LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***427***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

NOVUSELU, nush ce sa va zic, al meu e OK, poate Skittles au fost de vina? Ca fiu-meu p-alea le-a ratat, a promis ca nu ia mai mult de 2 bomboane si s-a tinut de cuvant. Ba le mai si admonesta pe fete: „hei, n-ai voie sa mananci bomboane!”

(cred ca daca se nastea inainte de 1989, ar fi fost un militian pe cinste)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea
Novus Alexandra are si scaune proaste sau doar voma?

Doar voma, sper sa scapam si de asta repede, astazi s-a trezit cu pofta de mancare, imediat iasa afara putin ca s-a oprit ploaia

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

NOVUSELU, nush ce sa va zic, al meu e OK, poate Skittles au fost de vina? Ca fiu-meu p-alea le-a ratat, a promis ca nu ia mai mult de 2 bomboane si s-a tinut de cuvant. Ba le mai si admonesta pe fete: „hei, n-ai voie sa mananci bomboane!”

Io zic ca e un pui de virusache pt ca si Chiti si David au avut probleme din acestea, fin fericire le-a trecut repede asa ca sper sa fie si la noi aceasi reactie
In plus de asta, ea chiar nu a mancat multe bombonele si a doua zi nu a avut nimic

Mergi la inceput

Tufete dragi, o mamica de-a noastra are mare nevoie de gandurile si incurajarile noastre, e vorba de Cami de la Oradea care trece prin clipe groaznice alaturi de minunea ei Iulia care va implini 3 ani si ii va sarbatori intr-un spital unde asteapta cu sufletul la gura rezultatul biopsiei dupa extractia unui keratom (sper ca am scris corect) care initial la nastere a fost un lipom de grasime si s-a transformat apoi
Sper din suflet sa se infirme pronosticurile negative si sa fie totul bine !!
Nu stiu ce sa mai spun, eu sunt data peste cap ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata!

De dimineata tot admir pozele cu petrecaretele, super gagigi si super pitici, maxim mi-a placut de voi!

Si mi-a placut mult de Mada, care tace si face, n-a suflat o vorba despre tinuta si a aratat extraordinar (chiar asa, de unde ai luat-o?), Novus, tufata tu arati bine taaare si rochita si tocurile te-au pus in valoare si mai mult, Olga e o frumoasa si tinuta a fost dementiala, Pisik, sa nu te mai aud ca vrei sa slabesti ca nu vad de unde, Gaza, ti-a stat super cu rochia trendy inflorata, Monvas parea o copilita, ce mai, toate fetele au fost de nota 10. De pitici nici nu mai zic, printesele toate aranjate si cochete, sa le mananci nu alta

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olario.
Maaama, ce m-am delectat cu toate pozele!!
In primu' si in primu' rand mamica Olishka este...de filme, de reclama, de basme...nu stiu cum sa mai zic: si super frumoasa, si inspirata si originala...esti grozava, Olishka si ai niste minunatii de copii!!
Apoi m-am holbat nepermis de mult...la picioarele lui NMovus si Gaza!! Dati-o-ncolo de treaba, de nu v-as cunoaste as zice ca-s photoshopate picioarele voastre, chiar asa, lungi si sculpate, orice manechina de 17 ani ar fi invidioasa pe voi!! Bai, deci nu-mi puteam lua privirea, si pantofii (ambele perechi) erau superbi dar la voi e invers: nu pantofii scoteau in evidentza picioarele ci picioarele...eclipsau pantofii! Si ambele ati avut tinuta reprezentativa pentru voi: Novus retro-chic iar Gaza- romantic!
Rochia Denisamadei iarasi mi-a placut muuult, ce culoare mishto! Si nu stiu cat de grasa are impresia Denisamada ca este dar daca chiar e asa...atunci inseamna ca modelul rochiei a facut minuni, ca arata supeeer!
Si o combinatie aproximativ ca a Pisikai mi-ar placea sa port si eu la banchet: tufete, ce ziceti, ar merge o rochie asa, mai vaporoasa, cu ciorapi mati? Picioarele nu prea le-as expune goale fiindca sunt foarte albe, io asa vreau sa-mi fie dar lumea se shocheaza, nu e pregatita pentru asa ceva:))) Si daca da: de unde sa-mi iau asa ciorapi? Ziceti-mi exact un model si o grosime, ca io tot luciosi nimeresc!!
De ghiocei ce sa mai zic...Ada perfect asortata fashion cu mamica, Ana ghidusha, Izia muuult schimbata, mai domnishorica suava decat ultima data, Ingineru' si Ianis vajnici cavaleri eleganti, Gazulina mereu rapitoare...pe David nu prea l-am vazut in poze, pe unde a umblat?!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Ginanu ma supara interventia ta...doar ca momentele mele sunt atat de palide comparativ cu ale voastre...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Ei, cu asta nu pot fi de acord: risetele copiilor sint intotdeauna colorate! Iar bucuria noastra, privindu-i pe ei rizind, de asemenea. Si nu uita, exista oameni "atit de saraci incit nu au decit banii".

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Cu asta sunt perfect de acord.
Nici momentele noastre nu sunt colorate la modul ALA. Dar le coloreaza Pisilinca zi de zi, aproape fiecare replica ne uimeste, sau ne bucura, sau ne induioseaza, sau...

Ieri mi-a zis ca vrea sa cumparam un bebelus. A vizitat ieri o bebelina de vreo 2 saptamini. am intrebat-o daca s-a jucat cu Medeea. Nu, ca era prea mica si numa' schiorlaia. Ca asa fac bebelusii, mio'laie tot timpul, si piiing, si piiiing... Zic si atunci ce-ti mai trebuie bebelus. Pentu ca Medeea era asa fumooooaaaaasaaa....:))))

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

...candva am incercat sa scriu,de cateva ori chiar am facut-o ...dar am avut "impresia" /senzatia ca nu conteaza chiar de o fac ori ba.Nu ma alint ca-s cam "batrana" pentru asta.Din acest motiv scriu rar si ce ma apasa in acel moment...dar nu mi-am imaginat ca este "apasator" chiar nu-mi doream sa va incarc cu ale mele.

Scuze nu se va mai intampla!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

asa patesc cind raspund pe masura ce citesc

Dodo, nu cred ca Gina vroia sa spuna ca e apasator ce ne povestesti, cred ca vroia doar sa te ispiteasca sa imparti cu noi si bucuriile foarte marunte ale fiecarei zile. Adica, ne bucuram cu toatele linga tine cind ne vorbeste despre reusitele scolare ale lui Bogdi de exemplu, dar te "certam" ca ne privezi de perlele printesei, de felul in care interactioneaza ei doi, si asa mai departe

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Tufete dragi, o mamica de-a noastra are mare nevoie de gandurile si incurajarile noastre, e vorba de Cami de la Oradea care trece prin clipe groaznice alaturi de minunea ei Iulia care va implini 3 ani si ii va sarbatori intr-un spital unde asteapta cu sufletul la gura rezultatul biopsiei dupa extractia unui keratom (sper ca am scris corect) care initial la nastere a fost un lipom de grasime si s-a transformat apoi
Sper din suflet sa se infirme pronosticurile negative si sa fie totul bine !!
Nu stiu ce sa mai spun, eu sunt data peste cap ....

E vorba de un teratom si nu e chiar groaznic - lucrurile se vor clarifica dupa biopsie. Si totul va fi ok!

Dar da, Cami are nevoie de gandurile noastre bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dau marturie ca picioarele nu-s photoshopate.

Localul era parte dintr-un complex cu de toate, inclusiv piscina, care, cum va dati seama, a fost atractia maxima pt pici.

ILINCO vezi ca mai ai fete de admirat

Flashuri de la bairam:
- Izia a agatat un tip de la alta masa (adult) care a dansat-o spre sfarsitul petrecerii
- eu m-am umplut de noroi cu David prin curte, facand gauri in pamant cu talpa si imaginandu-ne ce animale locuiesc acolo
- Ada nu m-a lasat s-o ating nici cu o floare, la propriu
- fiu-meu si Pogo au facut pod din picioarele mele si distractia maxima la inceputul petrecerii a fost sa treaca pe sub pod
- Chiti a fost superba, s-a distrat cu picii, cu animatorii si... cu mine m-a invitat la ea, sa facem schimb de haine
- nenea cu chitara si cu cipilica pe cap a cantat cel mai mistooo, niste cantece rusesti (n-am priceput o iota, dar era faine)
- fiu-meu a invitat-o pe Adela la dans
- David nu se simtea prea bine (d-aia nu l-ati vazut prea mult in poze) si avea tendinte evazioniste - adica o tot stergea in curtea localului, unde, spre disperarea noastra, era si o piscina
- Mada rocks
- iar pozele de la sfarsit (la Pisik) cu niste craci ridicati (Gaza, Chato si io) sunt de la un can-can

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput