Clubul "babelor" FIV-oase 38
Raspunsuri - Pagina 7
samira33 spune:
maria,La multi ani!!!
n-am stiut ca este ziua ta.
sa fii sanatoasa,fericita si sa ti se implineasca toate dorintele.
aristica spune:
la multi ani!
sami dar tatuezi doar o pleopa? nu pe ambele? hai, sa nu te doara si sa te vad si tatuata
Lara27 spune:
beeeey, intalneala faina sa aveti!!!!!!
zona Unirea (adek Unirea Shopping Center?) huh, cunosc f. bine zona..bagati cafele, smoothie, limo, beri, ape si aveti grija de ady, ca apres de..ioc dezmat!
ady, azi deci, declansezi! pai, sa fie intr-un ceas bun si norocos! cand vine si dr. D?
sami, succes la tatuat chiar sunt curioasa, cum e asta cu pleoapa superioara..brrr..imi da chills ideea la tatuatul buzelor, fetele aici, isi fac injectii (de anestezie) la un cabinet de stoma, inainte de operatiune cu cca 30min (pe interiorul buzelor, 2 intepaturi mici sus si doua jos), le amorteste zona (exact cum e cand mergi la dentist) si atunci, nu mai doare deloc
to be continued..
Lara27 spune:
maria, e ziua ta??? pai, La Multi Ani! si la multi bb-i!! (ma rog, atatia, cati vrei tu)
to be continued..
adrianaady spune:
Maria la multi ani fata draga ; sa fii sanatoasa, fericita si toateee visele si dorintele sa ti se indeplineasca sa ai o zi frumoasa; mi-ar place tare sa te vad duminica si pe tine
Aristica ce ai cu mine de ma pui sa beau la intilneala 4 litri de apa plata? te-au mai lasa bubele in pace?
Samira dezmat si rasfatare totala duminica. L-am anuntat pe sot ca duminica am program, si iar si-a manifestat omul curiozitatea ce mai putem vorbi la intilnire tinand cont ca vorbim cu orele la telefon dar ce stie el pina la urma
Daniela
Smaick ne vedem data viitoare
Lyly abia astept sa te vad cit esti de slabutza, eu retinusem ca Ari bate recordul la capitolul asta
O zi frumoasa tuturor
maria81 spune:
lara multumesc! la fel si tie ....2 baieti
adriana si eu as vrea sa te vad acum fara burtica si peste cateva luni cu burtica
aristica spune:
ba nu, fato, lylye mai slaba! pai te pun sa bei apa, ca acasa sigur nu bei, asa, te obisnuiesti de duminica si-o ti in apa plata 9 luni. Ioc sex...ca mi-a zis mie cinevaaaaa