Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

madutza ai fost tare simpa!
Pe mine ma nemultumeste faptul ca papa titi f des (o fi din cauza mea, imi asum, daca v-am spus, nu inseamna ca ma plang) si mancarica mai nimic. Din acest motiv spuneam ca pana la 1 an juma e ok cu titi, dar dupa ce ma fac?consistenta laptelui nu mai e ok, si ma tem ca daca nu fac acum ceva...atunci imi va fi si mai greu ...sau nu...
Cred ca eu sunt vinovata, m-am exprimat aiurea rau, ...

Mergi la inceput

Mi-a sosit analiza anti-HAV si e pozitiv hhhhmm interesant. Sunt curioasa, b si c, cum or fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti, fetelor?
noi am venit de afara, tare frumos si caldut a fost. s-a incalzit simtitor vremea

somleac am inteles cum ii dau tu lapticul
si eu tot numai in casa ii dau. cand era mica si papa doar san ii dadeam si in parc sau unde eram dar acum nu-i mai dau decat acasa. oricum, papa dimineata, seara si la pranz inainte de somnic. in rest, nu-i mai dau.

madutza eu vreau treptat s-o intarc, m-am hotarat. dar nu stiu cum. o sa insist cu laptic la sticla, vedem cum reusim. cate putin, cate putin...
iti dai seama ca este extraordinar sa alaptez, as alapta-o pana la 5 ani imi este drag si ador asta dar sunt hotarata s-o intarc pentru ca imi va fi si mai greu mai incolo.

catank la anticorpii aia ti-a iesit la IgG sau IgM? ca daca este IgM-ul atunci este infectie prezenta daca este IgG-ul este ceva ce ai avut. trebuie neaparat intrebat dr.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, au papat musafirii aseara la saleuri...( si eu) , erau caldutze cand au sosit si cu un pahar de vin sau bere, fiecare ce a poftit...azi dimi a venit o prietena sa bem cafeaua impreuna si a venit cu baclavale, uriase si moi.... , dupa am iesit sa o plimbam pe Andra , am luat-o pe Maria de la scoala... etc
catank sa stii ca Andra mea numai e laptata, dat tot e milk-addict, azi de exemplu a vrut 4 linguritze de piure atat, ieri la fel, dar am vazut ca-i sparge un canin jos , poate si sus, ca nu ma lasa sa vad, in rest laptic, budinci , gris etc....
ti-au venit toate analizele?
roxy, eu chiar stiu o tipa din Arad care a alaptat-o pe fata ei pana la 5 ani
mada, lasa se mai ia culoarea in timp la lemn, bine ca au terminat repede
yvy, m-a topit Lari ieri, si cu avionul , eu cred ca mai naspa e ca n-au rabdare la varsta asta, vor sa cerceteze, sa mearga, etc... ca asa si-n autobuz poate sa-ti stranute unul in nas, sau la policlinica la control( eu sunt ingrozita de cati microbi poti lua din policlinici)
ma duc sa ma mai calc, ca altfel o sa bag muntele de rufe in circuitul pt alpinistii profi
strumph, nu ne-ai spus cum a fost la intalnire

Mergi la inceput

roxy, dn pacate am doar anti hav total....deci ar trebui sa repet igm. Nu-mi fac griji, sigur am anticorpi, ...partea proasta este ca mi-au revenit durerile de spate-sold....si stari de voma. Sigur infectia urinara, rinichii....sunt cauza. Trebuie sa fac ceva in acest sens urgent!

Am fost si noi afara, e un frig birrrrrrrrrrrr

Mergi la inceput

ailed, inca nu...pe luni cred

Mi-ai facut pofta de saleuri!
Deci ii place lapticul si micutei tale...asta e, cresc ei mare si papa de toate.
somleacin ce sticluta ii pui laptic? cu ce fel de tetina? mamici, ce fel de tetina folositi la biberoane?ce nr?sau cum sunt astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed dat tu calci tot, tot? cum de ti se aduna un munte de haine? eu nu vreau sa alaptez pana la 5 ani, dar nu ca nu mi-ar place.... totusi este prea mult.

catank si daca ti-a iesit asa oare nu are nici o treaba cu alaptatul? nu afecteaza cu nimic?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

roxy, am vb cu dr si nu e problema. Analiza a fost anti hav total, adica poate sa fie pozitiv igG ceea ce e ok, adica am avut in copilarie Ptr asta o sa fac un igm sa elimin orice suspiciune. M-am gandit si eu la I ca alaptez...l-am sunat un doi...s-a amuzat un pic, a spus ca hepatita A fac copiii nu adultii...sa o dau uitarii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

BUNA! Catank eu am patit ca tine mai demult, aveam dutere de spate ingrozitoare, am avut si stari de voma, apoi am ajuns la urgente si mi-au gasit colita renala un fir de nisip imi blocase rinichiul, of ingrozitoare durere! sanatate multa iti dotresc!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

hello fete.

Roxy,Catank, si Arsenie suge cat de des poateAsa au fost toti, eu n-am putut avea program de alaptat la nici unul..dar cand a venit vorba de intarcat am fost hotarata si in 2-3 zile a fost gata...Eu le-am pus sare pe sfarc si le-am zis ca s-a stricat tzitzi...Asta e...le-a fost putin greu, dar mie parca si mai greu... oricum adevarul e ca oricat ar fi de frumos alaptatul, pe la un an maxim un an jumate trebuie intarcati pentru ca devine greu si parca simti nevoia sa constientizezi ca a crescut copilul, ca se desprinde, nu sa-l vezi mereu atarnat si dependent..eu astept intoarcerea de la mare ca sa-l intarc...am nevoie de o supapa acolo, pe drum atatea ore in masina...apoi gata.
Mada, mersi scumpo, dar deja am platit avansul...nu celui care cerea 115 milioane desigur. VOm da 50 de milioane , dar plata cuprinde si un intrand din termopan care sa ne imbrace scara si usa de la intrare..un auriu ar fi fost f fain intr-adevar pentru foisor..dar nici maro cred ca nu e urat. Sa ne pui pozici.
Miki, sanatate fetei si tie putere...Dragutzul de VladCU pasapoartele totusi eu zic sa le faceti dc tot ati antamat ceva pentru concediu...Pana la urma intr-o ora maxim scapati cu depunerea cererilor...iti trebuie adeverintele cu taxele platite la CEC,certif de nastere original, buletinele, pasapoarte vechi dc exista si copiii desigur.
Nu stiu, eu raman la parerea mea ca 2 ani e putin sa stam acasa...daca erau 3 mi se parea mai ok...oricum e greu...cand copilasii incep scoala trebuie sa faci teme zilnic, clasa 1 e frumoasa, dar destul de solicitanta...eu as vrea sa fiu cu fiecare copilas acasa in primul an sa ma ocup de ei..Ca ne trebuie bani, pensie e adevarat...dar totusi se putea sta si la noi 3 ani...adica nu zice nimeni sa nu muncim si noi, dar cu copiii nostri ce facem..eu una nu mai am incredere in alte persoane care sa stea cu copiii mei...ooof, e greu, dar vom gasi solutii.
Delia, hai ca ai avut o seara si o zi f placuta..mi-a placut faza cu alpinistii Urcusul pe Everest e cam la apogeu zilele astea, deci te incadrezi si tu
STrumpfi, pozici ceva de la intalnire??
Catank, sanatate multa si tie, sper sa-ti revii cu toate scumpo.Imi pare rau ca tre sa incepi serviciul...uite sunt si fete care se relaxeaza la serviciu deci s-ar putea dupa ce incepi sa nu-ti mai para rau. Dar totusi cu toate aceste probleme de sanatate nu poti face cumva sa iei medicale??

Mergi la inceput