Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia

Multumesc fetelor, m-au emotionat mesajele voastre!

Mihaela, am alaptat-o pe Sofia un an si o luna, timp in care am incercat tot ce scrie in carti, m-am luptat cu toti cei care imi chestionau cantitatea si consistenta laptelui, m-am uitat urat la toti cei care la orice scancet al copilului se intorceau catre mine si ziceau "sigur nu s-a saturat, uita-te la ea, ii e foame!" (asta ca veni vorba de soacre ).

Mami de Sofia (8.08.2007) si Tudor (31.01.2012)

Asta urasc si eu cel mai tare!!!Privirile alea atotstiutoare pt care cel mai mic marait al copilului inseamna ca ii e foame!!!

Eu am si nenorocul sa posed sani foarte foarte mici!!! Pe mine chiar ma crede lumea nebuna ca nu dau fetei si altceva! Cand spun ca alaptez si atat am parte de cele mai curioase priviri care cauta spre pieptul meu si pe urma zambesc complice: "Da? Si ii ajunge laptele?"
Si cateodata nici pitica nu ma prea ajuta: imediat ce papa are chef de joaca dupa amiaza si cand ne jucam in patutzl ei, la carusel isi baga mainile in guritza si suge degetele si pumnisorul!!! Atunci sa vezi lumea!!! Copilul nu e satul si s-a plictisit sa traga din san ca nu e lapte acolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Sara, multumesc mult!
La multe lunite, Leon!
Lady, da, inca o data multumesc pt. invitatie!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

alice doua soacre?
ghiulten eu te inteleg,serios...ca si mie tot asa lucruri imi trec prin cap si abia astept sa ajung inapoi acasa la el...ma cer cu sotul de nici el nu mai stie saracu cum sa faca:daca conduce prea incet,e tampit ca eu nu ajung mai repede la pui...daca conduce prea tare,e inconstient,ca eu am un copil acasa la care vreau sa ajung intreaga...a jurat ca merge cu mine in poligon,ca am carnet,dar nu am mai condus demult,sa incep din nou sa conduc ca el nu ma mai suporta...si de luat cu noi pe bebe nu il prea iau cand mergem la cumparaturi,ca e obositor pentru el...
astazi am studiat pozele lui Edy,incredibil cat de mult s-a schimbat de la nastere,am impresia ca e de o viata langa mine si nu pot sa imi imaginez viata fara el......am fost o idioata ca nu am stiut ce fericire poate sa iti aduca un bebeu si sa il fac si eu mai repede,nu la 29 de ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Mai fetelor am o problema mare mare mare!!!
Zilele trecute m-am uitat mai atent in oglinda si cearcanele mele sunt permanente! Adica mi s-a facut sub ochi un fel de contur la ele si in zona aia de contur pielea e patata, e maronie...
vazusem eu mai demult ca am cearcane dar credeam ca sunt doar obosita! Dar sunt permanente, ca un tatuaj ...Or fi ceva remedii sau doar chirurgical?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

lady-da mamico...o pun la san la fiecare masa...am baut ceai...dar tot asa..fff putin..acum sta la san..si sta cat sa ia fiecare picatura...asa vreau sa cred...ca inghite, dar nu pt mult timp....dar asta ma mai linisteste...de muls nu ma mai mult demul...pt ca stand la san papa tot ce-i acolo..asta acu vreo 3 saptamani cand inca papa k lumea...fatza de acum..si mama imi spune sa o pun mereu...
- fetelor, ma bucur ca ne putem ajuta..ca putem gasi incredere una in alta...cate o pt fiecare
- anca..in privinta cearcanelor mamico...poti incepe sa folosesti niste creme speciale...macar incerci..asta e un inceput....un prim remediu...o sa ma mai interesez...nu mai vreau sa spun ca mie imi cade parul in ultimul hal!!!...de vreo luna cred...continuuu, continuu...f mult par.....ma abtin cu greu sa nu plang si sa intru in vreo depresie...asta e problema pt mine..ca si cum ar fi un punct sensibil...am grja de el..si tin mult la par..ca orice femeie cred ca..acum imi mai fac masti natural...asa ca Anca..poti incerca si remedii naturale pt cearcane
- Nicolestiu...te inteleg...si ii dai doar un singur biberon...io ii dau de fiecare data completare..pt ca altfel..nu ia nici in greutate, nici nu se satura..pot sa o tin mult si bine daca la un mom dat nu mai iese nimic..imi aduc aminte la inceput..pff..aveam laptic...aveam sanii uriasi..plini...era de unde...ma mai si mulgeam ca ramaneam..la noi in familie,nici bunica, nici mama nu au alaptat, decat o luna...au ramas fara lapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Am revenit, cum am promis.

Amelia, si eu am fost melancolica ieri desi nu avem nici o aniversare... oricum, La multi ani! Sa fiti fericiti, sa va iubiti si sa nu lasati supararea sa treaca noaptea!

SimonneL, unii copii mananca mai bine piureul decat zeama, asa ca putina rabdare

Anca_cls, cum spuneau si fetele, e normal sa le transpire palmele si talpile, relax. Iar de sfaturile nesolicitate apropo de cum tinem copiii nemancati, incearca sa le ignori sau sa le explici celor apropiati, daca ai nervi si crezi ca pot intelege. De cearcane nu stiu ce sa-ti spun... Sper sa existe si solutii nechirurgicale!! Iti tin pumnii!

Mihacor, felicitari pentru re-indragosteala de tzitzi! Da-i inainte ca faci bine! Si bucura-te de vreme! In Bucuresti ploua de zici ca-i sfarsit de noiembrie...

Tonirro, esti o persoana speciala... si pentru tine si miracolul tau!

Ghiulten, nu doar memoria imi e de elefant, ci si fundul

Alina, unde e hipodrom pe langa Bucuresti? Calareste Sara? Nu e prea mica? Si Sofiei ii plac caii si poneii, ma gandeam sa o testez sa vad daca-i place sa calareasca, dar credeam ca e prea mica.

Aerlilian, am zis doar de poze ca sa stii ca esti frumoasa, restul, FIV, varsta, nu mai sunt asa frumoase. Dar numele baietilor sunt perfecte, asta puteam spune!

Acum ca ma gandesc, mai sunt lucruri pe care le-am uitat: de exemplu si eu mi-am dorit ca si Altesa sa il fac pe al doilea repede, dar nu mi-a iesit! FIV-uri nu mai fac, dar daca vrea Cel de sus sa imi aduca inca o minune, pe al treilea il fac! Altesa, iti tin pumnii!!

Danezza, multumesc! Nu, nu e cazul sa-ti faci probleme. Tudor se intoarce tot pe o parte si e mai mare cu o zi . De cateva ori a reusit sa se intoarca de tot, dar nu are inca un obicei din asta.

Mady, sunt asa draguti cand tipa si rad! Asa galagie sa tot ai in casa! Si mie imi cade parul rau, am zis ca saptamana viitoare il tund, ce masti iti faci?

Iaura, Ileana am peste 35, dar cum aveam deja o nastere naturala la activ (la Sofia aveam sub 35), m-au lasat si eu am preferat asa. Doar al doilea FIV l-am facut la Sibiu, primele doua le-am facut in Bucuresti, la Medsana si Giulesti. Am trompele infundate, d-aia am ajuns la FIV. Avantajul meu e ca mi-am dorit copii din luna de miere si m-am apucat repede de investigatii cand am vazut ca nu iese, asa ca am avut timp sa fac 2 copii si sa dau si ceva rateuri la FIV-uri .

Apropo de varsta, am zis ca sunt printre cele mai batrane (nu cea mai batrana ), ca dovada reactia lui Lady: 10 ani de casnicie i se par multi... noi avem peste 10 ani! Am o finuta (de botez) mai mare decat unele dintre voi. Si totusi, in sufletul meu tot 24 de ani am!

Nicole, ! Cum spuneam, eu am incercat orice pentru alaptat, inclusiv sa trezesc copilul sa manance. Si acum mai fac asa cand nu mi se pare ca a mancat cum trebuie. Tudor are ultima masa voluntara pe la 20:30-21:00 si uneori ii mai dau o masa pe la 23:30 cand ma duc eu la culcare. Eu nu m-as trezi noaptea sa ma mulg, dar daca ar vrea bebe l-as pune pe el la san... Stiu ca e un risc sa il obisnuiesti sa manance noaptea, si mai stiu ca sunt copii care nu vor sa manance noaptea, asa ca vezi si tu. Metoda "48 de ore in pat" nu ti-o recomand ca nu cred ca mamele cu mai multi copii o pot aplica... Dar dimineata nu ai mai mult lapte? Ma gandesc ca ai putea mulge pentru o masa pe care sa i-o dai seara, macar asa stii ca bea tot laptele tau, chit ca e din biberon. Iti tin pumnii!

Alice, nu esti insensibila, doar rationala. Si soacra-mea e cam ca ale tale, sau cel putin asa imi place mie sa cred: ma iubeste, dar gafeaza uneori de nu-ti vine sa crezi!

Ma duc sa strang un pic prin casa cat mai doarme Tudor, ca e ca la nebuni!

Sa aveti un week-end frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_cls

Citat:
citat din mesajul lui Letitia

Multumesc fetelor, m-au emotionat mesajele voastre!

Mihaela, am alaptat-o pe Sofia un an si o luna, timp in care am incercat tot ce scrie in carti, m-am luptat cu toti cei care imi chestionau cantitatea si consistenta laptelui, m-am uitat urat la toti cei care la orice scancet al copilului se intorceau catre mine si ziceau "sigur nu s-a saturat, uita-te la ea, ii e foame!" (asta ca veni vorba de soacre ).

Asta urasc si eu cel mai tare!!!Privirile alea atotstiutoare pt care cel mai mic marait al copilului inseamna ca ii e foame!!!

Eu am si nenorocul sa posed sani foarte foarte mici!!! Pe mine chiar ma crede lumea nebuna ca nu dau fetei si altceva! Cand spun ca alaptez si atat am parte de cele mai curioase priviri care cauta spre pieptul meu si pe urma zambesc complice: "Da? Si ii ajunge laptele?"
Si cateodata nici pitica nu ma prea ajuta: imediat ce papa are chef de joaca dupa amiaza si cand ne jucam in patutzl ei, la carusel isi baga mainile in guritza si suge degetele si pumnisorul!!! Atunci sa vezi lumea!!! Copilul nu e satul si s-a plictisit sa traga din san ca nu e lapte acolo!!!

Mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)

Anca, la fel si la mine, cand alaptam exclusiv, aparea vesnica intrebare "pai si ii ajunge?", sau uneori, chiar mama care m-a alaptat pe mine pana la 1 an si ceva se mai trezea sa-mi spuna "eu zic totusi sa ii dai si niste LP, ca poate totusi nu ii ajunge". Asta in conditiile in care Beatrice lua ok in greutate
Si am mai observat si treaba asta de zici - privirile atotstiutoare care la fiecare scancet al copilului spun ca "ii e foame" da stii cum e, "cainii latra, ursu' trece"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Eu cred ca sunt insensibila grupului. Cand n-am mai avut lapte la mara, nu mi s-a parut o tragedie, desi imi doream sa o alaptez si a fost si mai usor ca la radu. Nu am simtit ca se rupe nici o legatura intre noi, nici ca ii ofer mai putin.
Nicole, incearca pt linistea ta, sa te mulgi 3-4 zile, o saptamana, noaptea. Vezi cum e productia apoi si cum te simti tu fizic si psihic, dupa cateva nopti dormite mai prost, si pune in balanta lucrurile.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Sa vezi ce insensibila ma considera pe mine lumea cand aud ca am reluat servul la cele 4 luni ale lui Beatrice.

Mergi la inceput

Ane-maria nu a mai intrat nici ea de ceva timp. Nici Annisia.

Eu nu ma pot lauda cu nici un an de casnicie. Am de 8 ani de concubinaj Si sa spun drept, dupa ce am terminat cu organizarea botezului, ma tot gandesc ca imi doresc nunta din ce in ce mai putin. Prea multa bataie de cap! O sa mai raman in postura de logodita ceva timp, pana o sa ma indur sa ma ocup de nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Faith26

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Eu cred ca sunt insensibila grupului. Cand n-am mai avut lapte la mara, nu mi s-a parut o tragedie, desi imi doream sa o alaptez si a fost si mai usor ca la radu. Nu am simtit ca se rupe nici o legatura intre noi, nici ca ii ofer mai putin.
Nicole, incearca pt linistea ta, sa te mulgi 3-4 zile, o saptamana, noaptea. Vezi cum e productia apoi si cum te simti tu fizic si psihic, dupa cateva nopti dormite mai prost, si pune in balanta lucrurile.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Sa vezi ce insensibila ma considera pe mine lumea cand aud ca am reluat servul la cele 4 luni ale lui Beatrice.

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Eu nu l-am intrerupt... am promis ca lucrez de acasa daca ma lasa sa stau sa-mi alaptez copilul pana la 6 luni; apoi o sa incep sa ma duc treptat pe masura ce il diversific. Dar nu cred ca ne crede cineva insensibile, poate doar daca nu inteleg!

Mergi la inceput