Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 2
menics spune:
bubulina
ma tot uit la imaginile cu sexul bb-ilor.. mai deci eu am vazut motul ala in sus... asa ca .. eu cred ca ma pot apuca de cumparaturi
15+
onutz83 spune:
Nico 72, imi pare atat de rau...suntem alaturi de tine Curaj si iti tinem pumnii
Eu v-am spus, o sarcina usoara si un copil sanatos sunt minuni... Lucrurile care odata erau firesti acum sunt exceptii...
Mami, felicitari pentru sanatos, bine ca ai descoperit si PAI... Bebe sa fie bine...
Madalina, felicitari pentru
Bubulici, Menics ia vitamine, dar stii sunt si medici care considera ca vitaminele prenatale nu sunt necesare in sarcina. Daca ma intrebi pe mine, acestia fac parte din categoriile 'esti gravida, nu bolnava' si 'lasa, draga, ca esti tanara'. Eu acum am inceput sa fiu mai energica (OMG intru in luna a patra!!!!!), dar pana acum am fost super obosita, sleita de puteri si chiar cred ca vitaminele ne-au ajutat si pe mine si pe
Menics ai vazut tu motul in sus
Onutz 12+
Bubulina42 spune:
Hai ca m-am prapadit de ras cu zapacita de Menics:)
Miss, nu face de acuma cumparaturi, ca daca te uiti bine, si fata are motz, numa' ca au alte unghiuri, mai stai matalutza cumintica o perioada pana sa spuna doctorul ca e motz si are si adaosuri sau motz fara atasamente:):) hi hi
Onutz, total de acord, asa si cu mine, care rontai legume, ca asta imi e cel mai usor cand dau si din clape la calculator, pun un pic de dezinfectant pe maini, rontai ceva, iar scriu, nu am timp de mese propriu-zise, asa ca am perioade in care nu as putea spune ca ma hranesc cum trebuie, ca nu am timp, noroc ca beau lapte mai mereu..
Insa in ultima perioada am inceput sa am reactii ciudate la pastila de Pregvit pe care o iau dimineata, insa si daca as sta numai cu punga in brate nu as renunta la vitaminele pentru bebe, ca asta e hrana lui de baza si de aici creste si de la odihna si..si..si:)
Faza cu "esti gravida, nu bolnava", am auzit-o si eu, din pacate, numai ca atunci s-a lasat cu pierdutul bebelui, ca eu chiar pierdeam sange intr-o veselie si ei "lasau natura sa isi faca treaba", cum s-au exprimat.Bleah! nici nu mai vreau sa imi amintesc, acum sunt fericita.Viata merge inainte!
Somn usor, gagici!
Maine mergem la Ottawa, tra la laaa, plimbareala scrie pe capul nostru
13 +
Looana spune:
Bubu distractie si plimbare placuta maine cu si sotuCe bine te tine ,as vrea si eu 3-4 zile sa plecam pe undeva deoarece sotul are nevoie de putin relax dar nu vrea el sa mergem pt ca nu risca cu mine,ai este asa de frica ca nici nu i-mi inchipuiam ca va fi asa...incerc sa-i explic ca putem cu masina deci exclus avion,nu vrea si basta Ca sa mai astept citeva luni si dupa ,ai este frica sa nu mi-se intample mie ceva la drum lung si evita orice risc cu mine.Asa ca vara asta numai aici in zona la mine
O seara frumoasa si Noapte buna burtici
Looana
+16
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Camitu spune:
Buna seara burtici,
As vrea sa incep cu pareri de rau pentru Nico si ii doresc sa aiba puterea sa o ia e la capat cu o noua sarcina.Acum un an si jumatate pierdeam o sarcina la 7 saptamani si am realizat atunci cu durere in suflet ca era mai bine un avort al unui bebe care nu "era in regula" si sa o pot lua de la inceput decat sa plang mai tarziu.
Imi pare rau ca auzim in odisee astfel de vesti dar din pacate se pare ca primul trimestru e cel mai greu.Unele dintr noi au trecut eja in al doilea trimestru si pot sa rasufle mai usurate , riscul de avort scazand considerabil.
Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la eco morfologica si asteptam si urmatoarele burtici sa ne dea vesti bune saptamana viitoare.
Noi suntem ok, am incheiat sapt 14 si am intrat in a15-a, burtica creste, fetita mea vorbeste cu burtica in fiecare zi si ma gadila ca sa rada Rapunzel.
Va doresc un wk frumos , vremea va fi urata dar ne putem odihni si putem merge prin magazine sa ne luam hainute de gravide.
CAMITU 14+mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
sunshine_rox spune:
buna burtici
n-am mai intrat de mult ca am o mica terorista care nu ma lasa, a inceput sa fie foarte maraita si tanjeste toata ziua dupa atentie si sa stau sa ma joc cu ea; am fost si eu marti la dr si mi-a facut eco pt dublu test si mi-a luat sange pt el, acu vedem si rezultatele peste vreo saptamana mi-a zis; din punctul lui de vedere cica nu ar fi probleme dar asteptam rezultatele; pare mai mare bebe cu vreo saptamana fata de cat are si cica pare baietel dar a zis ca asteptam peste vreo 3 saptamani ca sa confirme; sanse pt baietel cica sunt cam 70% dupa parerea lui, dar tati inca nu crede, a zis ca pana nu ii spune dr ca e 100% baietel nu crede; simptomele pe mine inca nu m-au lasat, acu mai nou s-au adaugat si niste arsuri de toata frumusetea de nu mai stiu ce sa mananc, plus ca senzatia de greata inca nu s-a dus, deci e un "vis". Dar ma consolez cu gandul ca se poate si mai rau si ca eu am o sarcina fara probleme si bebe e sanatos ca astea o sa le uit cand nasc. v-am pupacit
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
13+
dana0000 spune:
Ce fac burticile? Si la voi ploua?
Eu azi sunt singura si ar trebui sa invat dar nu am nici cel mai mic chef.Mai am 4examene la ACCA,as fi vrut sa mai dau unul pana vine bebe ca apoi va fi greu cu invatatul dar tot nu ma pot motiva sa ma apuc de citit/invatat.
Am o greata de zile mari,am baut lapte de soia si nu prea mi-a placut.
Nu am chef nici de cumparaturi,imi place sa stau in pat cand e vremea asa...desi Camitu are dreptate,ar cam trebui sa cumpar hainute de gravida.
E timpul sa anunt la munca,vroiam dupa DT dar oricum nu se schimba rez testului daca anunt eu sau nu, asa ca luni tineti-mi pumnii sa anunt sefii ce si cum.Ideea e ca asteptam sa ma promoveze in vara,deja schimbarile erau gandite si le dau peste cap Abia astept sa anunt sa ma relaxez,cu cat am spus mai multor apropiati cu atat mi-am dat seama ca e real,ca o sa fiu mamica
M-am intins ca o placinta,va pup si un weekend odihnitor va urez!
Bubulina42 spune:
Saluti, trec sa va pup inainte sa plecam si sa va doresc o zi suuuper! Aici este, in sfarsit, o vreme su-per-ba,de cand o asteptam!
Ma simt excelent, tra la laa
Dana, eu sunt fan lapte de soia, mai nou, as bea tot timpul, celalalt, din pacate, mi se pare ca miroase a peste si asta mic stramba din nas raaau de tot la tot ce are miros de peste..
Loaana, merci de urari, eu am hotarat ca daca tot am renuntat la mersul in Ro, aici chiar nu e o problema, ca bubulinul meu opreste tot timpul,sa ne dezmortim,sa imi fie bine, sa ma misc un pic, sa rontai ceva,stiu eu ca drumurile ns sunt super faine.M-am gandit ca o sa profitam cat de poate de faptul ca mi-a revenit energia din plin, ca nu mai gafai cand ma plimb, ca ma simt bine si burtica inca e apta de plimbare bine merci, am chef de plimbari, mai ales ca plimbarea este foarte recomandata in sarcina.
Deci..spune-i ca trebuie sa te plimbe, macar prin imprejurimi
Hai ca pupacesc pe toate, cu drag si dispar!
13 +
douradoudou spune:
si mai bun decat laptele se soia , este cel de orez...sau de migdale sau de fistic ...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
menics spune:
douradoudou tu chiar in beirut stai? hmm mi-e dor si mie de liban...acum doua seri pe la 10ma plecat al meu sa-mi aduca humus.. si chiar ii intrebam pe cei de la restaurantul libanez daca fac "knefe" nu fac... yamiii de anu de zile tanjesc dupa ele... asta asa ca fapt divers.. ca cica nu am pofte..... si mai vreau ceva : o salata de-aia imensa de fructe cu chestia aia de lapte deasupra.. si o "buza"... ehh ...
va doresc o zi frumoasa ca la noi a tras cu ploile.. acume soare.. sper ca s-a terminat...
15+