Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Neata!
Toni, ma bucur ca sunteti bine!! Pup pitica cu ochi mari
Ghiulten, nu ma asteptam de la tine, la al doilea copil sa ai ganduri d-astea cum e vremea acasa? Trebuie sa ajung si eu sa ma tund
Alina, nu plecati la breaza vara asta?
Ileana, incep sa ma bucur de ale mele ( soacre)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Hmm, da... se pare ca nu conteaza daca esti la al 2-lea, paranoia e tot paranoia. Acasa e urit tare, a plouat pina la 2 in continuu, pe urma a iesit putin soarele, iar s-a intunecat, urit tare ! M-am uitat pe meteo si mor de oftica, si saptamina viitoare, cind avem botezul, va fi la fel de urit. Nici nu ma gindeam eu ca la sfitsit de mai va fi asa urit.Eu si Ayla avem sandale , iar Ayla are rochita cu spatele gol. Si vroiam sa fac pozele pentru album undeva afara, pe plaja sau intr-o padurice, dar cu ploile astea, va fi imposibil.Bremea asta mi-a stricat toate planurile.

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

salutare!
multumesc mult pentru urari... de ziua mea nu am petrecut prea mult deoarece nu am simtit nevoia. cadoul cel mai frumos l-am primit pe 5 februarie, asa ca acum ma bucur in fiecare zi de ea!
mai am vreo 10 pagini de recuperat, insa vreau sa-i raspund lui dari, legat de cutele de grasime de pe picioare! si Ariana are cutele inegale insa la eco de sold a iesit totul ok. cred ca nu strica, pentru linistea bta, sa-i faci lui Vlad un eco de sold

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Letitia, la ce intrare ti-ai facut...nu ai cum sa nu fii bine venita! Pentru ca imi inspiri ratiune si simt al umorului, imi permit sa fac pe nebuna...Pai, bine mai Letitia, doar cu pozele ti-am ramas in memorie? Pai tu nu vezi ca baietii nostri poarta acelasi nume? Pai tu nu vezi ca sunt FIV-oasa? Pai n-ai retinut cat sunt eu de batrana? Tu cu cate primaveri te lauzi??? Inca odata bun venit si sa te bucuri de puiutii tai!!!
Cat despre soacre...a mea a facut-o lata aseara. A baut peste cat poate duce, a sunat-o pe mama si a inceput sa-i spuna numai prostii, ca eu nu o caut, ca nu-mi pasa de ea, ca sa dea Dumnezeu ca fiul meu sa ma trateze asa cum o tratez eu pe ea...Apoi i-a inchis tel fara ramas bun. Am luat foc, evident, pentru ca in patru luni si-a vazut nepotul de trei ori, cu tot cu botez.Ea crede ca eu am timp de baliverne la tel. Si ce treaba are mama? Tare necajita sunt, iar sotul meu e jenat peste masura de atitudnea ei. Nu vreau sa mai aud de ea!

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Ileana trebuie sa le facem cunostinta la soacrele noastre k tare bine se aseamana

Mergi la inceput