Clubul "babelor" FIV-oase 38

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Lara, uite cum ma insipri tu sa ti dau dreptate
Deci : legat de kg lui Ari ... nu ca am auzit si eu de la doctori, dar am o prietena f buna care avea un bebe si apoi dupa el s-a chinuit 4 ani sa mai faca unul si ea jura ca a ramas insarcinata cand a mai pus vreo 3 kg pe ea (altceva nu avea probleme, doar ca si ea avea 1.70 si sub 54 kg ... si nu mai spun ca avea atunci 38 de ani)
Despre Halo test, l-au facut cei de la wunschbaby, cand am fost la ei prima data in cautare de raspunsuri, eu crezand ca imi vor face fiv, ei trimitandu-ma acasa sa mai incerc natural :) (dar acum din cauza evenim. ulterioare personale eu nu-i recomand)

Maria si La multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

multumesc ralu

referitor la greutate nu stiu ce sa zic e relativa chestia, eu incerc de 5 ani si ceva sa raman insarcinata si nu am ramas niciodata, am avut o perioada destul de lunga si 60 kg (eu avand 163 cm), acum am revenit la greutatea mea normala de 53-54 kg (am tinut cura) si tot nimic
asa ca nu stiu daca are vreo importanta greutatea, parerea mea

apropo: la primul FIV aveam 60 kg si rezultatul a fost: 2 embrioni de ziua 2 de grad 1-2 si 2; la al 2-lea FIV aveam 53 kg si am avut 2 blastocisti ff buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica asta cu ioc sex o stiu ; cine ti-o fi zis-o , o fi fost un mare intelept, nu? O sa ma straduiesc sa beau apa multa, promit si pe Lyly o analizez eu duminica sa vad care e adevarul
Maria fara burta ma stii, acum cu burta ai timp vreo 8 luni sa ma vezi cam greu cu vinul rosu, ca o sa fiu pe antibiotice, antiinflamatoare , dintr-astea ... Nu e bai, beau fetele
Lara diseara declansez, ora exacta inca nu o stiu. Dr D nu va veni la punctie, am sperat eu sa ma nimeresc in saptamina viitoare cand vin ei in tara. dar nu e bai, dr Zguri imi place, e ok, meticulos si are o mana norocoasa pentru punctii si transferuri anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ari, tu nu mai vezi bine???unde soro schiloada???? in alta viata,poate...si mai ales acu ,de cand am renuntat la regimul de endometrioza..am pus fro 3 kile..si sigur de la bere sunt schiloada
fetele, ari e slaba...e inalta si slabaaa, arata ca o a manechina
fetele

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota; Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota; Mutatia 675 4G in gena PAI-I homozigota
[/quote]

Mergi la inceput

adriana asa este te stiu fara burta dar din cate imi amintesc acum esti si mai subtirica, desi aratai ff bine in februarie cand ne-am vazut ultima data

lasa ca ma sacrific eu si beau vin rosu in locul tau daca ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Adrianaam si eu un sfat, pe langa apa (cum am zis azi vad ca ma inspira fetele sa tot zic si eu ceva :) ) mananca ananas zi de zi de acum si pana la/dupa ET, ca rau nu are ce ti face, iar daca ar fi sa credem diverse, face chiar bine (aveau la kaufland acum vreo 2 sapt ananans copt si bun si la fel si la mega image, doar ca acolo are vreo 2kg bucata, dar e delicios) Eu am mancat in concediul meu aproape zi de zi chiar si pe timpul stimularii, ca era tare usor acolo sa il iei gata curatat in cutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

maria ,LA MULTI ANI
ady, nu ma studia, ca nu e cazu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Maria ajunsesem la 60 kg, deci aratam binisor, dar am mancat in ultimele 10 zile , plus balonata zilele astea; nu mai sunt asa gratioasa. In schimb ma simt bine , si asta se vede la fata mea
Raluca notat, diseara ma opresc si cumpar, e prea tarziu sa incep sa maninc de azi?
Pt fetele care au luat duphaston, cand au inceput? dupa punctie, dupa et? Nu mai retin
Lyly

Mergi la inceput

lyly
ralu si gaseai ananasul gata curatat la magazin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ady, duphaston de la ET, 20mg/zi (0-2-0)
Maria
Oh Maria Mariaaaaa
She reminds me of a west side story
Growing up in Spanish Harlem
She's living the life just like a movie star

mmmhhh, cantam acum..revenind:
meeyyy, greutatea ideala nu e o garantie ca ramai si pregnant (of, ce simplu ar fi..) e doar un mod de a-ti optimiza sansele de a avea ovo bune (cele mai bune ovo pe care le poti avea, adek) supraponderal si subponderal e bad, bad, bad pt bb!!
p.s.: app embrioni, deja suntem in alt film..pe lg ovo conteaza si gigeii din mom respectiv, lab, mediul de cultura, metoda de manipulare au ba (ICSI, IMSI, pICSI, FIV simplu), embriolog..54kg la 1.63 e ok
Ari, he, he, deci tot tu ai ramas model'a!!

to be continued..

Mergi la inceput