FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 19
Raspunsuri - Pagina 16

Brigit spune:
Bichi, asa-i noi doua suntem cu gemenei, cred ca si Teli dupa valoarea la beta tot gemenei are. Noi suntem in luna a 5 a, si ca sa raspund la intrebarea lui Coco e posibil sa avem un baietel si o fetita. Fetitei posibil sa ii creasca cocosel, ca nu statea prea bine la eco sa se vada exact, dar pe noi chiar nu ne intereseaza, ce or fi sanatosi sa fie.
Looana, eu cu cerclajul meu nici nu ma gandesc la asa ceva. Desi sunt momente cand striga hormonii in mine, am zis ca asta este si incerc sa nici nu dau prea mare importanta aspectului, sotul ma intelege, nu imi fac pb
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

cocolino2010 spune:
buna fetele!
ce de bebelusi pe aici, cred ca in curind vom schimba subiectul, dar nu pina nu se gravidesc toate fetele.
brigit iti inteleg bucuria, nici la noi nu conteaza sexul, sanatos sa fie.
looana deja ai cu cine vorbi, tu nu mai esti singura nici o clipa. si bebe este vorbaret ca tine?dr. zice ca nu avem restrictii
dar nu am avut curaj decit pt. ceva superficial
sigur ca ma intelege dar il inteleg si eu. asa ca orienteaza-te
irilac si bichi eu cred ca ma simt destul de bine (nu am avut singerari sau crampe sau stari grave de anemie) si dr. care m-au vazut nu imi dau medical ca nu au motive (dr. de fam, dr. ginec si dr. de med. muncii) asa ca imi iau cum pot citeva zile pe fiecare luna.
Sigur imi iau ceva cind mai avansez in luni.
amalia eu te-am numit matusica pentru ca te-am considerat o sora mai mica. Tu ai grija si te gravideste ca vom fi si noi matusi la rindul nostru (si noi suntem multe) cred ca o fustita ma incumet sa tricotez si eu.
bafta tuturor!

Teli spune:
Brigit , s-ar putea sa ai gura aurita , azi am beta 799 la 13 zile de la et.Eu am pus trei embrioni perfecti , dar e valoare de maxim 2 nuuuuu?!Sunt prea batrana si paradita pentru tripleti !
Progesteronul mi-a iesit f mare , 190 nmol/l probabil de la injectabil, o sa-l mai refac peste o saptamana sa vad cum e numai cu utrogestan vaginal .
Va pup , sa aveti o noapte buna

sper spune:
Fetelor sper sa devin si eu repede matusica voastra si nu bunica
Teli felicitari pt BHCG. Sper sa fie 2 si nu 3
Progesteronul tau are alta unitate de masura, nu e f mare dar e bun.
Factori de conversie: nmol/L x 0.314 = ng/mL; ng/mL x 3.18 = nmol/L.
190nmol/L x 0.314 = 59.66ng/mL;

flory_ana spune:
Hello fetelor,
Lorelei merci mult pt. detalii, chiar am sa ma programez pt.laparo hidrosalpinx, stiu ca nu e de glumit cu asta. Ironia este ca in 2009 am facut o alta operatie laparo pt. desfundarea trompelor si tocmai asta banuiesc eu ca ar fi cauza hdrosalpinxului de acum. Binenteles de atunci am mai facut diverse investigatii:
- prolactina marita sau mai bina zis tripla, AMH in jur de 1,
- un FIV in aprilie 2011, rezultat cu un singur embrion de 6 celule,
- iar ulterior am descoperit si o mutatie de trombofilie C677 MTHR homozigot. Cam astea ar fi cauzele infertilitatii in ceea ce ma priveste, si poate tocmai de aceea vreau ma indrept spre ovocite donate.
Brigit din cite imi amintesc tu ai facut adoptie de embrioni la Brno. Poti sa-mi dai mai multe detalii despre asta. Cam care este timpul de asteptare? Cum ai procedat cu contactarea clinicii? Medicamentatia de unde ti-ai procurat-o?
Teli mamica de gemeni!!!! felicitari inca o data!!! Tu cum ai procedat cu clinica de la Kiev? Eu acum sunt in cautari pt. o clinica si as avea nevoie de cit mai multe informatii de la diverse clinici, ca apoi sa ma pot decide.
Fetelor sunteti un grup fain si mi-e tare drag ca v-am gasit si ca am si eu pe cineva cu care sa impartasesc din experienta mea de 7 ani in infertilitate. De multe ori m-am simtit singura pe acest drum...

Brigit spune:
flory_ana, la Brno lucrurile au mers f repede pt noi, in 2 luni de la primul contact eram acolo.
le-am trimis toata documentatia pe mail, e virba de first virtual visit si de analizele de sange pe care le aveam facute de putin timp. apoi am primit de la ei informatii ca sunt dusponibili embrionii, si am primit cateva info despre donori. dupa ce am acceptat oferta coordonatoarea mi-a trimis planul de medicatie. doar estrogenii nu aveam cum sa ii cumpar din Ro, mi i-au trimis de la farmacia clinicii, au ajuns in cateva zile, sunt fff prompti, coordonatoarea te va pune in legatura cu managerul farmaciei pt comanda.
si eu am fost in cautare de clinici, o alta clinica pe care o recomand e Gennet PRAGA. culmea e ca in urma interactiunilor cu ei GENNET era detasat in topul preferintelor. acolo am avut o discutie tel cu dr care mi se alocase, contra cost, desigur, a fost 100 eur. a studiat dosarul meu, mi-a alcatuit planul de trlatamentt si aveam programare in martie. cei de la brno au fost mai rapizi si asa am ajuns la ei. se pare ca Dumnezeu a ales pentru noi.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Brigit spune:
teli, sigur sunt 2
eu am avut in zi 14 de la transfer de blasto 1863, pusesem 2 grasani si stiam ca nu pot fi mai multi. sper ca 2 sunt si la tine, cu 3 se complica treaba cam mult.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT