FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 19

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raisa2012 spune:

FLORY_ANA,bine ai venit in gasca noastra! Iti dorim ceea ce ne dorim si noua, sa stam cit mai putin pe aici si sa ne tinem cit mai repede bulbuceii in brate!...Si bineinteles sa revenim cu sustinere si sfaturi pt cele ce vor urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Sper sa fie maxim doi , oricum si asa e greu la varsta mea .
De, ce-am cerut , asta mi-au dat .Eu eram obisnuita ca acasa cand puneam cate 3-4 la un transfer.
Doctorul embriolog mi-a zis la clinica faptul ca embrionii sunt f buni dar eu , nuuu, punem trei ca sunt de trei zile , nu sunt blasto.
Acuma va spun cinstit ca si daca erau blasto cred ca tot trei puneam ,nebuna complet.

Flory , la Kiev e la fel ca la Brno , nu sunt liste de asteptare , iei legatura cu clinica , iti spune ce analize trebuie sa faci si din momentul in care sunt gata in max o luna poti incepe.
Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor!
Teli eu 11 Pt de 2 blasto aveam beta 852. Deci tu in 13 PT de embrioni de trei zile ai 800. Sigur sunt 2. Dar cati ani ai de spui ca esti batrana? eu sunt o "tinerica" de 44 de ani
Flory ana iubita trimite un mail si la clinica Unica Brno unde am facut eu donatie de ovocite, ei nu au liste de asteptare.
Adoptia costa 1.500 euro, si fac transfer de 2 blastocisti cu assisted hatching. Vorbesc toti engleza. Medicul meu a fost DR. Frgala, o persoana speciala din toate punctele de vedere.
toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Azi e zi 1 la mine , tb sa vina ieri calculat 14 zile de cand au facut foliculii poc. Acum mi-e ciuda ca nu am facut macar inseminare, poate fol ala de 17mm ramas nespart avea ovocit bun. Dr a zis ca degeaba fac pt ca endo a intrat in alta faza . Mi-e dor de bucalata mea care isi tot amana sosirea, am o stare nashpa iar vremea asta nu ma ajuta deloc
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna mamicutelor !
Sper iubita lasa trecutul si uita te in viitor oricum nu putem schimba nimik din trecut
burticile vesele si pline de sperante
si un pup mare mare pt febletea mea mica (Miracol)

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cocolino2010

irilac si bichi eu cred ca ma simt destul de bine (nu am avut singerari sau crampe sau stari grave de anemie) si dr. care m-au vazut nu imi dau medical ca nu au motive (dr. de fam, dr. ginec si dr. de med. muncii) asa ca imi iau cum pot citeva zile pe fiecare luna.
Sigur imi iau ceva cind mai avansez in luni

Iubita da tu de ce nu soliciti reducerea programului cu 1/4.....adica la 6 ore. E dreptul tau si nu pierzi nici la salar. eu incepand de astazi ajung mai repede acasa si nu va mai trebui sa stau asa de mult pe scaun

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Buna fetele cucuietele, in sfarsit m-am intors printre voi mamici burtici si viitoare burtici ca mi-ati lipsit fff mult.
La mine a inceput sa se concretizeze. Am planul de bataie din 26 incep cu Divina pe 11/06 masurarea endometrului, dupa care de pe 14 pot face histeroscopia cu dilatarea canalului cervical pana la 9mm, iar din 18/06 se incepe ciclu de transfer asta daca cm soseste in timp iar transferul e preconizat pt.09/07 daca nu se intampla ceva intre timp. Doamne ajuta. Si Doamne ajuta tutror.
Apropo incep Divina chiar de ziua mea de nastere cand implinesc 44 de primaveri sa dea Dumnezeu sa fie de bun augur.

TELI felicitari sa dea DD sa fie gemenasi. Si chiar cati ani ai? ca si eu tot o tinetica de 44 de primaveri sunt.

Bun venit fetelor noi, RAISA(frumos nume) si FLORY-ANA, sa va vedem si pe voi cu burtici.

Gravidutelor am vazut ca toate sunteti bine cu exceptia lui ALINUTA care se chinuie cu starile de greata, ALINA mama mai ai putin si va trece cand va misca bebeul nu o sa mai ai stari asa de rele, tot raul spre bine si ne e dor de tine.

Va pup fetele si va doresc o zi cat mai buna cu putinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna seara fetelor...
am intrat rapid sa vad ce faceti si sa va zic ca eu sunt bine...fff busy...avem un eveniment in weekend major...o nunta in familie si emare mare pregateala....iar peste doua saptamani sunt nasa de cununie...

amaliaro, sunt bine iubita...big hug and kiss

teli...bravoo!!!ai minum doi bebei in burtica abia astept sa ne dai de veste!!!

fetelor multumesc ca va mai ganditi si la mine...si eu va doresc tuturor din suflet numai bine si multi bebei!
eu peste 3 saptamnai ar trebui sa-mi vina ciclu dupa stimularea asta...si ii fac o noua vizita la nenea doctoru sa ne zica planul de bataie pentru toamna asta!!!
nu stiu daca mai pot sa va citesc in acest weekend..insa revin in forta sapt viitoare la inceput!!

va pupacesc pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Ela si Bichi suntem de-o seama , in 30 noiembrie anul asta fac 45 de ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

La multi ani, ella!

Mergi la inceput