Clubul "babelor" FIV-oase 39
Raspunsuri - Pagina 11
samira33 spune:
am spalat capsunii si i-am impartit jumi-juma cu sotziorul...asa impartim noi fructele,frateste...numai ca pe ai lui am pus zahar si pe ai mei nu.
nici cand eram copil nu mancam cu zahar.
adrianaady spune:
Samira asa si noi impartim dar nu mi se pare corect tinand cont ca al meu maninca muulltt mai multa mancare ca mine .....
samira33 spune:
pai si ce???
si al meu mananca mai multa mancare...da la fructe e altceva
astepatam cu nerabdare fructele de sezon ca de acum numai din astea mananc...mango,papaya,ananasul,merele verzi,kiwi etc etc le las pentru iarna ca si asa nu prea ai alte variante atunci.
samira33 spune:
mai fetelor...peste 2 saptamani avem parastasul de 3 ani al tatalui meu.
punem masa acasa,in curte si vom avea 25-30 de persoane la masa.
io mi-am ales sa fac ciorba radauteana si prajitura cu visine din meniu si sincer va spun ca am putine emotii...n-am mai facut o cantitate atat de mare de ciorba vreodata si mi-e sa nu apreciez gresit cantitatile si sa-mi iasa o porcarie cu care sa ma fac de rusine.
la prajitura n-am emotii ca sunt experta-si modesta dupa cum se poate observa ,in dulciuri,chiar si cantitati mari...dar cu ciorba am emotii.......
Blanche25 spune:
Hello girls!
Sar'na de primire/reprimire.
Aveti asa o vitezaaaaaa....dar ce imi place sa va citesc
Hai ca am ras si eu un pic cu calu' la scara
Coco,cum sa nu imi aduc aminte de aspirante cu sperantele sus si si teste negative....offff...eu cel putin acum nu mai sper in minuni,ca nu exista
Lara, eu de ce nu te ''cunosc''? Sau intrai cu alt nume?
Balanta cu intarziere sarcina usoara si la termen
Samira, cum adica ti-ai tatuat pleoapa de sus? Aici fetelesunt cam.....baieti....deci sunt cam in urma cu noutatile
Un weekend perfect va doresc tuturor!
adrianaady spune:
Samira ma indoiesc sincer ca te-ai putea face de rusine; nu merge sa vezi cam ce cantitati pui tu in mod normal la 5-6 porti sau cit faci tu, si sa inmultesti cantitatile astfel incat sa iasa 30 de porti ?
anaasta spune:
Sami, eu zic ca e simplu. Gndeste-te cand faci acasa care sunt cantitatile si de cate ori mancati din ea si atunci vezi daca triplezi cantitatile sau pui de cinci ori mai mult, de exmplue etc...
Ce reteta de prajitura cu visine ai, e buna?!