Clubul "babelor" FIV-oase 39

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Nu, nu se face mai repede, tot 2 sapt dureaza ca stau eu dupa a mea sa vina din Germania :)

Brigit ai mare dreptate, legat de injectii, si eu fac cum zici tu, daca doare sau nu vrea acul sa intre, schimb zona pana nimeresc ceva :bun: si asa ma asigur ca nu iese nici o picatura de sange si nici vanataie nu fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Qiao, dureaza 7 zile la Synevo (oficial 10 zile)...oricum, nu mi-e de folos sa imi dea un rezultat scris cu pixul, fara interval de valori normale...daca as face la Fundeni, as face recoltarea la 4 ore de la injectie oricum (le-as si spune). As putea merge la Fundeni in prima parte a sarcinii, cand nu sunt relevante masuratorile IR-urilor si nu am pe ce altceva sa ma bazez.
Sau, pana la urma, ma bazez pe Synevo asa cum fac fetele care nu pot veni la Fundeni sa faca analize.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Brigit asa e cu vanataiele, simti durere la injectare eu acum am doua, fiecare in zona ei, astfel incat e o provocare sa vad unde o fac in fiecare seara
MeAlex eu zic ca Fundeniul e de folosit, adica de ce sa nu mergem noi sa dozam antifax-ul, niste analize, o homocisteina zau de ce nu? doar, doar sa trecem prin filtrul cunostiintelor adunate vorbele dr U. Mai mergi si la alt doctor intre timp; si cu putin noroc gasim solutia cea buna. Stiu ca nu e in regula sa fie asa, dar ce putem face?
Dragelor ma retrag la somn, au obosit "declansatele" si maine au o treaba dificila de executat. Va pup pe toate si multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ai dreptate, Adrianaady, am putea profita cat se poate.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

MeAlex, nici eu nu as mai calca pe la Fundeni decat obligata ... uite-ma fara hematolog... ca nici avram nu mi-a mai raspuns... asta e, ma descurc eu
(synevo - 14 zile)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ady sa visezi frumos si sa se implineasca !
ma retrag si eu. trebuie sa imi trezesc sotul care adormit cu capul pe crupa mea si sa il directionez catre dormitor
noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ralu motanul meu nu toarce deloc, nici macar o tentativa nu a avut.
Mai are tandreturi cu taica-su, se aseaza seara pe pieptul lui si il fixeaza cu ochiii lui albastri pana ma gelozesc eu si incerc sa il mangai, cand se ridica ofuscat si pleaca. Nu departe, pe picioarele noastre, isi ia la picioare in cap...dar daca nu se misca de acolo
Daaa, si din ce povestesti tu birmanii nostri au temperamente asemanatoare

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Doamne ajuta Ady, sa iasa cu ochisori!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Nici macar cand ii pui mana sub gat nu simti ca vibreaza ff slab ? (ca eu asta numesc tors la al meu, ca sonor nu are :) ) (al meu are 9 ani in vara, luat din bucuresti dintr-un petshop)

Mergi la inceput

Ralu, ba asa face, un fel de vibratto
Am insa la tara niste pisici care torc fff sonor, bine sunt si f afectuoase, fix ce nu e motanul meu. Al meu a facut 10 ani de ziua lui Hitler, luat de la o prietena buna dupa ce am dat interviu. eu am picat interviul pe motiv ca stateam si 12 ore la job, dar iubi l-a luat cu brio, motanelul statea doar la el in brate. Asa ca noi cand ne-am casatorit eram deja trei, iar motanul a fost rasfatat cu varf si indesat.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput