Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
paula_m spune:
Rubia, rad singura in birou ...ma gandeam sa-ti spun sa o duci tu pe Tania la testare pt asta si sa-mi spui si mie ce iese, ca asa suntem si noi la capitolul asta...culmea e ca nu ma stresez pt asta, dar e adevarat ca nici nu am limita de timp. Habar nu am cum se procedeaza. Mamicile cu copii mai mari, cred ca pot sa-ti dea sfaturi pertinente.
Eu ma gandesc ca pana nu realizeaza copilul ca face kk sau pipi, sa-ti spuna, chiar daca face pe el/ea, nu are sens sa ma chinui cu stersul de pipi de prin casa...
Fetele, m-ati linistit...nu stiam eu ce e cu testarea asta...pai eu nu ma duc nici moarta, la nici un fel de testare, mie mi-a ajuns cand am umblat la NPI...copilul meu mi se pare ca face ce fac si alti copii, nu e geniu, dar nici nu mi se pare ca e in urma...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
histamina spune:
rubia, la noi orice olita e prea mare pt funduletul frimiturii,asa ca i-a facut tati un adaptor la cea mai mica olita gasita,ca sa nu cada si in aceasta.
am tot insistat sa faca pisu si,agasat, a luat biberonul, l-a desfacut , a turnat apa in olita si mi-a spus cu naduf: pisu gata, da!!!!!!!!!!!
si da a ramas!
ooana spune:
Rubia nepotelul meu, 2.10luni e cu pampers doar noaptea...ziua nu are, cere sa faca pisu la wc dar cand face kk nu sta pe olita/wc, cere pampers si dupa ce i-l pune cumnata-mea face kk
a incercat toate metodele si variantele posibile...asta e, la un moment dat va face si la wc atunci cand se va simti el pregatit
eu am alta nelamurire
Matei face kk doar la olita...altfel nu face!
ce ma fac eu in concediu, duc olita dupa mine? pai asa imi ocupa jumate de valiza
pe reductor nu face, am incercat o data si am zis sa mai treaca 2-3 zile dupa care incerc din nou...
Ilinca ti-am trimis PM
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
michelle1981 spune:
La multi ani Andres!
Nici eu nu o testez pe Bianca, se joaca si cu copiii de varsta ei, cei din gasca ei de la bloc si de la gradi, dar si cu copiii mari. E atrasa de fetitele mai mari de 7-9 ani. Se duce la ele si intinde mainile sa o ia si pe ea in jocul lor.
Mi adegraba m-as testa pe mine Stau f prost cu nervii, imi sare repede tandara.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">29+ cu
histamina spune:
paula e ok cum gandesti!
asa am zis si eu cu olita.......la noi si din motive tehnice,de kg.
cu testarea, iar sunt de acord cu tine.
acum sunt fericita ca se joaca, ca spune ca vrea la bebe canta (asa spune cresei).
michelle, macar tu ai o justificare ca iti sare repde tandara, ca esti cu bebita la purtator, dar eu ce justificare am????????????
rubia spune:
Paula la pipi nu prea zice dar cand vine vorba de kk face si apoi imi zice:"mami kk gata atu peme"(Daca n-ati inteles:L Mami caca gata alt pampers) Si zice de fiecare data deci isi da seama cand face.
Am incercat odata cand mi-a zis sa o pun pe wc n-a mai facut in ziua aia,apoi am lasat-o sa se duca in coltul ei si sa faca.Zau ca e o problem ca asa cum zicea Oana am si eu o cunostinta careia copilul ii facea kk doar in pampers pana pe la 4 ani si mi se parea ciudat.Ii punea pampers facea si apoi si-l scotea singur.
Deci...alte idei???
palomina spune:
Hola, fete!
In primul rand, La multi ani, Andres! Aelita, sa-ti traiasca puiul !
La multi ani, Elenelor si Constantinilor! Scuze pt intarziere !
Eu stau f prost cu organizarea- nu stiu ce fac ca tot la 2 noaptea ma pun in pat! Pai, cand voi incepe serviciul ce fac!? Cred ca pe Racusor am citit-o zilele trecute ca vroia sa faca mancare si din calculele mele reiesea ca a inceput la 10 si la 11 era in pat. Pai eu am nevoie de minim 2 ore sa fac 2 feluri de mancare plus ca pana strang din casa si imi fac dus, una, alta inca o ora ... Deci, voi fi zombie la serviciu.
Antonito e si el innebunit dupa copii mari, chiar avem pe langa blocul nostru un baiat la vreo 7 ani care se pune la mintea lui, il invata karate cica :)))) si A e innebunit dupa el ! Dar asta nu inseamna ca e mai inteligent :)))) cu olitza suntem si noi in pom, isi pune jucarii in ea, mai nou! La gradi cica o sa aiba reductor , nici ñu stiu cum sa fac ca nici pe ala nu mai sta ....
Mai vroiam sa zic ceva dar am uitat....
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
ooana spune:
Michelle cand mergeti la mare?
sa vezi ce "zen" te intorci de acolo...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
ooana spune:
Rubia eu cu Matei am reusit sa il invat cu olita cand era constipat
am nimerit o data de l-am pus pe ea si cred ca s-a prins ca e mai usor acolo decat stand in fund cu pampers, ca el asa facea
cred ca trebuie sa se prinda ca le e mai usor asa...
ii plac desenele? arata-i desene pe telefon doar sa stea acolo pana face o data...sa vada cum e
1an + 08.07.2010
Noi 2