Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

salutare

sunt si eu pe aici, ieri am fost la un curs,asa ca ne-a cam dat peste cap weekendul asta...andrei a baut cred ca 1 l de lapte ieri si azi de vreo 2 ori daca ii e lene sa manance si ii este foame, cere lapte, azi m-am prostit, de acum tre sa ma tin tare

acum e afara cu tati, ma duc sa ii pregatesc o budinca de branza de vaci cu fructe si sa invat ceva, ca sunt in urma rau de tot mai tarziu vreau sa fac o ciorbita de vacuta si o placinta de branza

azi am papat in oras ca nu mai aveam nimic acasa asa ca am papat o ciorbita la "la mama"

va

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Hmmm...ce liniste este in delfinariu!!!!!!
Ramona si Cristina au o scuza ca isi fac bagajul....Racusor invata....cu toate ca a facut prezenta ....iar restul????? Asa frumos este afara de nimeni nu este pe acasa????

Fetele cu FB ce mai stiti de Dragaica?????

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

rubia, stiu ca acolo se aduna toata apa, d-aia te si intrebam
ilinca, care vreme frumoasa? ca la bucuresti abia dup-amiaza a iesit putin soarele..
baby, dragaica tocmai ce a pus niste poze cu ratoii pe fb sunt mortaaali. dar mi se pare ca se schimba, nu prea mai seamana intre ei. ea stiu ca era in examene, nu stiu daca a terminat

Mergi la inceput

ramona, cris, sa aveti vreme frumoasa si zbor usor! dar mai ales copii cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Crispro, ajunge pasaportul, nu? Ca eu nu mi-am luat buletinul.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Vin si eu la prezenta la noi nu a fost deloc soare...ploaie si iar ploaie...nu am iesit decat pana la bunici.

David are muci curgatori...vine singur si aduce servetelul sa-i sterg nasul e asa scump...cate coryzalia ii pot da pe zi?

A avut o perioada cand daca eram pe faza cand vroia sa faca kk si il puneam la wc facea...pipi la fel...dar de 2 zile iar nu mai vrea cred ca s-a prins ca e mai usor sa faca in pampers.

Crispo,Ramo- drum bun si distractie maxima.

Rodyka- sunteti o familie tare frumoasaIsa e superba

n buna delfinasi si mamici

Mergi la inceput

cred ca mara iar l-a adormit pe tasu :))) e a 3a oara saptamana asta. a pierdut meciul Steaua -Dinamo ca a adormit cu Mara. ieri cand a fost finala Champions league m-a rugat pe mine sa o culc

i-am tot explicat si eu marei cum e cu pipi/caca, facutul la wc. de vreo saptamana, soacramea a inceput sa o puna cand o vedea ca se screme. apoi a inceput si mara sa spuna. cateodata ne pacaleste, cateodata face doar o basinuca, uneori pipi, alteori caca. deci suntem pe drumul cel bun (sper). seara o mai las fara pampers. nu realizeaza mereu cand face pipi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Multumim mult, fete dragi! Gta bagajele, in sfarsit. Avem ceva bagaje, nu gluma...

Ramo, eu mi-am pus si buletinul si permisul, in caz ca va trebui sa conduc in ro. In ideea sa nu dau peste vreun politist ce vrea si buletinul.

No fete dragi, va pup tare! Noapte buna! Si ne auzim cel mai probabil maine seara, cand il culc pe v :)))

Ramo, ne vedem maine!

Pa fetele!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Cris, Ramo, drum bun, distractie multa, copii voiosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

La multi ani de ziua numelui tuturor Elenelor si familiilor lor, precum si celor care poarta numele de Constantin!

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput