Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Crispro,Ramo vacanta placutaaaa! Ce bine suna, sa va ganditi si la noi Sa aveti drum bun si vreme frumoasa.

Sanatate multa lui Raul,vantul asta ma dispera,imprastie la virusi.
Eu am fost azi la eco abdominal cu Maria pentru ca isi face greata usor iar la 2 luni ni s-a spus ca are reflux(dar atunci cam 60-70% din copii au si nu era relevant). Nu s-a vazut mare lucru pentru ca nu a vrut sa bea prea mult.Cica e un mic reflux,acum sa vedem cand ajungem si la un gastroenterolog bun. Am mai fost la unu acum cateva luni si m-am dus degeaba.

Matusa tare Ducu cu tanga

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

gabriela, cristina becheanu e f buna.e la gr alexandrescu sau la regina maria.
f bun e si prof Ulmeanu,mai ales ca are si competente in ecografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

gabriela, cristina becheanu e f buna.e la gr alexandrescu sau la regina maria.
f bun e si prof Ulmeanu,mai ales ca are si competente in ecografie.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Multumesc mult.
Eu am fost la Munteanu,poate ai auzit de el

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Crispro, in afara de pasaport, pui si alte acte?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ramona, Cristina, concediu placut!! Sa faceti poze multe multe sa ne simtit si noi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Multumim fetelor.
Cris, vin sigur cu impresii, direct de la fata locului. O sa pun poze (dar sigur pe FB).

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petra73

Baby, am primit , multumesc tare mult.
Da am ce studia nu gluma.Traiasca supernanny!

Noapte buna mamici, burtici si pitici

Cu mare placere!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

cele care mergeti in concediu afara
nu uitati macar o copie dupa certificatul de nastere, in caz ca e nevoie...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Seara buna, fete dragi!

Am avut niste zile fara pic de respiro...plus Raducu care face numai pozne si mofturi la masa cat incape. Azi l-am lasat in voia lui, l-am dat jos de la masa si gata! Sa mai faca si foamea. Efectiv nu mai rezist sa ma rog de el, sa-l pacalesc zi de zi ca sa manance . O sa-l las sa faca foamea! Cum face mofturi, jos din scaun! Cate zile o sa reziste

Crispro, Ramo sa aveti vacante de vis!

Paula of, Doamne, iarasi tuseste Raul? Si cu mucii...la ce va referiti voi ca are muci copilul? Adica de aia curgatori? Sau din cei care stau in nasuc? Scuze de descrierea plastica... Mucusori asa mici are si Raducu, zilnic ii curat nasucul doar cu ser fiziologic si cu betisor din acelea de urechi, inmuiat in ser. Dar nu tuseste, nu e racit. Doar ca el si boceste mult (o sa-l angajez bocitor ) si ma gandesc ca si de asta se fac, plus praful adunat in nari...

Cris2010 si voi la fel, de la polipi care va sa zica. Ma gandesc ca si Raducu ar putea avea, mai sforaie uneori cand doarme, mai doarme cu gurita intredeschisa...

Petra felicitari pentru oficializarea copiilor!

Matusa, foarte tare Ducu cu tanga!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Paula parca ziceai tu mai demult ca o sa incerci un tratament de cresterea imunitatii la Raul? Eticheta zice ca ar fi foarte bun Colostrum cu probiotice pt. cresterea imunitatii. Dar trebuie dat 2-3 luni si 1 flacon e in jur de 130 lei. Nu stiu exact cat ajunge un flacon, o sa-ti spun dupa ce il termin, ca si eu ii dau lui Raducu. O sa vedem si cu cresterea imunitatii cum va sta la toamna, cand incep viroze iarasi.

Nu mai stiu daca ai incercat si cu homeopate pentru tuse. Lui Raducu i-am dat Stodal granule vreo 2 zile si am luat si eu cand am avut viroza si ce sa zic in vreo 3 zile mi-a trecut tusea, lui Raducu in 2 zile. Probabil ca la Raul e putin mai complicat, poate nu e bun Stodalul, poate ai incercat deja si alte homeopate. Poate ca e pe un fond alergic la el, ca prea des i se intampla parca. Dar inainte de 2 ani nu e concludenta testarea, Histamina cred ca stie mai bine.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput