recomandare cadou bebe

recomandare cadou bebe | Autor: otiliaotilia

Link direct la acest mesaj

Buna,

Vreau sa fac unui nou-nascut un cadou in valoare de aprox 200 lei.
Ma puteti ajuta cu niste recomandari? Excludem urmatoarele: haine, leagan- balansoar, premergator, antemergator, scaun de masa, scaun auto. Ma gandeam la un calut care se leagana sau o masuta cu activitati, sau...?? As vrea un lucru mai de valoare, nu multe care sa totalizeze aceasta suma.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Asta a primit-o fi-mea si inca mai butoneaza la ea:

www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_3_in_1_Musical_Gym" target="_blank">http://www.noriel.ro/jucarii_copii_Jucarii_infant_0-3_ani/jucarie_3_in_1_Musical_Gym

Cauta pe alte site-uri, poate o gasesti pe stoc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Punctul meu de vedere, de mami cu experienta in cadouri nepotrivite...

Este vorba despre un bebelus nou-nascut, a carui principala joaca este...somnul.

Pentru ce spui tu (calut), trebuie sa aibe minim 1 an, iar pentru masuta...trebuie macar sa stea singur si sigur in fundulet. Asta inseamna ca vreun an de zile, jucaria respectiva va sta in cutie si va ocupa spatiul degeaba.

Cat despre valoare...Tot discutam la subiectul cu casuta de papusi... un copil nu se gandeste la cat dai tu pe jucarie, e multumit de o jucarie mica, pe care o poate tine in manuta.

A, daca vrei sa impresionezi parintii, asta-i altceva...

Bebelusii incep sa se "joace" pe la 5-6 luni, atunci pot tine mai bine o zdranganea, molfaie urechile vreunui mutunel de cauciuc...Pana la joaca adevarata, ho, ho...mai e.

Oricum, iti dau un sfat: NU lua vreun maimutoi din ala mare-mare, de la juma' de metru in sus! E doar aspirator de praf si nervi pentru parinti. Eu am 3, bagati in lada de la pat si sper ca in curand sa-i fac pierduti. Vai, ce m-am "bucurat" cand i-a primit fi-mea, iar primul a fost cand era...de 2 luni.

O alta "jucarie" nepotrivita, cand a implinit 2 ani, a fost...un perus. Viu! Care, la vreo 2 saptamani, din fericire, a deschis usita coliviei si dus a fost. La modul cel mai serios mi-a cazut fata cand au aparut parintii respectivi cu el in colivie, mandri nevoie mare de fapta lor. N-am putut deloc sa ma prefac incantata, ba chiar am intrebat "Bine, mai, dar v-ati gandit sa ne intrebati si pe noi, parintii?". Iar ei au crezut ca glumesc...

Sper sa nu te superi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigutza spune:

Am doi copii si o casa plina de jucarii! Ne-am bucurat impreuna pentru fiecare atunci cand a fost primita sau cumparat de noi parintii.

Recomandarea mea este Little Tikes- Bancuta Multifunctionala 5 in 1 cu jucarii si sunete: http://www.caruciorbebe.ro/detalii.php?id=411

Noi o avem de 5-6 ani, este intr-o stare excelenta si a fost folosita intens si de copii mei si de copii prietenilor cand veneau in vizita.
Poate ca bebe e micut acum dar aceasta jucarie poate fi folosita chiar de la cateva luni, poti citi tu descrierea si sper sa iti placa.
Edit: am dat primul link gasit cu jucaria, tu cauta poate gasesti chiar un pret mai bun. Poate o gasesti si in magazine:Miniblu, Noriel, hipermarket etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Ai putea sa intrebi pur si simplu parintii ce le-ar fi necesar de suma respectiva.
Eu am apreciat tare mult cand vara mea m-a intrebat ce sa ii ia fetitei de o anume suma de bani, pe care vroia ea sa o cheltuiasca. Asa ne-am ales la una din aniversari cu o lenjerie de pat (pat de 1 persoana, nu de bebelush, ca trece repede perioada bebelushiei) cu printese pe care o adoram si eu si fi-mea, iar la o alta aniversare cu o tricicleta.
Poti sa intrebi daca au nevoie de monitor sau de sterilizator de exemplu, ca nu le-am vazut pe lista ta.
Ai mai putea intreba de sac de dormit, iarasi noi ne-am impacat foarte bine cu sacii de dormit, am scapat de cosmarul invelit/dezvelit.
Sau ai mai putea sugera, daca prefera mai mult sa le dati banii si sa ia ei ce considera ca au nevoie. De ce sa nu avem in vedere si acest mod de a ajuta parintii.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ti-as recomanda mai degraba o salteluta de activitati sau, daca parintii nu au cumparat inca si au nevoie, sistem interfon pentru bb/sterilizator/blender/storcator de fructe.
fii-mea s-a jucat multa vreme cu o omida muzicala ce se poate agata de patut/carucior si cu o ciupercuta de plus de la chicco, avea inauntru 4 personaje care i-au fost nespus de dragi, si acum le are si nu vrea sa renunte la ele (pe melcusor l-a supt si ros in perioada de eruptie dentara, pana i-a subtiat cornitele )
depinde acum si cat de apropiata esti de familia bebelusului. adica, daca esti in pana de idei si sunteti apropiati, ii poti intreba de-a dreptul daca au nevoie de ceva anume pentru bb. mai bine sa cumperi ceva care le va fi de folos pentru bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

eu am apreciat mult hainutele, in primele 6 luni. crestea al meu ca din apa si de la regurgitat murdarea vreo 2-3 randuri pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmencat
Sau ai mai putea sugera, daca prefera mai mult sa le dati banii si sa ia ei ce considera ca au nevoie. De ce sa nu avem in vedere si acest mod de a ajuta parintii.

Un punct de vedere foarte bun, dar depinde cat sunt de apropiati...

ina, din pacate, nu vrea hainute...

otilia, daca nu tii neaparat sa fie o jucarie (ca de-astea ia toata lumea), cred ca fiecare mamica iti poate spune ce a primit/ar fi avut nevoie pentru bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Uite, o chestie care pe noi ne-a ajutat mult a fost colacelul pentru bebelusi. Se poate folosi de la o luna, pana la 18 kg. Ii da lui bebe posibilitatea sa zburde vesel, vioi si liber in cada. Nu mai trebuie sa precizez cat de util este in calmarea colicilor, in dezvoltarea armonioasa a musculaturii si in invatarea coordonarii.
In functie de firma pe care o alegi, poti da pe el intre 2 si 5 sute de lei noi. Se gasesc si seturi, cu slip pentru apa. (Noi nu l-am folosit in cada, si ne-a facut de cateva ori "surpriza")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliaotilia spune:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi.
Cu toate ca suntem foarte buni prieteni cu parintii, varianta cu oferirea banilor pica (de-altfel foarte practica metoda, dar nu si in acest caz).
Am hotarat, intr-un final, sa luam o jucarie muzicala (centru de activitati) cu mai multe pozitii de reglat, chiar daca va fi folosita incepand cu 5-6 luni ale bebelusului. O sa studiez oferta si ma voi hotari si asupra unui producator.

Va multumesc din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu zic ca ai facut o alegere buna, acus face bebe 6 luni si se va putea juca.

Mergi la inceput