Clubul "babelor" FIV-oase 39
Raspunsuri - Pagina 10
adrianaady spune:
Ana imi e draga ca mi-a zis pisicuta declansata, si m-am simtit f alintata
Samira vezi ca maine ai programare la secretii
QiaoBing spune:
fete dragi, eu nu stiu cand imi ajunge soata acasa, ca e aleator total acel moment. stau si mor de foame aici insperanta ca intra pe usa din moment in moment. cand am vorbit cu el ultima data, acum vreo 2 ore a zis ca se pregateste sa vina acasa, dar el traieste inalt sistem solar
m-am ramolit, intalneala e maine sau duminica ?!?
samira33 spune:
da,sefa...senkiu.
mai stau nitel sa vina domnu Qiao acasa si apoi ma duc sa ma pregatesc.
maine dimi ma duc la 8 la clinica si apoi direct la Ikea ma opresc.
o sa te port in gandurile si rugaciunile mele si te astept cu vesti minunate.
samira33 spune:
qiao,Duminica ne vedem,la ora 13,la metrou la Unirii.
cine mai vrea sa vina sa-si anunte prezenta.
si pentru sotul meu timpul are alte coordonate decat pentru toti ceilalti.
adeka 10 minute de-ale lui inseamna in cel mai fericit caz 45 de-ale noastre,ale tuturor
ioana3110 spune:
Qiao, tu ti-ai luat cal????????????????
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing na, ca uitasem, e un Gipsy Vanner. superb exemplar. o cheama Kaeli si o sa faca pui anul asta. pacat ca e poza micuta. aici se vede mai bine www.epiphanygypsyvanners.com/2012%20Foals.htm --------------------------------------------- TANARA SPERANTA Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
samira33 spune:
da fata...si-a luat cal...e priponit la scara blocului.
ioano,ti-a plecat neuronu-n vacanta???
QiaoBing spune:
ioana as vrea eu ! de cand eram mica plangeam ca vreau un cal alb si tata incerca sa imi explice ca nu incape pe balcon si ce inseamna ingrijirea unui cal. cand am avut ocazia, am calarit. si, soarta, mi-am luat sot iubitor de cai care a mai si facut intr-o perioada de glorie cascadorie pe cal. asa ca daca vreodata o sa fim suficient de bagati cat sa ne facem un ranch o sa avem cai in mod negresit.
ioana3110 spune:
citat din mesajul lui QiaoBing ioana samira nu mai are cum sa repete figura pt ca nu mai exista nici acea trompa gaurita. --------------------------------------------- TANARA SPERANTA Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
ioana3110 spune:
no, io de unde sa stiu ca sta la bloc. am crezut ca sta in paradisu verde.
Neuronu' meu e cu calu
citat din mesajul lui samira33 da fata...si-a luat cal...e priponit la scara blocului. ioano,ti-a plecat neuronu-n vacanta??? |