Clubul "babelor" FIV-oase 38

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Brigit, sis', pls mai da un semn cand ajungi in lumea civilizata, da? (aia cu net) big hug for u & the twinsi twinsi, da?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Ralu, eu mananc mult ananas si nu am simtit ever ce ai simtit tu. Ia sa ma analizez si eu mai atent dupa-masa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sabi, vezi, vezi, vezi???? esec de fertilizare sau embrion perfect de ziua 3, nu inseamna neaparat ca totul se reduce doar la ovo, da? poate fi la fel de bine si vb despre fragmentare ADN sperm, femeie draga..io d-aia tot zic si te tot bat la cap (vezi, mi s-a luat de la tine, sunt "calare" pe tine) ca sa stii..ca-mi dau seama ca te framanti si cetesti si te gandesti si iar cetesti si nu-ti gasesti linistea, pana nu ai o explicatie clara..vreau doar sa te ajut (cum pot) sa gasesti acea explicatie, respectiv linistea necesara sa te aduni, iei decizii si mergi mai departe

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maria la multi ani, fericiti, sa fii sanatoasa si as ai parte de ceea ce iti doresti mai mult ... si noi pe langa tine
nu mai stiu ce vroiam sa scriu ... mi-e neuronul impartit la prea multe chestii. oricum, azi e z1 si eu nu am decis inca ce cale apuc asa ca voi rata luna asta
lara obiectul s-a pierdut in spatiu. coletul nu ajunsese pana ieri la colega, cu toate ca plicul trimis in acelasi mom ajunsese de marti. azi nu e ea la servici asa ca daca nici vineri nu apare am zis ca usurez treaba si mai rau am complicat-o

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Lara sunt prea addicted sa nu intru pe net cand am ocazia, acum l-am pus pe husband sa vada ce poate face sa ma conectez si eu de acolo. E bine sa stai departe de lumea dezlantuita but I miss you all so much
Ralu, tin pumnii la eco

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lyly eu te-am vazut ultima data supla, mandra, increzatoare si intr-o rochita superba
ralu de la acelasi magazin din capul strazii ne-am aprovizionat si noi cu sucuri - si ce bune erau!

Mergi la inceput

ahaa, de ananas vroiam sa zic. si la noi la cora il curata asa. am luat si eu o data curatat in fata mea. de atunci nu am mai prins momentul, il gasesc pus deja in cutii.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ralu mult noroc la eco, sa vii cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Maria, La multi ani!

Mergi la inceput

mie imi revin in cap chestii uitate
ady tot vroaim sa te intreb, fiv-ul asta de acum cum il platesti, ca natural sau cu stimulare ? si cat dai.
ti-am zis ca sunt cu ochii pe tine si te astept cu burtica la urmatoarele intalniri.

Mergi la inceput