Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
crispro spune:
Am vazut si eu poza aia, in care se uita Rodi asa cu drag la Florin! Chiar mi-a sarit in ochi poza aia, e superba! se vede ca se inteleg asa de bine! Fetele sunt tare frumoase, si mi-a placut mult de Isa de manuta cu fetita cealalta, 2 prietene
Sa-l ajutam pe Alex
baby78 spune:
Laura ati aflat oficial sexul bebelusului?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+
Alice_Elena spune:
La bucuresti e o vreme naaaaspaaa. Ploua de dimineata..
Sper macar prin tara sa fie mai frumos
ramonavlas spune:
La noi e faina vremea. Eu, de dimineata am facut mancare si curatebnie, copiii (tati cu Raisa) au fost in parc.
Acum, Raisa face nani, tati a plecat sa tunda gazonul la ai mei si eu ma pensez, imi pun o masca, parul pe bigudiuri.
La 17.30 mergem la un party de copii, o verisoara de-a Raisei face 3 anisori.
WE placut!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
31+
ooana spune:
Matei a dormit pana la 9,20 de ieri seara de la ora 21
asa bine nu am mai dormit tare de mult
dimineata am fost in parc...soare, copii, veselie
dupa ce se trezeste mergem la mama la masa si il lasam pe Matei acolo...iar diseara mergem la film, de mult tot vroiam si uite ca acum nu ma hotarasc ce film sa alegem
Ramona asta da supriza!!! stiam ca in iulie e vacanta, inseamna ca nu ramane nici o cresa deschisa in oras...
musai un plan de back-up...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
L-am filmat un pic pe v numarand, pe final zice bine, dar incepe numaratoarea de la 4. www.youtube.com/watch?v=IqiwaTMkO2U" target="_blank">Aici
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
cris, e asa de dulce Vlad! cum numara el asa, apasat, sa fie sigur ca intelegi si tu odata pentru totdeauna, sa nu tot repete
baby, cris, care-i poza aia?? noi impreuna nu prea avem poze, ca unul dintre noi e fotograful. eventual ne mai prinde Maria, dar atunci lipseste ea din poza . pai ce sa zic? chiar mi-e drag de mor Florin , nicio zi nu mi-o pot imagina fara el si fara printese
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Laura ati aflat oficial sexul bebelusului? Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 26+ |
Hello fetele!!
Acum ma uitam pe pozele de la Rodi: sunteti niste frumosi si aveti o familie minunata.Sa dea DD sa fiti mereu asa si sa va bucurati de minunile voastre
Iuliana: nu inca.luni mergem la masuratori de dublu test.Acum nupot sasper decat ca o sa fie bine.tot am senzatia ca am inceput sa simt fluturasi in zona:D, uneori mai mult alteori mai putin.Ma gandesc ca imi doresc sa fie sanatos si atat, nu-mi mai permit sa imi doresc ceva anume :).desi o fetita ar fi super .Medicul nostru e mai rezervat asa ca nu cred ca sa aflam luni cine stie ce de la el.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 12+
baby78 spune:
Rodyka poza este din albumul poze din martie-aprilie Mai exact poza nr.131 Sa fiti mereu asa! Emanati fericire si dragoste ...Si ai dreptate ca Maria e fotograful...caci lipseste din poza
Laura sa fie bine pana la capat si ai dreptate ..sanatos sa fie ...Asta este cel mai important ...Iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara si la termen si ...sa fie FETITAAAAAAA
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Rodyka poza este din albumul poze din martie-aprilie Mai exact poza nr.131 Sa fiti mereu asa! Emanati fericire si dragoste ...Si ai dreptate ca Maria e fotograful...caci lipseste din poza |
mami, n-ai somn? mie mi-e foame si mai bantui pe-aici (de parca m-ar fi intrebat cineva ...)
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)