Reclamele

Reclamele | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

In situatia dezastruasa in care am ajuns este interesant de urmarit ce firme mai sunt dispuse sa plateasca reclamele.
Iata: cele pt. medicamente sunt in forta!
Credeti ca reclamele din media va sunt folositoare?Care dintre ele v-au folosit?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

www.forbes.ro/Reclamele-la-medicamente-au-invadat-televiziunile_0_3738.html" target="_blank">http://www.forbes.ro/Reclamele-la-medicamente-au-invadat-televiziunile_0_3738.html

Dezastruos nu este tocmai un termen potrivit.
Nu toata suflarea traieste astfel de situatii.

Este foarte bine ca exista firme ce-si pot permite reclama. Daca nu ar fi reclamele televiziunile nu ar avea din ce sa traiasca. Daca ele nu mai traiesc nici noi nu mai suntem informati.

Reclamele din media sunt folositoare. Fac ca anumite produse sa fie vizibile, ajuta ca produse noi sa-si faca loc in piata. Ca sunt folositoare in timp sau imediat asta tine de alegerea fiecaruia.

Nu imi folosesc zi de zi, dar imi folosesc atunci cand caut un anumit produs.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Fara reclama este foarte greu, daca nu aproape imposibil, ca o firma sa se faca cunoscuta, sa-si promoveze produsele.
Mie mi-au folosit reclamele atat prin faptul ca am aflat despre anumite produse, (din pacate reclama nu garanteaza calitatea produsului), cat si prin faptul ca unele au reusit sa-mi formeze/schimbe atitudinea fata de unele situatii (de exemplu reclamele cu mesaj ecologic, reclamele unor organizatii caritabile etc).
Cat despre reclamele la medicamente... nu mi se pare ca sunt "mai in forta" ca altele. Companiile farmaceutice sunt la fel de interesate sa obtina profit ca orice alta companie din oricare domeniu.

Sunt si unele reclame pe care le gasesc geniale sau amuzante si pe care imi place sa le vizionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Sincer, nici una. Alea cu promotiile care intr-adevar merita au venit pe mail, nu la TV.

Fetitei ii place aia cu Nurofemnul pt copii, probabil din cauza bebelusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

in prezent ruleaza reclame pentru un numar redus de medicamente/suplimente alimentare :
nurofen pentru copii, nurofen forte, gaviscon, cannespor, hepatoprotect, colonhelp, urinal forte si urinal pentru copii; in sezonul rece apar in plus si cele pentru produse impotriva racelii si gripei. pana nu demult erau reclame pentru biotics si linex. acum vad ca nu mai sunt difuzate.
nu mi se par nici multe reclame, nici in forta, mai agasante mi se par cele de la operatorii de telefonie mobila, cele pentru diverse marci de bere sau sucuri si cele pentru banci/produse bancare sau de finantare. aia cu provident ma enerveaza la culme, voi ati vazut cati bani trebuie sa dea inapoi cineva care face un imprumut la ei ? aproape dublu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Tinand cont ca numai apuc sa ma uit la tv... nu are ce sa-mi foloseasca.
In schimb cand vine soacra-mea in tara vine cu un pomelnic. Ultima data am intrebato daca i le-a dat un dr ceva...a zis ca a vazut ea la tv
Nu am mai zis nimic ca tonul ei era autostiutor si am incercat pe cat posibil sa evit certuri cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Folositoare: cea la scutece Pufies, aparuta dupa ce am cumparat marca asta si m-am declarat f. multumita de ea, si ca pret (1 leu/bucata), si ca si calitate.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput