Clubul "babelor" FIV-oase 38

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Adriana, nu cred ca trebuie gandit ca e prea tarziu, eu imi amintesc si acum cum mancam cam 1-2 uneori pe zi si nu stiu daca imi imaginam, dar parca chiar simteam cum se ducea ananasul prin organism (are o subst numita bromelina sau asa ceva) si aveam niste senzatii in uter simtind cum actiona parca (poate-s eu zuzu )
Oricum pe unde mai citisem de asta era ceva cu de mancat intre punctie si ET, deci eu cred ca e super ok daca te apuci de acum.
Maria, da, il gaseam curatat in supermarket, il curatau in fata mea de obicei cu un aparat special si il puneau in casolete, si mai era si ok la bani, cam 8-10 lei max

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

lara

ralu super tare, sper sa gasesc si eu magazinul asta

Mergi la inceput

adriana am primit o felicitare de la o prietena cu poza mea preferata.....cea pe care o ai tu la avatar

Mergi la inceput

Hai ca ma simt vorbareata azi ... sa va mai spun de istanbul... poate si din cauza perioadei in care am fost, primavara, mie mi-a placut foarte mult. Nu m-au deranjat mirosuri absolut deloc, am mancat si doner in diverse feluri si nu mi-a facut probleme, desi eu nu suport carnea de miel/oaie, am fost in extaz cu barul de sucuri d ela coltul strazii ca puteam lua orice suc vroiam (rodie-asta e cel mai scump 2 lire/pahar mic, apoi de mar, morcov, portocala, grepf, ananas la 1 lira/pahar mic). Oamenii in feribot mi s-au parut foarte civilizati, unii se imbulzeau la dat jos sau la urcare, dar putini. E drept ca noi am stat mai mult in zona deschisa a feribotului, dar cand a fost frig si am stat in cea inchisa si incalzita, nu am simtit mirosuri aiurea deloc chiar. Oamenii in general cu care am interactionat (vanzatori mai ales) mi s-au parut foare cinstiti, ba chiar la un mom dat ne-a scapat din buzunar o hartie de 10 euro si a alergat dupa noi un tip sa ne spuna ca ne-au cazut si sa ii luam.
Ce e mai dificil e ca in zona asiatica nu prea stie nimeni limbi straine, dar daca stii numerele ei sunt politicosi oricum, fara a fi insistenti cum auzisem. In bazare, da, erau insistenti, asa ca nici nu am mai mers acolo.
Si inca ceva, desi nesimtiti stim cu totii ca se gasesc peste tot, in orasul acesta bagau masinutele de aspirat si adunau gunoaiele zilnic, se mai intampla sa treci pe langa un morman de chestii, dar eu am vazut ca faceau tot ce puteau sa stranga gunoaiele.

Mergi la inceput

ralu ma bucur ca esti vorbareata astazi ca asta inseamna ca te simti si bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Lara danke ( special pt tine in germana, sper sa fi scris corect) imi uiteam pe schema ta, si mi-am adus aminte ca greci dau proginova incepand cu ziua punctiei parca
Maria un pupic atunci de la bebele din poza

Mergi la inceput

e cel mai dulce bebe

Mergi la inceput

Maria, nu stiu daca ma simt mai bine, ca nu-mi permit sa ma gandesc, dar am eco azi si incerc sa scap iar de emotii ... sa nu ma urc pe pereti aa... si sa nu lesin de greata (ca tot ziceam ca eu nu am simptome deloc, uite ca se poate si dupa 10w, sa se instaleze)
Si cand ajungi in Kadikoy, imi spui si iti pun pe googlemaps un pin cu locatia supermarketului, desi sigur il poti gasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Raspund cu intarziere ca sunt in 1000 de parti zilele astea
Sabi da, am facut analiza genetica cromozomiala a embrionului pt ca asa cum am povestit sarcina obtinuta la budapesta s-a oprit in evolutie. Ni s-a reco asta pt ca sarcina avea aproape 10 sapt, deci embrionul se putea analiza fara pb. A rezultat ca pb acolo era, anomalii cromo grave, incompatibile cu viata. Initial am mers pe ceea ce zic mai toti dr- accident, se intampla. Am mers iar la bp, eroare de fertilizare, embrionii nu se divizau ci se trivizau. Apoi am facut DFi test care a fost concludent, grad mare de fragmentare adn, sanse fff mici ca embrionul rezultat sa fie sanatos. Pt ca si eu am amh mic si pt ca maximul de embrioni a fost 3 nu prea aveam cum face pgd si oricum eu nu prea sunt de acord cu ea, mi se paee super invaziva si nici nu detecteaza toate pb cromozomiale.
Lara, sis, nu stau in capitala decat vreo 3 zile, sa ne analizam, dupa care revin la atmosfera rurala sa imi reuntregesc zen-ul, ca aici simt ca ma apuca toate cele intre 4 pereti.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ady, corect, corect si daca nu, nu-i bai, ca-i prin zona bombi (kidding!!!..)
dap, stiu cum e la greci, dar eu m-am inspirat de la Tayfun & Viena
Ralu, me likey ca esti vorbareata..
Maria, in ce anotimp vizitezi Istanbulul?

to be continued..

Mergi la inceput