sa ne gandim doar la gagalicile noastre si la faptul ca nu le fac bine nervii stiu ca uneori e greu, chiar foarte greu, dar trebuie sa fim
va pup cu drag

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea204

MTHFR C677-homozigot; PAI 4G/5G-heterozigot
2 avorturi spontane 6sapt si 5sapt.
Tratament viitor: Aspenter, Acid folic, MagneB6, Femibion.

Frate identic prin asta trec si eu!!Noi eram un grup de vro 12 romance aici in be, ne vedeam ne vizitam etc. Pana cand la un mom dat au inceput sa apara invidia si gelozia. Pe langa asta eu eram singura fara copii si restul se intalneau eu fiind lasata la urma. Mi-am jurat ca nu am nevoie de atentia lor mi-am vazut mai departe de treaba mea cu 2-3 fete cu care ma intelegem si cu restul nu mai am co,tact de vreun an.
Eeee acum a rasuflat ca sunt insarcinata (eu nu vreau sa zic cunostintelor pana prin august, prietenii apropiati stiu, prietenii buni vor sti dupa ecografie restul o sa stie cand o fi). Bun eu m-am enervat cand am aflat ca a rasuflat vestea si am incercat sa merg pe fir sa vad cine minte :) si stiu cine :) faza e ca la confruntarea cu 'te-am rugat sa nu zici' auzi ce mi se raspunde : ca sa fiu bucuroasa ca lumea ma iubeste atat si e atat de interesata de mine si ca e totusi o veste buna....Eu stiu ca daca tot mor unii de dragul meu poa sa puna mana pe telefon sa ma intrebe ce fac, sa trimita un mesaj pe fb nu sa vorbeasca despre mine pe la spate.....

Deci te inteleg Andreea. Mie daca imi ridica vreunul bluza (eu merg acum cu chestii largi si saluri largi sa imi ascund inceputul de burtica tocmai ca sa ma feresc de asfel de reactii) cred ca il fac K.O. Mie nu imi plac astia care trec peste limite si granite eu nu fac asta cu altii am pretentia ca altii sa fie la fel cu mine sau daca nu reactionez, corect cuminte dar reactionez in asa fel incat persoana respectiva sa simta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Cioc, cioc!

Fetelor, ma adaug si eu voua!

Tocmai ce am venit de la doctor cu confirmarea de 8 saptamini si cu o poza cu Soricelul meu . Sa vedem cine il aduce pe pitic: Mos Craciun, Mos Gerila sau Cei trei Regi?

UM: 28.03 ; DPN: 02.01.2013

Eu din pacate nu am mult timp de scris pe forum, asa ca imi cer de pe acum scuze ca nu voi fii asa de prezenta pe aici. Din cauza asta nu am stat pe la cealalta odisee a primul copil, pt ca se facuse un grup cu fetele care aveau timp, iar intrebarile si mesajele mele au fost ignorate. Sper ca la odiseea asta sa am mai mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Salutare, fete dragi!

Aschiutza bine ai venit! Sarcina usoara si la termen

Mai fetelor, cum se vede burtica voastra? Eu sunt balonata mai mereu si nu imi dau seama daca e burtica de sau de

Lorena, fii Zen! Bulgarasul e tot ce conteaza. Sunt sigura ca veti rezolva toate problemele si totul va fi OK!

Apropos de pofte: as bea o gura de bere. Din aia cand deschizi o sticla rece, aburinda si bei prima gura direct din sticla . Nu mai mult! Doar o gura! Ce mama denaturata sunt!

5+

Mergi la inceput