LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***427***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Atunci ganduri bune pt Cami si Iulia...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

GEORGIANA, ce mai face Alia?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multa sanatate !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Auuu, eu am postat deodata cu Novus si doar acum am vazut Sa facem o mare spirala pentru Cami si Iulia!! Chiar zilele trecute ma gandeam ca nu ne-a mai impartasit pana la urma experienta cu despartirea mai lunga, cand Cami a trebuit sa mearga la Bucuresti...Dar ce chestie are mai precis, ca eu am gasit cu google si "keratom" si "teratom" dar n-am inteles nimic

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Auuu, eu am postat deodata cu Novus si doar acum am vazut Sa facem o mare spirala pentru Cami si Iulia!! Chiar zilele trecute ma gandeam ca nu ne-a mai impartasit pana la urma experienta cu despartirea mai lunga, cand Cami a trebuit sa mearga la Bucuresti...Dar ce chestie are mai precis, ca eu am gasit cu google si "keratom" si "teratom" dar n-am inteles nimic

In termeni medicali nu stiu nici eu sa-ti explic ff bine, poate ne lumineaza Mada cat e de grav, tot ce stiu este ca a durat operatia 3 ore si nu au reusit sa scoata tot pt ca a pierdut mult sange si va mai fi nevoie de 2 operatii minim, ca va trebui sa faca radioterapie indiferent de rezultatele biopsiei si alte cele asa ca din punctul meu de vedere chiar e groaznic ce li se intampla !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Sunt cu gandurile alaturi de Cami si de nora mea draga, m-am intristat tare cand am auzit, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimic grav

M-am delectat cu pozele de la botez, superb totul. Leon a crescut mult si e tare frumusel,Olga ca de obicei a facut senzatie.

Mi-au placut mult pozele de grup cu tufetele, cele cu pizza si cele de la botez, tinutele fetelor, dar mai ales rochita deniseimada.

Floric:am stabilit cu fetele de la Galati, ca ne vedem sambata dupa-amiaza, nu stim inca locatia, dar au zis ca te suna ele. Abia astept sa va vad

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

PISIGRI, zat la raport! Te trecem pe prima pagina la gravide?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Off, Novuselu, asa urata e situatia? Le uram multa putere si puiului si mamicii...

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

In termeni medicali nu stiu nici eu sa-ti explic ff bine, poate ne lumineaza Mada cat e de grav, tot ce stiu este ca a durat operatia 3 ore si nu au reusit sa scoata tot pt ca a pierdut mult sange si va mai fi nevoie de 2 operatii minim, ca va trebui sa faca radioterapie indiferent de rezultatele biopsiei si alte cele asa ca din punctul meu de vedere chiar e groaznic ce li se intampla !

Doamne ajuta, le tinem pumnii, nici nu pot sa-mi imaginez ce-i in sufletul lor

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

sanatate multasi puterene rugam pt fetitza sa reziste la asa incercare grea.Doamne ajuta!

Chiar asa Pisigri, care e verdictu'?

mi-au plakut enorm pozele de la botez, le-am dat big like pe FB si ale Pisikai, felicitari mamelor extrem de elegante si copiilor care au facut senzatie si au fost sufletul petrecerii.

Foarte frumoase tinutele mamicilorfoaret sexy toate.
Dodo

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput