Clubul "babelor" FIV-oase 39

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ana
am un cutz perfect pentru tine. Incape in palma mea si e fetitza. E o scumpa si otimida. Daca o vrei, promit sa-i fac poze si sa o aranjez frumos sa ti-o trimit .

Lara, scumpa mea, io scriu cu quote ca sa nu uit unde am ramas :-))
Ai vazut faza cu calu' nu? eh....de-aia...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Sabinutzo
crede-ma ca sunt experta. Maidanezii sunt cei mai buni. Se adapteaza superrapid si sunt fffff inteligenti!. Am unu mic de dat. Si nu sunt mari. Majoritatea au dimensiuni medii si sunt si unii mici

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

si eu thrombo de 100 luam de mult timp. stiam ca nu singerez pe ciclu cu ea. clexane 0,4 din ziua 1. nu am facut nici o pauza nici de la clexane si nici de la throbo ass.

i-auzi ana. dar nu stii sa-mi spui si o rasa mica, fara mult par si care sa nu fie foarte jucausa? (mi-e ca sufera daca nu ma joc toata ziua cu el) adica pe scurt un caine nu foarte pretentios? ca eu imi iau cu bucurie un maidanez dar e mare omule! e prea mare. si mie nu-mi place mirosul de caine! il simt peste tot unde merg...

Mergi la inceput

Alex, antiFxa 0,24 sub tratament cu clexane ti se pare o valoare buna? ca stiu ca tu esti cu probleme de-astea.... sunt curioasa care sunt valorile normale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ioana, la ce interval de la injectie ai facut recoltarea? Ai facut la Fundeni banuiesc ca altfel stiai intervalele...nu stiu ce sa zic, nu inteleg cum calculeaza ele...au zis ca la mine e ok 0.19.
Daca intervalele de valori normale la 3-4 ore de la injectie sunt:
* scop profilactic: 0.1-0.4
* scop curativ: 0.4-1.1
inseamna ca la 10-12 ore, valoarea va fi mai mica...dar nu stiu cat de mica.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

si io care ziceam ca-s singura bufnita pe aici....la 7 ore aproximativ...
Ideea e ca si fibrinogenul mi-a iesit 522 si timpul Quick 12 si un pic in conditiile in care valorile normale cica sunt 13-15
Si cu toate astea dr U zice ca e ok sa raman cu tratamentul asta de clexane 0,4 si + 0,2 din 2 in 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ioana, fibrinogenul creste in mod normal in sarcina. Cred ca se coroboreaza toate datele inainte sa se ia o decizie. Imi amintesc ca discutam cu Musette la Gravidute cu trombofilie despre ce analiza este relevanta, antiFXA sau timpii de coagulare si gasisem pe un site (cred ca la Synevo), ca la pacientii cu tratament anticoagulant, antiFXA este de baza.
Ma duc si eu la culcare. Noapte buna!
Tinem pumnii, Ady!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

bineinteles ca am adormit...si m-am trezit fresh la 02,30qiao, am fost sigura ca asta o sa zici...tot ce conteaza e sa fii sigura ca ai facut cea mai bun alegere si peste 9 luni sa iti tii luminita in brate
stimularea e cu menopur?ce doza? ai intrebat cat costa?
cd ai chef, poate scrii schema
ady, am pumnii stransi pt azi
lara, sa fii cea mai frumoasa la nunta!
asa..si referitor la aspenter si clexane...mie uschi mi-a zis ca pe perioada stimularii pana la beta sa iau doar clexane,fara aspenter..ca asa i-a zis PK..
nici eu nu am priceput dc doza de clexane a fost suficienta ,am avut afxa=0,19 la 4 ore de la ultima doza administrata
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neata babutele dragutele!

Adysorule astazi vei deveni pisicuta punctionata, pisicuta declansata devine o amintire frumoasa, apoi de saptamana viitoare vei fi o pisicuta gestanta. Am spus, da? Tinem pumnii si pupam pe obrajori

Sami daca ai sughitat zilele astea sa stii ca te-a pomenit sotul meu. Am facut peste la cuptor in foaie de copt (citisem cand ai scris pentru Ari, cred). Mi-a zis sa stau cu ochii pe retetele tale ca esti o minune la casa omului

Qiao deci nu ti-ai luat cal? Dar era frumos...tu mergeai pe bicicleta, calutul in spatele tau si pasarelele zburau deasupra voastra. Te pupez maxim

Lara nu mai pune asa tare la sufletel. Pup sa mai treaca supararea, da? Si de nu ti-o trece, te mai pup o data

Ari, Lylysor, Ralu, Maria, Ana, Adina, balanta, Sabina, Gabi, Adi, Brigite, Ioana, Mealex

sper ca n-am uitat pe nimeni...

Un weekend minunat sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Neata fetele
adrianaady iti tin pumnii
qiao ma bucur pentru tine ca te-ai hotarat; sa fie intr-un ceas bun
ari te astept si pe tine sa-ti revii putin si sa ai iar "chef" de fiv; asa cum ai spus poate dam limo la 2 blondute
elenusa neata, matinala ca de obicei
sami pana la urmatoarea intalnire sper sa-ti termini toate tatuajele si sa te vad in toata "splendoarea"
lyly
lara ce te tot chinui cu vplay-ul ala? baga http://serialepenet.ro/
brigit am sa te bombardez si eu cu ceva intrebari, vreau sa fac si eu ET cat de repede
Pup toate fetele, week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ioana tu nu iei aspenter? antifxa ala la 7 ore ee recoltare e chiar bun. Ir urile cat le ai?
Elenus, te imbratisez
Lara, sis, daca nu ai o destinatie pt concediul ala pe bune recomand din tit sufletul croatia, mai precis coasta dalmata + dubrovnik, eventual una din insule, Hvar e f pe sufletul meu

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput