Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
angelique_19 spune:
Ina nici eu nu am anticorpi pentru toxoplasmoza si eu am grija sa nu mananc carne in sange,decat bine facuta,laptele si branza trebuie sa fie musai pasteurizate,nu mai mananc ficatei desi mor dupa ei si nu mai pun nici patrunjel in mancare decat foarte rar si foarte putin.
Mami sa stii ca si eu ma simt vinovata dupa ce mananc cate ceva de care nu sunt sigura.Nici eu nu beau ceaiuri si recunosc ca am mancat si eu de cateva ori mici, si mai bag si cate o inghetata pe zi,si ceva dulciuri dar astea nu zilnic,doar fructele,legumele si lactatele sunt zilnic in meniul meu.KFC am mancat la inceputul sarcinii pe la 7 saptamani si m-am simtit atat de vinovata ca nu am mai calcat stramb de atunci
angelique_19 spune:
Mami exact acelasi simptome le am eu dar numai ca eu le simt in "dansa".Poate sunt aceleasi junghiuri si le percepem diferit desi eu am si o senzatie de disconfort.Pe mine ma mananca degetele sa o sun pe ginecoloaga dar eu mai am un pic si ajung la ecograf.
mada81lina spune:
Mamide2, intepaturile alea care vin din fundul fundului, si care le simti rar, si tin cateva sec, ala e bebe
Le-am avut si eu, chiar de f devreme, de la 9 sapt, dar rarut, acum s-au transformat in mici suturi. si sunt mai dese
Oricum, cine nu le simte nu e bai, dar se poate intampla sa le simtiti. Eu le simteam in dreapta jos, la baza abdomenului, putin deasupra de chilot. Mi s-a confirmat apoi si ecografic, ca bebe sta in dreapta.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Euthyrox 25mg
16+
valicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelique_19 Va multumesc mult fetelor de primire Spunea Biona ca a luat un kg de cand cu sarcina,si eu la fel si as manca intr-una,deci vad ca mai e cineva ca mine. Macarie eu cred ca ar trebui sa schimbi medicul,eu ma duc la dr. Margaritescu la CF 2 si este o dulceata de femeie,iti explica tot ce vrei sa stii si are timp pentru orice pacient. Fetelor am si eu o intrebare mai simte cineva junghiuri si o stare de disconfort in "dansa",scuzati expresia dar sunt foarte speriata ca de cateva zile am dureri de burta si junghiuri din astea.Oare o fi de rau? |
bun venit angelique ..si eu tot la dr margaritescu merg , dar in Ploiesti, vine aici la o clinica privata o data pe saptamana, si mie imi place mult de ea, este super draguta si mereu imi raspunde la toate intrebarile .
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
16+ fericita cu dragonel de 2012
angelique_19 spune:
Valicutza imi pare bine ca mai este cineva care merge la dr. Margaritescu,e o placere sa stai de vorba cu ea.Deci tu tot la Cf 2 vei naste?Nu e nici o sansa sa ne intanlim cu bebei acolo tu deja esti cu 5 saptamani inaintea mea
Mami_de2 spune:
Wow ce bine ar fi sa fie bebe si sa fie bine, Madalina! m-as bucura nespus...:):):) ... oricum eu nu mai sunt asa paranoica acum..ma gandeam eu ca se dilata uterul sau ceva de simt asa intepaturile in fundal..poate de pe la ligamente,etc..habar nu am..oricum e bine ca nu mai sunt asa sperioasa ca la inceput:)
12+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; 1 NO SPA pe zi Utrogestan ovule:400 mg pe zi;
Looana spune:
La multi ani Pt cine azi sarbotoreste ziua numelui Elena&Constantin ,sanatate,bucuri si impliniri alaturi de cei dragi
Mami 2 aceste intepaturi le-am avut si eu in saptamana 13,tocmai conduceam nu va zic ce am zburat in sus de pe scaun,eu le-am simtit in vagin inspre fund,dupa 5 minute iar si dupa 15 minute din nou dar de data aceasta in directie inversa in uter in sus.M-am speriat si eu pe moment dar cind am intrebat Dr a zis ca e a miscat ,de atunci am mai avut urmatoarele zile dar mult mai usoare ,sunt intepaturi scurte de circa 2 secunde.Deci stai linistita ca sunt normale
Fetelor ce putem lua pt dureri de cap in sarcina ,eu am mai avut dureri in luna 2-a dar azi iar ma plesnit o durere de cap,ceva ma lasat ...mi-am dat cu crema mentolata pe frunte si am pus un prosop ud si am incercat sa dorm pt ca noi avem zilnic ora de somn dupa amiaza,asa l-am obisnuit pe
Gravidutelor va doresc o seara frumoasa si numai vesti bune sa auzim de fiecare
Looana
+15
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
A.C spune:
Bine ai venit,angelique !
Fetelor,cele care sunteti la a doua sarcina,cam la cate sapt.ar trebui sa-l simtim pe bebe?Eu am momente cand as zice ca-s miscari ale lui bb dar nu sunt sigura.Foarte usoare si vagi,in acelasi timp.
Cine a zis ca somnolenta e caracteristica primului trimestru de sarcina?Pe mine si acum ma apuca somnul devreme seara.De la 9 e un chin sa stau treaza.:)))
Intepaturi jos am simtit si eu...Rar,ce-i drept.Abia astept sa incep sa-l simt!
Va pup pe toate!
Alina 14+ mami de Delia ( 5 ani si 11 luni)
onutz83 spune:
Duamne, cat ati putut sa scrieti
Macarie, iubita, treci la urmatorul
Mie primul doctor mi-a spus in scarba ca ne vedem dupa 3 sapt (adica la 9) ca sa-mi prescrie vitamine. Cel de acum mi le-a prescris la prima consultatie si mi-a dat si Utro pt sustinere, sincera sa fiu asta mi-a dat incredere cand ma apuca paranoia, faptul ca l-am ajutat pe
E prima oara cand aud ca un medic nu recomanda no-spa... Al meu zice ca nu se dau premii pentru suportat durerea si no-spa e f sigur in sarcina si daca durerea persista sa-l sun did drum spre spital. Asta cu un istoric curat- fara sa am pana acum copii, sarcini pierdute, avorturi.
Mami, ce tare esti Ai dreptate, oricum
Despre intepaturi- eu le simt in vagin, unde ii explic mai jos lui Angelique si se pare ca sunt normale, este , care te atentioneaza ca e acolo
Angelique, bine ai venit!
Cred ca junghiurile tale sunt ca intepaturile mele, cumva le simti cam la o lungime de deget adancime, ca sa zic asa ? Daca astea sunt, dr meu zice ca-s normale si tre' sa ma panichez doar daca am mega dureri care nu trec cu no-spa si/sau sangerari de orice fel.
Doura, despre Haiduc e vorba la capitolul 'primul meu medic' si am explicat de cateva ori de ce l-am schimbat repede-repejor. Si in afara de tot ce am povestit pana acum despre experienta mea cu el as vrea sa precizez faptul ca in eventualitatea unei urgente sau a unei probleme trebuia sa-l caut pe la Filantropia sa sa ma joc de-a telefonul-fara-fir cu receptionerele de la Medical City. Sau sa ma concentrez puternic si sa-l contactez telepatic. Eu, una, nu-l recomand si ma felicit ca am avut puterea sa-l schimb (am stat un pic pe ganduri, nu as fi facut-o pentru ca i s-a dus vestea de medic si chirurg f bun, dar in cazul meu, care este unul simplu, nu m-a convins). Acum, nu stiu, poate nu ne-am inteles noi, totusi are f f multe paciente multumite, dar eu acum sunt cu adevarat multumita.
Braaavo Popics! Pai cat dureaza pana primesti rezult1atul? La Panduri 8 zile lucratoare. Adica sapt viitoare...
Looana, pentru durerile de cap... NIMIC medicamentos, poate stiu fetele vreun leac naturist, eu sunt varza la capitolu' asta...
Alina, am o prietena care a dormitat toata sarcina
Eu mai am de declarat niste greturi cand si cand, dorm 8 ore pe noapte ca popa si de ieri am totsimtit cand si cand niste fluturari usoare, mai degraba ca niste emotii acolo unde e
Nu-mi vine sa cred ca mai e un pic si o sa-l simt bine-bine!
Pup fetele, sa visati frumos la noapte
Onutz 12+