Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mai sunt si alte mamici care nu si-au testat copilul? Sau sunt singura? Si de ce se testeaza copii?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

azi a plecat suparat de la cresa,ca mai vroia sa stea,dar si tataie vroia sa stea cu el.mi-a spus tata ca erau toti copii descaltati si,cand s-a dus sa il ia, strumf s-a dus direct la incaltarile lui,din toata gramada,si le-a pus si s-a dus la taie,taie.

ce ma distreaza e ca face cate o boacana si isi pune mainile la caput sau arata catre boacana si zice cu multa patima:au,au,au!

evident ca ma bufneste rasul.

cand vede ca nu il bag in seama,cade iar teatral, asa de vreo luna, si se uita la mine si cand ma uit la el,zice au, au,au si rade si il pup........................si iar ajunge la mine in brate si sunt incapabila sa il mai cert si tot il pup pana obosesc eu.

pai cand vad ochisorii aia superbi.i-am zis sa nu mai faca ochii mari,ca-i ies de pe fata!

eu l-am testat pt ca nu se juca, nu comunica deloc cu strumfii de varsta lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Paula am intrat sa-ti spun sa stai linistita, ca mai e una care nu si-a testat copilul, eu
Nici nu stiam ca se fac astfel de testari la copii (cel putin la varsta asta)
Oana si voi la psiholog l-ati testat pe Matei?
Dati-ne si noua mai multe detalii!

La multi ani, Andreas!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

paula, stai calma mami. Nici eu nu am facut teste pe Rebe si nici nu voi face decat daca sunt absolut necesare. In plus, un copil care evolueaza nu cred ca e cazul sa fie supus testarilor.

bumble, fetele sunt bine acum. Natalia mi-a racit dupa botez, ne-am cam chinuit cu aerosoli vreo saptamana, dar acum totul e bine. Macar ele sa fie bine, ca eu ....

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

adriana, sanatate nataliei!

fetelor, noi chiar am avut o problema.am schimbat 3 grupe la cresa, pe strada fugea la copii mari,cu cei de varsta lui nici vorba sa fie vreo punte de comunicare, apoi mai facea niste chestii peste ce trebuie.asta a fost tot.
ca orice mama ,am vrut ca strumful meu sa se joace cu alti strumfi si am facut tot ce s-a putut ca sa gasesc cauza si cheia.plus ca eu am facut niste greseli mari, pt ca,asa cum v-am mai spus, closca e indiferenta pe langa mine!
acum e ok.

adresa e www.portage.online
daca vreti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani, Andreas!
Sa fi sanatos si sa ai parte numai de bucurii!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Paula am intrat sa-ti spun sa stai linistita, ca mai e una care nu si-a testat copilul, eu
Nici nu stiam ca se fac astfel de testari la copii (cel putin la varsta asta)
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Si noi suntem netestati si asa vom ramane

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+

Mergi la inceput

nu recomand testarile daca strumf e ok.
sub nicio forma.

eu am avut mari emotii si astea nu fac bine deloc.

la noi a fost acea problema, a mai fost ca prefera adultii sau strumfii intre 4 si 8 ani,unde frimitura mea e putin mai mare ca mingea cu care se joaca aceia......

vreau si eu idee felul 2 pt strumf?

cine se mai baga pe podium la soacre?

a dat cineva capsune strumfului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina
[a dat cineva capsune strumfului?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

daaaa
alea din Spania le-a scuipat si chiar ma gandeam ca nu-i plac
am luat romanesti si a mancat de nu se mai oprea, dar si gustul era incomparabil ce-i drept...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Hello!
Citind despre testari pe la inceputul discutiei am crezut ca noi suntem singurii netestati dar m-am linistit cand am ajuns "la zi"...deci nu-i bai. Nu stiu pe la ce nivel e dar vad ca evolueaza si repede de asta nici nu ma iingrijorez.Singura preocupare e de ce nu face nimic la Wc adica sta pe reductor dar nu face nimic,dupa ce ii pun la loc pampersul face si pipi si kk.Olita nu o vrea sub nici o forma si totusi pana in septembrie trebuie sa renuntam la pampers...trebuie sa ma gandesc la vreo solutie...ceva idei??? sa o las fara pampers ?

Mergi la inceput