BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Balanta, se pare ca totusi vena despre care spune si Valy este vena cava. Eu stiam ca e cumva pe dreapta si ca si dormitul pe dreapta ar putea sa afecteze circulatia... Nu mai stiu ce sa mai zic si nici nu am avut curiozitatea sa caut pe net. Retinusem ca n-am voie pe spate si mai putin pe dreapta...

33 sapt + Patrick Andrei
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

da, deci e clar ca trebuie sa dormim pe stanga.
eu ma mai gandeam si la varianta sa imi puna sotul (inainte de a dormi) niste carti la spate cand stau pe stanga; doar nu le-oi da si pe alea la o parte ca pe perne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna mamicutelor,

v-am citit dar de scris nu prea

Numai ganduri bune pentru Ada si Nectarel, asteptam vesti bune in continuare!!! o pajiste de flori pt voi

Ref la nastere naturala vs. ceza, eu cred ca fiecare alege ce considera ca e mai bine pt ea si mai de folos.
Eu am stiut de la inceput ca vreau natural si pt ca nu am avut probleme am nascut natural.A incercat dr sa ma sperie cu chestii gen daca nu nasti azi pana diseara nasti cu dr de garda sau iti fac ceza, dar eu am fost tare pe pozitii , i-am spus ca vreau mai multi copii, ceea ce s-a adeverit fara sa vrem si am nascut natural cu el ambii copii.
Mie mi-a indus nasterile pt ca puturosii mei de baieti nu vroiau sa mai iasa si pe la 41s si jumatate mi-a indus nasterea.Nu au fost dureri mai mari sau alte grozavii.Mi s-a declansat dilatatia abia pe la 6-7 dupa amiaza si pana la 10.30 l-am nascut pe primul.
La al doilea m-am dilatat atat de rpd ca moasa s-a mirat si imediat a chemat anestezistul si dr si am nascut cat ai zice peste.

senzatia pe care am avut-o cand am nascut nu o sa o uit niciodata, este minunata , de nedescris, cum au iesit din burtica si au inceput sa planga, atat de scumpi si dulci, absolut superb, nici o mama nu ar trebui sa se priveze de aceste senzatii.

pentru mine ar fi groaznic sa nasc a treia oara cu ceza, mie frica de mor de operatie pt ca stiu cat de usor mi-a fost la nastere si mai ales ca sunt impotriva cezarienelor din principiu.
Vb altei mamici sa fiu taiata si jos si pe uter , ar fi prea mult.

iar recomandarile dr de a face ceza chiar daca poti naste natural imi fac greata ...iar pretextele invocate... patetic.
De fapt nu se gandesc decat la confortul lor , la faptul ca iau mai multi bani, vin la o anumita ora, taie, scoate copilul si pleaca , restul fac rezidentii.

In fine, nu mi-o luati in nume de rau , dar de cand stau in spital am avut cateva discutii cu asistentele pe aceasta tema.

Dupa cum am spus, fiecare sa decida cum e mai bine pt ea.

Ile , mami de V si A ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna burtici ,
Fleur , cum am sustinut eu mereu esti o draguta ,imi plac pozele , Eric creste mareeee , ii transmit un
Ada , noi am vb azi , dar tin sa-ti amintesc ... mult Zennnnnnnn iti trimitem cu toatele si un pupic Nectarului tau

Fetelor cu dormitul , eu sunt fan partea dreapta , pe stanga sta BB si cum stau pe stanga riposteaza la maxim ... asa ca ramane partea dreapta , pe spate maxim 5 minute ca la fel riposteaza

Am facut o ciorbita de pui pentru cine este interesat , dulce bagam la greu inghetata ... si in rest plictiseala maxima .

Referitor la nastere , eu sunt pe lista cu cezariana din cauza numeroaselor interventii , dar sincer va spun ... datorita faptului ca o sa am un singur BB , mi-as fi dorit sa nasc natural , cred ca este greu in acel moment dar cum milioane de femei pot ... trebuie sa pot si eu , sunt sigura ca este un moment unic in viata unei femei .
Am sa mai incerc sa vb cu medicul si poate pana la urma il voi convinge sa incercam natural ...

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Am pus pozele noi pe picasa, si, pt. ca nu am mai intrat de secole acolo,abia acum v-am vazut pozele de la intalneala. Cate un pup, frumoaselor . Personal cred ca nu exista femei mai frumoase ca gravidele si ca avem fiecare o stralucire aparte in perioada asta. Le-am recunoscut pe Ada, gazda Roxypuy, Laura, Carmina....cine a mai fost?

Ile, bine ai revenit si f. pertinent mesajul tau despre nastere. Noi cele la prima nastere avem tare nevoie de astfel de relatari, de la mamicile trecute prin asta, chiar daca fiecare femeie, nastere, experienta sunt unice in felul lor. Alegerea (poate...) ne va apartine, dar nu strica sa fim in cat mai cunostinta de cauza.
Tu cum mai esti? De ce stai in spital, daca am inteles bine? Sper ca totul e ok cu tine si cu bb.

33 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Laura, ca sa vezi telepatia....tocmai ma gandeam sa iti scriu ce burtica frumoasa si maaaare ai si tu! Pup back de la Eric lui Andrei.
Pe mine a ajuns sa ma intrebe toata lumea: si cand nasti, saptamana asta? Nu ma mai enervez, dar ma cam sperii, oare cat mai creste in 5-6 saptamani? Sper sa mai pot sa conduc/ma deplasez la servici cat mi-am propus si sa nu-mi incurce dumnealui planurile...

Vad ca am (re)devenit "junioara"...coool

33 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Fleur, si eu am fost. Sunt blonda dintre Ada si Carmina.

Fi-meu sta sprijinit cu picioarele pe splina, iar cand stau pe stanga incepe sa danseze pe splina mea...e de vis. Imi taie rasuflarea.

Mai vroiam sa zic ceva de cezariana. Nu stiu cum e in alte parti, dar la medlife se face rahianestezie, esti constienta pe timpul operatiei, bebe se scoate, se aspira, se curata putin, cantareste, etc, apoi se da mamei deja la piept in timpul operatiei. Apoi se aduce si la terapie intensiva de cate ori este nevoie, iar in salon ei promoveaza sistemul rooming-in (cu bebe langa) daca se doreste si se incurajeaza alaptatul la san. Daca totusi este nevoie de lapte praf sau hranirea in neonatologie, ii dau laptic cu seringa pt a nu se invata la biberon.

33 sapt + Patrick Andrei
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Carmen, ma bucur sa te vad, si tu ai o frumoasa de burtica, dar situata mai jos
Vad ca e si Ioana acolo (ca scrie numele ei), mai raman 2 fete ca sa completez puzzle-ul, una trebuie sa fie Iuli, ca zicea ca a fost la intalnire...cine mai e oare acolo? Daca nu puneti albume, ce sa va fac, va incurc...
Ce mi-ar place sa ma vad si eu cu voi odata, in tara. Poate prin octombrie, ca am niste probleme cu dantura si cred ca, foarte probabil, vin pt 2-3 saptamani sa le repar, ocazie cu care il voi prezenta si pe Eric neamurilor curioase (voi fi in Iasi, ma rog, dar sigur trec si prin Bucuresti macar o zi). Si o sa scriem atunci titlu: "Ieseala de carucioare"...

33 + Eric Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Vad ca e si Ioana acolo (ca scrie numele ei), mai raman 2 fete ca sa completez puzzle-ul, una trebuie sa fie Iuli, ca zicea ca a fost la intalnire...cine mai e oare acolo? Daca nu puneti albume, ce sa va fac, va incurc...
Ce mi-ar place sa ma vad si eu cu voi odata, in tara. Poate prin octombrie, ca am niste probleme cu dantura si cred ca, foarte probabil, vin pt 2-3 saptamani sa le repar, ocazie cu care il voi prezenta si pe Eric neamurilor curioase (voi fi in Iasi, ma rog, dar sigur trec si prin Bucuresti macar o zi). Si o sa scriem atunci titlu: "Ieseala de carucioare"...

33 + Eric Ioan

Da ai ghicit , una este IIuli si urmatoarea Roxi25 si te asteptam la ieseala cu carucioarele , Nectarel o sa fie cel mai mareeee

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Fleur
pot sa-ti recomand un super dentist!

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

33 + Eric Ioan

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput