Bobocei de sept-oct 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Exact,mi-ai luat vorba din gura Mihaela,ca vroiam sa scriu sa aveti grija la durerile pe care le-ai descris tu,fiindca din cauza lor am stat eu prea mult de am ajuns la sangerare,credeam ca-s rinichii care-mi fac probleme in fiecare primavara,nici macar nu mi-a trecut prin cap ca ar fi contractii,fiindca fiind mai grasuna nu vad daca se intareste si burta si am confundat durerile,iar cand i-am zis doctorului ca de cateva zile ma dor salele mi-a zis ca de fapt erau contractii urate deja.

23+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

S-a trezit si bebitzu,mor de drag cand il simt ca-si face ”inviorarea”,

23+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Eu bag mult kiwi ,contine multa vitaminaC, dar iti dai seama ca abia am asteptat si eu ciresele si capsunele,iar acum deja ma duce gandul la fructele de vara,ah nu le mai scriu sa nu provoc pofte.
Chiar glumea cineva cu mine ca poate iese copilul verde la cat kiwi am mancat

23+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Da, Adinaz, acum am recitit si eu comentariul de aseara, imi cer scuze pentru el, eram intr-o faza tare proasta iar relatia frate-sora e si un subiect sensibil pentru mine.
Scuze Anne. Cat despre planificari, noi chiar n-am luat inca nimic, eu am mai pierdut o sarcina in 2009 in care mi-am facut multe visuri si parca mi-e frica sa le mai fac. Seara cand stam in pat si ne tine pe amandoi tati in brate, avem tendinta de-a incepe din nou cu visele, dar apoi ne aducem aminte ca trebuie sa le luam etapa cu etapa. Daca va zic ca si rochia de mireasa (pentru nunta care va fi in 9 iunie) am inchiriat-o de vreo 2 saptamani doar - cand ma intrebau apropiatii de rochie, eu aveam acelasi raspuns: asteptam urmatorul control sa vad ca e bebe bine si abia apoi o inchiriez. Si asa am ajuns la controlul de 17 saptamani si eu inca n-aveam rochie. Acuma sunt mai linistita, stiu ca deja bebe e mai puternic si ca sansele sa pierd sarcina s-au redus considerabil, dar totusi am inca reticente de=a ma gandi la ce va fi.
Joi, in 24 mai, chiar in ziua in care eu implinesc 30 de ani, bebe nostru ajunge la jumatatea sarcinii, implineste 20 de saptamani :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza fetelor. Noi azi iar ne-am trezit la 5 dimineata si iar am sa fiu zombi azi.

Mihaela, nu e cu suparare. Esti libera sa nu mai citesti posturile mele asa cum am sa fac si eu cu ale tale

tzitziri chiar ma gandeam la tine zilele trecute ca nu ai mai scris de mult. Nu stiu ce sa spun in afara de imi pare rau.

lalu tinem pumnii sa iasa bine analizele. Azi cum te simti?

Adinaz, nu-mi imprumuti si mie oasele tale? hai nu toate, doar coloana . De mica mi s-a spus ca sunt "ciolanoasa ca taica-tu" dar de cand am oprit sportul am avut numai probleme cu oasele: dureri de coloana (pe toata lungimea ei sau doar pe sectiuni), de genunchi si chiar la incheietura piciorului. Chiar si in perioda asta ma doare muschiul mai sus de calcai. Pe de alta parte, cand eram mica am avut un noroc chior. Am ajuns la spital cu sora mea care isi sparsese capul si dr m-a observat pe mine si la control mi-a pus un diagnostic sumbru. Nu-i stiu denumirea dar din cauza carentei de calciu, coloana mea incepuse sa se serpuiasca. Ce noroc am avut sa ajung atunci la spital. Pneumonia de la 6 ani tot asa a fost descoperita: ajunsesem la spital cu un vecin si m-a luat dr la ochi. Trag concluzia ca am fost un copil tare norocos.
Ai stabilit data botezului? F tare. Suntem invitate? Eu am reusit sa-l conving pe Lucian sa nu stabileasca data inainte de postul Craciunului. Rudele lui si-au botezat odraslele la 1-2 luni iar el asa a considerat ca asa trebuie sa facem si noi. Sigur ca da! Eu cu 2 copii posibil prematuri, ma duc sa-i botez la 2 luni. Inca nu am capiat.
Gata, va las pentru un documentar despre pasarea colibri Poate ma obosesc bataile lor de aripi si reusesc si eu sa atipesc.

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Buna dimineata!!!
Si eu sunt la clubul de rusinica fumatoare, la fel am redus mult cantitatea si daca vine cheful de o tigara molfai o guma sau ma spal pe dinti sau incerc sa fac orice altceva sa nu ma gandesc.

Despre planuri, noi doar am stabilit in ce tara va fi botezul. VA fi aici in Liban, ca si casatoria noastra religioasa unde am avut patru preoti maroniti( prieteni ai sotului) plus un preot roman franciscan, mai trebuia unul ortodox dar nu am gasit la vremea respectiva roman. Nasii sunt libanezi, fratele si verisoara sotului. Stiu ca e greu sa vina lume multe din tara, costul biletului de avion e mare.

Ieri am avut o mare bucurie, a simti si sotul pe bebe pentru prima data pe burta. Eu am un strat generos de grasimica pe burta, il numesc airbag natural pentru bebe dar si asa a simtit cum se misca pe acolo bebe si facea ceva valuri.

23w cu

Mergi la inceput

Mihaela,in acest caz ai tot dreptul sa fii reticenta,insa nu-ti refuza sentimentele pozitive ,cu atat mai mult meriti sa te bucuri si sa-ti faci vise ,fii optimista mami ca acusi iti tii puiutul in brate,esti deja la jumate,.Deci in 24 va fi dubla sarbatoare

23+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Ce frumoooooos,eu din cauza airbag-ului(imi place cum suna ) inca nu simt la mana desi miscarile se vad cu ochiul liber

23+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Nu zic eu bine ca ne conduc hormonii? haide Anne,Mihaela si-a cerut deja scuze, i s-a atins un punct sensibil,treceti peste ca mai avem luni bune de ”palavragit” impreuna , pt amandoua!

Mai nu ca ar fi o cinste pentru noi,dar ma simt bine ca nu-s chiar oaia neagra a odiseei,cum nimeni nu vorbea de fumat ,credeam ca-s unica gravida „depravata” de pe aici,

23+

Mihnea Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Am o intrebare pentru burticile soferite, folositi centura de siguranta? Eu am gasit aici la mothercare o centura speciala pentru gravide, a incercat cineva asa ceva? Nu m-am uitat cu mare atentie la ea dar imi face cu ochiul mai ales ca aici se conduce ca in codru si centura e obligatorie pentru stilul in care se sofeaza. Pana si pentru catel am cumparat centura speciala care isi face treaba cu brio.

23w cu

Mergi la inceput