BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)
Raspunsuri - Pagina 22
ali24 spune:
si daca tot ma plangeam mai demult ca am avut in casa ba purici ,ba furnici acum mi a mai aparut un intrus.un soarec si nu ar fi asa o problema dar eu am o mareeeeeeeeee fobie cu ei.daca vad unu sunt in stare sa fac infarct.ma sperii de nu mai pot.si in perioada asta mi e mult mai frica ptr ca daca ma sperii asa tare pot pierde sarcina.maicamea a pierdut o sarcina la 8 luni ptr ca s a speriat de ceva f tare.e ceva incontrolabil sotul tot zice ca nu sunt normala dar nu am ce face.mi e la fel de frica si daca ii vad morti sau la tv.noroc ca nu e la mine in camera.e la socrii dar mi e frica sa nu vina si la mine ca eu am si bucataria si daca simte miros de mancare probabil ii va conveni mai mult aici .stau toata ziua baricadata cu usa inchisa dar copilul tot o mai lasa deschisa.acum mi am luat otrava si lipici sper sa ne scapam de el cat mai repede
32+
rafael albert(25.05.2007)
ioana3110 spune:
Balanta
Inteleg ca nu se gaseste in Romania asa ca l-am rugat pe un vecin care a plecat in Germania sa caute. Dr mi-a spus ca acolo gasesc sigur. Acum il astept sa vina sa vad daca a gasit.
placenta e pozitionata posterior. Am simtit-o mult mai activa mai la inceput parca....sau cu toate problemele astea sunt mai stresata si e doar o impresie de-a mea.... Are dimineata cateva reprize, si dupa masa. In rest e destul de cuminte.
Si ma enerveaza tare ca ma culc pe stanga spre burta putin cu un picior ridicat sub mine si pozitionat pe o perna si ma trezesc ori pe spate, ori pe dreapta....
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm ioana, cateva fete de la trombofilie si de la gemeni au primit injectii de maturare a plamanilor. de unde cumperi celestone? am incercat si eu sa imi fac rost sa il am in casa in caz de nevoie si nu am gasit. nu cred ca faptul ca il simti pe bb mai rar are legatura cu utrogestanul. mai degraba cu placenta, daca o ai cumva pozitionata anterior. |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto