Promisiuni si parole electorale

Promisiuni si parole electorale | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Acum inainte de alegeri, politicientii prmit si luna de pe cer, adusa cu ata, in fata ferestrei, case cu 20 de lei pe luna, biserici la fiecare colt de strada, salarii ca in Luxemburg si concedii in Seychelles ...
Merita sa vedem care cine ce promite ...
http://cineceapromis.ro/

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Dintre toti dragalasii de candidati la primariile din Bucuresti, unii mai vechi( curaj mare pe ei!) si altii noi, propunerile lui Nicusor Dan par de domeniul SF.
Ar fi util ca acesta si ca si ceilalti candidati sa demonstreze cum vor coace "prajiturelele" electorale cu care ne ademenesc.Ca de promis promite fiecare dupa cum il duce mintea, adica unii sunt mai inspirati iar altii deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Toate promisiunile cu implicatii financiare ale candidatilor locali sunt fara acoperire, in conditile in care ei nu au venituri locale suficente care sa le sustina. Cu cat fac promisiuni mai hazardate cu atat sunt mai ipocriti.

Eu as pretinde de la ei doar promisiun de intarire a transparentei si a democratiei, prin organizarea de consultari privind proritatile angajari de cheltuieli.

Daca o sa observati nici un candidat nu spune ca va consulta populatia sau ca va organiza concursuri cu premii pentru proiecte. Toti au proiecte pe care le prezinta alegatorilor!

Ar trebui sa facem campanie pentru a nu vota candidatii care au proiecte, si sa votam candidatii care promit transparenta, concursuri pentru proiecte si consultarea celor care-i vor alege privind prioritatile investitionale.
Ceva in stilul "nu ne intereseaza proiectele voastre investitionale, ne intereseaza sa ne consultati".

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Promisunile sunt facute sa fie incalcate. Ce ma mira pe mine e faptul ca sunt aceleasi promisiuni la fiecare tur de alegeri. Fiecare invingator uita de ele si le reia dupa patru ani cu aceiasi fata senina. Acum serios...cine e de vina aici? Cetatenii ca nu amendeaza mincinosii sau candidatii ca nu sunt de pe planeta asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Intrebarea e: daca toti sunt "o apa si-un pamant" cum sa-i amendeze electoratul?

Eu anul asta merg la alegerile locale si pentru prima data votez cu inima impacata un candidat. Dar il votez pentru ce a facut nu pentru ce va face. In schimb la primaria capitalei cred ca nu votez pe nimeni, ca alta idee sa-i amendez n-am.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Eu sunt oarecum in panica . Am vazut mai devreme aici pe site, pentru o perioada, reclama cu candidatul USL la sectorul 6 Bucuresti. Era in locul reclamei din top of the framework, cea cu fructele.

Ce sa inteleg de aici? Mi-ar pare rau sa se traseze o directie politica pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Nu mai este mult pana la alegerile locale si campania a inceput.
Mie imi pare ca se arata de rau augur lipsa unor campanii electorale autentice.
Mi se pare ca se doreste o inertie care sa se extinda ulterior si in camera de vot ca astfel tot aia care au fost pana acum sa fie alesi!

Mergi la inceput