Bobocei de sept-oct 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
tzitziri spune:
Hai de necaz...voi unele fumati, eu iau citostatice....oare care sunt mai rele?Ca la prima vedere va 'iau' detasat.
Va multumesc pentru sustinere si sper si eu sa fie totul bine si sa stea bebelina cum trebuie, sa creasca cum trebuie (desi se anunta prematurel - o sa o nasc cam pe la 34-36 saptamani).Asta e planul acum.
O sa scriu mai des, acum ca stiu ce am de facut....si fara suparari, ca nu se merita, da?
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
23+
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
anidaz spune:
Eu am permis dar nu sofez, ca mai tot timpul Florin e la volan,dar am vazut si eu centura pentru gravide si mi se pare ok.Drept este ca atunci cand sunt cu Florin nu-mi pun centura,dar cu altcineva da ,insa pe sub burta si exact sub sani dar o cam tin cu mainile.
Tzitziri, sanatoasa sa fie bobocica si poate va avea si cinstea sa ne deschida valul boboceilor!
23+
Mihnea Bogdan
anidaz spune:
Eh,ma duc sa-mi mut oasele mele invidiate,, in patuc ca de pe la 5 si ceva imi tin fundul pe scaun,revin mai tarziu,asta daca mai am net ca rds-ul face glume proaste zilnic vad,
23+
Mihnea Bogdan
anne`mary spune:
aaaa patric faci botezul in Liban? Nu stiu de ce ma mir . Putem veni si noi? Oh preaty, preaty please . Sa ne saturam de libaneza, baietii mei sa aiba parte de , poate sa mergem cu ca sa ne bucuram de relieful deosebit. Preatyyyy please
Tzitziri avem aceasi tinta: 34-36 saptamani. Sunt constienta ca o sa fie greu. Acum numar lunile, in curand am sa numar saptamanile iar spre final am sa zic "multumesc Tie Doamne" pentru fiecare zi. Dar sunt optimista pentru amandoua. Ai sa vezi ca o sa ne descurcam.
Pe mine m-a apucat melancolia. Ma uitam la documentar, nu am reusit sa ma concentrez suficient cat sa inteleg ceva din el, dar mi-a trezit amintiri. Anul trecut in fiecare weekend eram pe camp, pe deal, prin paduri facand poze oricarei vietati care imi sarea in ochi. Va ofer ceva frumos http://s511.photobucket.com/albums/s357/anne-mary/insecte/?action=view¤t=P7160996.jpg#!oZZ32QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs511.photobucket.com%2Falbums%2Fs357%2Fanne-mary%2Finsecte%2F%3Faction%3Dview%26current%3DP7171299.jpg Am incercat luna trecuta ceva asemanator dar nu mai am energie, rabdare, nu ma mai pot apleca . Am zis ca ma reprofilez pe pozat pasari, dar am pozat cam tot ce am gazit inaripata in Buzau si in plus ma apuca ametelile daca stau prea mult cu ochii in copaci. Ma intreb oare la cat timp dupa nastere as putea sa mai am cate o escapada de genul asta.
+ 18 Tudor si Stefan
patricbebe spune:
Anne ce placere ar fi sa va am pe toate la botez. Cat despre plimbarea cu camila, tin sa te dezamagesc, Libanul e singura tara din orientul mijlociu care nu are deloc desert asa ca nu e cocoasa de camila. Una singura am vazut la un parc de divertisment asa ca sa se uite lumea la ea ca la o camila!! Cat despre cadane,sunt gramada!! E o tara in care femeile se aranjeaza mult de tot, uneori mult prea mult pentru gustul meu, e plin de saloane de machiaj, cofoat si multe birz brizuri, uite sunt aici de aproape 6 ani si nu am vazut o liabenza care sa iasa din casa nemachita sau cu parul perfect aranajat. E adevarat le ajuta si textura parului. Doi puiuiti o sa iaba succes nebun la toate fetele de aici.
CAt despre botez, il facem aici si in Romania va fi o petrecere cand ajungem. Botezul e in rit catolic maronit, in Romania singura biserica maronita nu este inca gata si nu cunoastem preotul de acolo sa facem aranajamente si nici unde sa stam pe la rudele din Bucuresti o gramda cu copil mic dupa noi.
23w cu
mlhaela spune:
Tot timpul m-a deranjat centura la condus, asa ca acum sunt happy ca nu mai sunt obligata sa o port :). si inainte de bebe o purtam doar cand ieseam din oras si cand stateam in dreapta, acum n-o mai port deloc.
Anne, hai sa nu purtam supararea. Imi cer scuze inca o data, chiar nu stiu ce-a fost cu mine aseara. Hormonii si supararea legata de contractii.
Fetelor, cand a fost vorba de fata ce-a nascut la 28 de saptamani la odiseea piersicutelor, Ada, am citit putin pe forumul lor si-am vazut ca ele deja se intalnesc. Plus ca fata care mi-a recomandat mie odiseea se intalneste si acum cu fetele de pe odisee si bebe implineste deja 2 ani. Ce-ati zice sa ne intalnim si noi intr-un week-end, mai ales ca vine vara si cam toate mergem in concedii. Inca nu avem burtica mare sa ne simtim greoaie si cred ca avem multe sa ne spunem.
lalu85 spune:
anne, sa stii ca ma simt mai bine astazi dar pe seara se duce sotul sa-mi ia rezultatele pt k eu nu mai am voie sa intru in spitalul ala de boli infectioase, iar sotul meu termina cu servicul pe la 8 seara...acum sa vedem dak vor sa i le dea la ora aia...acum faza este k eu ma simt din ce in ce mai bine si asta inseamna ca poate am eliminat bacteria sau virusul ce o fi fost....si dak totusi in alea iese k e ceva, eu va trebui sa iau antibiotic chiar dak mi-e bine?!
Legat de intalneala noastra....mi-ar placea sa ne intalnim sa ne cunoastem cel putin noi cele care locuim in bucuresti ne putem vedea
lalu85 26+ cu
Tzuki spune:
salutare adunare
Tzitziri, iti doresc multa, multa sanatate si putere sa faci fata nesuferitei de boli. priveste partea plina a paharului, ai aflat in timp util (cred) si acum stii ce ai de facut. eu sunt convinsa ca va fi bine pana la capat, iti suntem alaturi .
Mihaela, eu nu pot sa-mi asum raspunderea de a-ti spune sa nu iei medicamente daca dr tau le-a prescris. eu le evit si dr meu la fel pentru ca deja imi stie istoricul de la 20 de ani (am acelasi medic), iar in cazul meu a putut sa isi permita sa ma lase fara tratament atunci cand a apreciat ca nu exista riscuri sau ca riscurile sunt ff mici.
prin urmare eu nu pot sa-ti spun "nu lua", eu nu stiu ce stie dr tau ca ti se intampla tie. pot spune doar sa nu luati medicamente fara sfatul doctorului sau fara analize care sa dovedeasca necesitatea lor. si in acest din ultim caz sa solicitati dr-lui sa faceti analize.
pot sa spun insa ca la prima sarcina am avut si eu contractii in trim 2 si atunci mi-a spus sa le notez. si daca depaseau 10/zi, sa iau no-spa. eu cred ca in trim 2 contractiile sunt ceva frecvent, insa nu prea aduc nimic bun, de aceea trebuie combatute. in trim 3, pe moment ce te apropii de momentul nasterii, ele sunt utile si nu se combat daca sunt rezonabile pentru ca ele pregatesc uterul pentru nasterea naturala. cel putin asa am inteles eu.
Mami de D mare (4 ani si 8 luni) si d mic (1 an si 11 luni) + bb 3
Kytana spune:
Buna dimineata fete frumoase!
Am stat pana acum sa va citesc pentru ca ati fost tare harnicute! As vrea sa incep prin a-i ura dragei Tzitziri sa fie la fel de optimista ca si pana acum. Eu nu am nici 1% din curajul tau, ai parte de toata admiratia mea. Sunt si eu alaturi de tine, cu orice ai avea nevoie, doar de aceea suntem aici sa ne sustinem si sa ne oferim cate un umar de sprijin.
Superbe poze anne`mary, multumesc ca ne mai incanti ochii
Lalu, bafta bafta bafta in asteptarea analizelor! Sunt sigura ca vor fi bune si vei scapa de stres.
patricbebe am fost si eu in Liban, este o tara tare interesanta si ce-i drept mi-ai facut pofta de un mana2esh cu zibni w sumsum si un labni veritabil Sau de un pui cu orez si migdale... Iartati-ma dragelor, nu vreau sa va fac pofta, dar dupa mancarea libanez salivez oricand
Acum o intrebare: pentru ca tot ati vorbit de contractii si alte dureri: pe vreuna dintre voi va doare undeva ... intre? nu e neaparat o durere insuportabila mai mult ca o jena si cateodata ma doare cand stau pe scaun. Nu aruncati cu pietre ca nu intreb doctorul, numai ca nu ii am nr de telefon si eu ma duc tocmai pe 1 iunie. Intre timp sunt prinsa la munca de la 08.00 la 19.00
Sa veniti cu vesti bune fetele si sa va faceti bine
20+ cu
-= Love life, live love =-
Kytana spune:
P.S. Chiar mi-ar placea sa va cunosc si fata in fata Pe cand o intalnire?
20+ cu
-= Love life, live love =-