Strengari 2012 - 3 Chito suntem cu gandul la voi!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

danaang eu o aspir cu BB atasata la aspirator cu viteza dara la minim. chiar nu trage violent. doar un pic mai tare decat daca as trage eu cu gura.

Tala e voie vibrocil la bebei asa mici? intreb din nestiinta pentru ca pe prospect scrie ca dupa 1 an e recomandat. sau au scos astia si pentru bebei mai mici de 1 an?
la serban mi-a dat liber pediatra sa ii pun vibrocil cate o picatura pe zi la 9 luni ale lui cand mi-a racit prima data.

Mergi la inceput

bravo JD pe Euan papacios!

Tala (poate ai mai zis dar sunt senila rau), cum prepari solutia de bicarbonat? cate grame la cati mililitrii de apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Multumesc fetelor dar se pare ca l-a prins raceala si pe el. Are mucisori de uneori nici nu poate respira bine si tuseste . Astept sa se faca ora 9 si sun la pediatra. Mi-i asa mila de el cand il vad cum se chinuie uneori sa respire.... offff

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Tala, sanatate!!! De care / cum tantum verde?

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Chito zice ca e rea spitalizarea si bebe e palid si fragil, ea a pierdut laptele, spera sa le dea drumul poimaine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Chito zice ca e rea spitalizarea si bebe e palid si fragil, ea a pierdut laptele, spera sa le dea drumul poimaine.

ufff
stiu ca poate numai de asta nu ii arde, dar daca are putere ar merita incarcata relactarea, mai ales ca nu a trecut mult timp de cand a pierdut lapticul... ma gandesc ca ar merge mai bine recuperarea piciului ca e mai soft laptele matern decat cel praf si cum Edu are stomacelul sensibil acum...
sa incerce sa il mai puna san ca lapticul poate reveni spectaculos, inca...

La serbanu am trait un soc cand avea el 4 luni si doua zile nu am avut lapte deloc deloc. am crezut ca l-am pierdut. dar am continuat sa il tin la san inainte de a-i da completarea si dupa doua zile a venit lapticul normal de zici ca nici nu se oprise vreodata...

poate are si ea norocul asta...

sanatate multa le doresc si recuperare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Of monna, pupam sa treca repede si fara prea multa suferinta

O imbratisare pt Chito... Si poate te gandesti si la relactare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaang spune:

fetita mea are 6 sapt oare pot sa folosesc batista bebelusului, in spital au aspirato cu aspirator de ala naspa ca il bagau pana in cap biata de ea, ca a ramas traumatizata saraca, cum ii pun mana pe nasuc deja urla, cu batista as face repede si nu ar simti atata miscare la nas, of doamne Monna sa treaca repede, e foarte rau sa fie bolnaviori, Chito curaj ca Dumnezeu e sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

of Chito! Acelasi lucru te sfatuiesc si eu pt ca si eu tot de suparare am ramas brusc fara lapte la 2 si la 4 luni la David si pt ca refuzat biberon si am presat un punct sub san si am luat galactogil si-mi repetam in gand 'am lapte, am lapte' a revenit. Iti doresc sa fie cat mai repede bine pt voi.
Bubu se pune o lingurita de bicarbonat de sodiu in 100ml apa, dat la bebe 10 picaturi/zi. Cu vibrocil asa am citit si eu, dar daca dr zice ca e ok am incredere
Dara de tantum verde spray simplu zicea (am vazut ca doza e de 1puf/4kg greutate x 2/zi)
Am scos mucisorii cu batista bebelusului si daca la pompa vibrocil a ripostat, aici n-a zis nici pas ?! am tinut aspiratorul afara si i-am bagat furtunul pe geam ca sa nu inhaleze copilul praf aiurea (eu am sac refolosibil)
Monna poate aveti noroc si veti trece usor, mai ales ca il alaptezi si se imunizeaza de la tine.
Eu am dormit azi noapte de la 3 cu ea pe brate , pe perna de alaptat ca sa stea putin oblic sa-i fie usor sa respire si sa o linistesc imediat ce o suparau mucisorii - asa ca am dormit mai bine ca multe dati pana la 9 doar ca mi-a amortit fundul ingrozitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

chito, nici nu imi pot imagina cat de greu va este in spital, dar uite ca totusi sunt si vesti bune daca deja se vorbeste de externare. si eu vreau sa te incurajez cu relactarea, ca e posibila daca vrei si tu, bineinteles..sunt niste pompite speciale de la medela, nu stiu exact cum ii zice dispozitivului dar am sa caut..vin niste furtunase pe langa san si bebe trage din san da ii vine LP dintr-o sticluta, dar asa nu uita sa suga.

mai gasesti pe net centrul promama:

ProMAMA Center
Adresa: sos. Pipera 21-23, bl. 3E, sc. 2, ap. 12, interfon C012, Cartier Aviatiei, vis a vis de Metrou Aurel Vlaicu
Mobil: 0745.26.40.28
0726.71.51.52
Email: contact@promama.ro

Persoana de contact:
Sorana MURESAN,
Manager ProMAMA.

suna si intreaba de SORANA si CU SIGURANTA te va ajuta cu relactarea

Mergi la inceput