Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hello ladies!
Ce bine mai e la tara. Mancare facuta de soacra, cumparaturi pt casa facute. Mai ajut si eu cate un pic.
Astazi a fost soacra plecata la Bucuresti cu strabunica sa se opereze la ochi. Schimbare de cristalin. Si am ramas singure acasa. A venit un nene sa munceasca la o pivnita. Nu stiu ce-i face acolo de cateva zile. Si a trebuit sa-i fac cafea, sa-i pun masa la pranz. Problema nu e asta, ci distantele. Aici in curte avem 2 cas: casa veche si casa noua. Noi stam toti in cea noua, dar in cea veche e bucataria de vara , care acum e in proces de mutare . Si plimba-te Irina intre cele 2 case cu un copil atarnat de mine. Sa iau mancarea din casa noua sa o incalzesc in casa veche. Sa iau nu stiu ce farfurii, tacamuri, sare etc.
Acum sunt rupta de spate. Eu sunt si fraiera ca o car mereu pe Daria in brate. Mi se pare mai rapid sa o iau pe sus decat sa o astept sa mearga ea.
Trebuia sa dau si apa la cele 3 namile (ciobanesti mioritici).Ia galeata cu apa intr-o mana si maimuta in cealalta!!! Am incercat sa o las pe jos, dar ne-am oprit la fiecare floare, am mirosit-o, am mangaiat-o, ne-am intors sa o mai mirosim o data!!! Greu tata! Si pana la caini mai aveam de mirosit vreo 100 de flori :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Am inchis rapid ca a inceput dari sa planga in somn. Acum normal ca iar este langa mine in pat. Aseara a stat in patutul ei pana la 4, apoi a inceput foiala si am mai dormit amandoua pana la 5.40!!
Viss, numai la tine ma gandeam cand o caram astazi pe Daria si galeata cu apa. Ma gandeam ca e ca si cum as cara 2 copii. Ma bucur ca pititii sunt bibe si ca ai avut parte si de ajutor. Va pupam. Si pe Madutza

Roxy imi place de voi cat sunteti de plimbarete! Bravo!

Delia, gustul Dalmatiei zici? yammy!!! Suna foarte bine

Yasmi, m-ai innebunit cu checul tau! Trebuie sa-i dau si eu o comanda soacrei. Ca daca incerc eu sa fac, nu are rabdare cand ma vede si preia ea bucataria. Iar eu o cedez cu cea mai mare placere. Ea e specialista in prajituri.

Mandreeac, il pupam pe Rares sa se faca bine de tot!

Simo, faci 2 drumuri, dar ai cavaleri cu pasaport! Vacanta placuta!

Nu mai stiu cui voiam sa-i scriu.
Noapte buna, copii!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Buna seara si de la noi!Am intrat si eu sa vad ce mai faceti si sa va cer parerea de mamici avizate si experimentate.

Am vazut ca ati discutat despre lovituri la cap.Asta vreau si eu sa va intreb.Saptamana trecuta am racit putin cu febra 39.9.Am fost la Budimex si dna doctor care era de garda dupa ce a vazut-o pe Sophie si ne-a dat tratament m-a intrebat ce are la frunte.SI i-am zis....avea o lovitura de vreo luna de coltul unui pat...semn care nu a trecut nici acum...si mai avea o vanataie la ureche...a cazut din pat....asa...Si dupa ce s-a uitat mi-a dat o trimitere la Obregia sa ii fac un CT sau RMN sa ne asiguram ca e totul in regula....desi nu are nimic grav fata...dar a zis ca nu se stie dupa cativa ani ce se poate intampla....Pe de alta parte cumnata-mea zice ca ei i-a zis doctorita ca se duce copilul la RMN doar in cazuri exceptionale si daca prezinta unul din urmatoarele semne:voma,ameteli,stare proasta generala...Sophie nu are nimic din aceste semne si nici nu a avut.

Ce ma sfatuiti sa fac ?Sa o duc sau nu ?

Mandreec Zi-mi si mie ce ti-a zis dr despre cum sa desfunzi nasucul,ptr.ca si noi ne luptam cu asta acum.

Viss As bate-o pe soacra-ta daca as putea.No offence!Si pe idiotii de pe strada care se comporta ca taximetristul ala.Putea sa faca si el o exceptie si sa te duca...fiindca erai cu 2 copii...dar asa cretini si idioti pot fi barbatii cateodata ca nici nu ma mai mir...Unii nu-si dau seama frate atunci cand vad o femeie insarcinata sau cu copii in brate ca ar trebui sa o ajute pentru ca ei pur si simplu acasa nu prea au luat parte la cresterea propriilor copii.


Altceva ce sa va mai zic...stau prost la capitolul nervi...nu stiu cum sa-i mai gestionez...Ma doare capul de la prostiile pe care le face Sophie si nu stiu cum sa o opresc fara a folosi o metoda brutala ca impins /urlat.Este neastamparata rau lucru cu care ma mandresc de altfel dar isi face rau de multe ori ptr ca eu tre sa ma ocup si de mancare si de casa...care de cele mai multe ori e vraiste desi fac zilnic curatenie...nu stiu cum reusim sa facem vraiste...

Dupa toate astea mai am si un proprietar nesimtit care ma pune sa achit niste restante la gaz de pe vremea cand nu stateam aici.

Mi se pare asa cateodata ca aveti niste vieti lipsite de griji ...si mai ales de grijile financiare ca ma intreb oare cum de reusiti cu toatele si eu am vesnic probleme si nu mai scap de ele?Aveti vreo reteta de succes?

In rest va pup pe toate!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Am vrut sa editez postul de mai sus de 2 ori si n-a mers!

Deci voiam sa zic ca va pup pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele si de la noi

strumph ce frumos ca v-ati intalnitttttttt
cum a fost??????
sa ne puneti pozeeee

roxy nu am tuns-o pe petra ci pe antonia
pe petra nu o tund inca
rochia imi iese minunat
abia astept sa o ammmmmmmmm
normal ca va pun poze

eu sunt f prinsa si cu o mareeeeeeeeeee curatenie in casa
dupa cum v-am mai zis
si cu pregatirile de nuntaaaaaaaaa
si uite asa facem mai multe lucruri deodataaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

Mi se pare asa cateodata ca aveti niste vieti lipsite de griji ...si mai ales de grijile financiare ca ma intreb oare cum de reusiti cu toatele si eu am vesnic probleme si nu mai scap de ele?Aveti vreo reteta de succes?


si cum nu am somn m-am gandit ca sa ii scriu Rhyannei ca la prima ora cand o citi sa-si bage unghia-n gat ca un
pitigoi
deci draga mea..ai de ce ma invidia..duc o viata de huzur
am casa luna ..stau toata ziua si vad telenovele...am un copil cuminte foc..sta la desene sau citeste povesti...am un sot care nu sta intins de loc pe divan....si un copil mai mare care roieste in jurul meu si ma intreba dragastos si mierlos ''mami cu ce pot sa te mai ajut''....bani am....din copacul din gradina....e cea mai frumoasa viata pe care sa o traiesc....deh fiecare cu norocul lui
[/red]

hai mai Ryanna tu chiar citesti printre randuri...si lasa nervii mai usor...stii ce se intampla..tu nervoasa ,fata devine si ea si e continuu tensiune intre voi...vad cum e la noi...daca tip la stefy ,hop se baga si anna in discutie si tipa si ea mai tare....sau pe ea cand o mai cert pe la cosul de gunoi ,de ex. daca zic tare si rastit..tot din cauza de graba stres ,mancare pe foc ea pleaca ,dar revine mai apriga si imi trage ceva din el sau chisr il rastoarna..daca o iau in gulma si plecam se ia cu altceva si uita ....
dar si eu las treba si plec din bucatarie ...oricum in ultimul timp nimic nu mai pot sa fac..dar ata e.....sufar si eu ca e casa vraiste ..am de calcat o tona etc
despre lovituri acelasi lucru il stiu si eu ca si cumnata ta....dar nah
uite zilele trecute m-am intalnit cu o amica care cica are 3 leziuni pe creier..nu se stie de unde..de la nasteri sau de mica de la lovituri mai puternici...am spus asta dar nu vreau sa te sperii
si uite mai stiu una ,cica copii bebeii cad in cap ca nu au echilibru si capul e mai greu ca corpul..era o explicatie care nu-mi vine in minte dar am imagini numai cu copii care vin fix in freza....obs si tu ca la o dezechilibrare capul le-o ia inainte...acum nah si noi de aceea suntem mame sa veghem sa nu cada de la distante inalte...hai ca aberez deja

mai pic de somn....nu mai zic nimic.....vaiii e 3 fara un sfert si eu pe net..nu sunt intreaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza!!!!
Dau eu cafeaua, ceaiul si nessquick!
Suntem pe metereze de la 6. Abia astept somnul de dimineata. Daria s-a tot trezit peste noapte plangand, deci a ramas toata noaptea cu mine in pat. Pe la 3 tati s-a mutat in alt dormitor ca era terminat. :((



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Gata, a adormit copilul si eu am trecut la calculator

Deea, ai putea sa-mi trimiti si mie o crenguta din copacul ala al tau?
De cand a inceput tati afacerea noua, s-au adunat datorii peste datorii. Nu stiu cand o scoatem la capat. Dar nu vreau sa-l supar pe Dumnezeu, ca mereu ne-a ajutat si am cazut in picioare. Vom trece noi si peste asta.

Rhynna, nu esti singura cu situatia asta. Toate trecem cam prin aceleasi frustrari ca si tine. Poate ai citit numai ultimele pagini, unde s-a prezentat situatia mai "roz", ca trebuie sa vedem si partea plina a paharului.
Fruntea sus si bucura-te ca ai un copil sanatos capabil sa intoarca toata casa cu fundul in sus

Mi-am adus aminte de aseara, Madutza si eu stiam ca atunci cand ti se zbate ochiul inseamna lipsa de Mg si Ca. Sper ca a trecut pana azi.

Am stat intr-o zi cu o matusa si cu daria aici la tara. Seara, dupa ce ne-a transpirat pe amandoua de la atata alergat dupa ea, Daria ne-a pupat inainte de culcare. Eram amandoua in extaz. Si matusa imi zice: "daca n-ar fi atat de dragalasi cateodata, cred ca nimeni nu ar mai face copii, la cat de mult te solicita"

O zi excelenat fetelor!

Off... ce ma fac... nu-mi mai este somn ca am baut cafeaua! Poate o sa profit de somnul de pranz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
Ce cafelutza buna, Irina!Ma si gandesc la una bauta afara in curte, cu pasarele ciripind, Daria vezi sa nu aiba dintisori pe drum, ca si Andra a avut niste nopti cu miorlaieli si gemete...Da-i cu niste calgel, sau incearca sa-i dai nurofen seara.. Tati al nostru nu se muta in al dormitor, sta pe baribade.
Rhinna, si la mine e greu, mai pune si faptul ca sunt printre straini si eu ma chinui cu ordinea si cu restul... ca mai am o printesa care face si ea dezordine si un sot care am eu o vb , vine acasa in regim de pensiune, adica vine seara obosit , mananca , se uita la tv , spala copilul si se culca...Dar daca ma enervez nu rezol nimik, cel mult o agit pe Andra mai rau.
Cu proprietarul pune-o pe fi-ta sa se certe cu el, glumesc, nu te lasa calcat in picioare,aici chiar ai motiv de nervi..
Deea, ce faci mami?.
cami, sa-ti fie de bine nasitul, parca se vedea cat de fericita esti printre randuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi fete dragi!!!

vaiii dar ce frigggg mai este!!! mai vine oara vara???

irinuca ai citit unde ti-am scris despre iridium baby???

Mergi la inceput