Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

la multi ani racusor, mami de delfinas sef! sa fii sanatoasa si iubita!

ii spun strumfului nu ai voie acolo.se duce fix acolo si in timp ce mai uit la el imi spune:nu,nu,nu,adica stie ca nu are voie! om informat!

suntem Oblio,avem cucui in crestetul capului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Racusor, la multi ani de ziua numelui, nu am stiut mami ca te cheama si Elena

multumim pt. prajiturele

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Elena (Racusor}
Elena (Puiutz}
Elena (Rubia)
Tudor de Baby
Sanatate, bucurii, impliniri!

Adriana, si eu am pus la spalat.. fara sa fac legatura ca e sarbatoare azi.. Ce mai fac fetele?

Sper ca Crisu' si Ramo sa aiba un suuuuper concediu!!

Noi am fost ieri toata ziua plecati. Am fost la o aniversare la o terasa cu muult spatiu in jur. Am alergat dupa V intr-una. Au mai fost copii, dar cam toti parintii au concluzionat ca e un taifun si ca iepurasul Duracell ar trebui sa vina sa-l vada pe V si ca e un specimen de copil atomic.
Are ochiul vanat , un cucui imens in frunte (in partea opusa a ochiului vanat) , barba sparta . Nu tragem nicio concluzie, dar oricum, traim clipa!

Paula, bine ii zice Histamina. Cafea si in camera ta!
Lasa, ca pana s-or linisti copiii nostri, o sa tot cunoastem nurori (si daca ne-o binecuvanta DD, si om avea si fete, si gineri vom avea la usa).

Histamina, ai terminat cu bursa in Germania?

Eu am inceput saptamana cu muuulti nervi la serviciu. Daca o mai tin mult in ritmul asta cred ca o sa ma ia chitaiala.
Dar asa ma bucur cand ajung la puiut. Asa mi-e de drag, micu' lu' mama mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Alina, cam pe acolo se invarte si Raul al meu. Seara, cand il controlez de capuse, numar vanatai, cucuie si rani proaspete. . Asta e, cand imi vine sa ma plang, imi amintesc ca eu ma plangeam si la3 luni, si la 6 luni, si la 1 an...si ce viata linistita aveam...il plimbam toata ziua in carucior, eram o doamna...acum nu vreti sa ma vedeti cum fug dupa el, cum strig toata ziua si cum inchid ochii sa nu-l mai vad cum cade.

Cat despre datul unei cafele si retragerea in camera, niciodata. Doar nu credeti ca m-am chinuit atata cu el, nedormit noptile, plans langa el, ca sa vina una sa mi-l ia.... E al meu pe vecie...na, si ne mai miram de soacrele noastre

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Buna seara de la turcaleti! Multumim fete frumoase si dragi de urari, am ajuns cu bine, v a fost cuminte pe drum, desi a dormit doar 40min. Am avut si intarziere... A fost obositor ca ne-am trezit la 7 dimi si am ajuns la 6 seara. Ne-am intalnit cu Ramo, apoi pe bune ca nu i se vede burta, foarte bine arata. Le-am facut poze Raisei si lui v, asa cuminti au stat la poza! Dar de pe avion nu ne-am mai vazut cu Ramo, ca ei erau in fata si nu am mai apuct sa ii zic concediu placut!

Am mancat ca o sparta!!! Muuulte. Si apoi deserturi fara numar!!! Ioi!

La multi ani si de la mine pt cei ce isi serbeaza ziua numelui!

Ma duc sa fug si eu dupa v. Ne auzim maine.

Aaa, si poza aici nu am facut inca, pt ca de foame am lasat aparatul in camera. Fac maine- pana atunci poate se retrage si burta. Pozele cu Raisa le pun azi sau maine.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra73 spune:

LA MULTI ANI Elenelor si Constantin (de BABY).

Puiutz,Histamina,Baby - multumim de urari

Concediu placut fetelor!

nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Multumim mamici dragi de urari
Iar pentru toate mamicile cu nume de sfant sper ca ati avut o zi minunata!
toti sfintii dragi fete si baieti

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Desi cu intarziere vin si eu cu scuzee de rigoare
baby nu mi-am dat seama ca Tudor e si Constantin desi am citit ieri despre asta;as fi mentionat si eu ceva in sms.Sa-ti traiasca sa va aduca numai bucurii.
racusor nici de tine nu stiam La multi ani!
puiutz La multi ani!
La multi ani tuturor celor care au sarbatorit/sarbatoresc in continuare.
Pup

Noi stam cam prost:fii-mea s-a ales cu o amigdalita si otita,nu stiu de unde ,nu stiu cand, stiu doar ca noaptea trecuta mi-a facut febra 39.4 si a tot tinut-o asa pana la pranz cand am ajuns la dr.Sper sa reusesc sa o pun pe picioare pana la botez,joi...offf asta mai lipsea.Coalac peste pupaza ,desi n-am dormit noaptea trecuta nu pot sa dorm acum deoarece am atipit pe la 7 vreo 5 min si zici ca am dormit o noapte intreaga.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Andreas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

La Multi Ani Andreas!!!

La Multi Ani Constantini si Elene!!! scuze ca nu am intrat ieri

Noi am avut multa treaba saptamana trecuta. Seara am iesit cu prietenii,ne-am culcat tarziu asa ca am trecut mai usor peste absenta Larisei care sta si saptamana asta la bunici. In w/end ne-am facut de cap, am fost peste tot, inclusiv in club, si cu atata distractie parca a trecut mai usor timpul.
Dar de ieri, orice as face, numai la L ma gandesc, imi e tare dor, nu prea mai pot....nu stiu cum mai rezist pana duminica, ma gandeam sa ii zic mamei sa vina sa o aduca. Azi noapte nu ma prindea somnul, desi era vreo 2 noapte si il inebuneam pe P ca pe mine iar ma doare stomacul de dor

Alina, ce imi place cum il descrii pe Duracel

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput