Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

la multe lunite Leo!!
- tomirro- ma bucur pt vestile bune
- altesa...tare as trage si eu o fuga la baby expo...dar sa vedem finantele...
- ferelor...Ilinca mea are zile cand tipa fratee...chiuie...ieri daca nu a chiuit si nu a tipat pff.s aseara pe la 11..ea tipa...daca pana acum vecinii nu a au auzit-o plangand,,acum sigur o aud tipand..si ii si place...rade si tipa...era o galagie la noi in casa aseara..pfff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Tonniro - te salut si eu si ma bucur ca sunteti bine!!! Felicitari mami si bulgarashei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

letitia ,ma bucur mult ca ni te-ai alaturat,eu am ,evident ,o mare afinitate pt. fiv-oase ,iar pt curajoasele cu 2 fiv-uri nu mai zic...asa ca si pt tine si pt beatrix(ei i-am mai spus) o mare imbtatisare si cate-o ...am plans mai devreme la postarea despre nasterile tale si emotiile traite de sot si mama...app. nu esti 'batrana'daca te-a lasat dr sa nasti natural ,pe mine ,din cauza de fiv si putin varsta ,nu m-a lasat ,ei nici nu am insistat prea tare...cu alte cuvinte ,cati ani ai totusi?
a , si eu tot cu dr ispasoiu am facut fiv-ul ,tu ambele le-ai facut la sibiu?

mady, ma bucur ca inca suge ilincuta, suntem totusi f unite si sarim repede in ajutor....chiar nu stiu de ce cineva (nu mai tin minte cine) spunea de vreo 2 luni ca pt 10 ml de lapte nu mai are rost sa se chinuie ,iar nu mai stiu cine,nu eram eu cea in cauza dar dupa 2 sapt am aplicat si eu asta ,atata doar ca eu am trecut mai usor peste pierdutul laptelui,poate prea usor

toniro ,pup 2 luptatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alinutza-10 ani de casnicie?dar cati ani ai mami?

Iaura, ma bucur sa te citesc!

Mady-cum stai cu alaptatul?

Ileana...ce soacra ai, frate...

Adc, eu te adaugam, dar tot administratorul grupului iti dadea accept.eu sunt doar membru

Lexi, si tu esti adaugata la grup!

noi prin casa..tare e urat afara

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Letitia - bine te-am gasit. Mi-au dat lacrimile la postarea ta despre nastere...si zambetele la prima postare de introducere . Am nascut in aceesi zi...

Mady
- si eu trec prin momente grele. Am alaptat exclusiv pana pe 05 mai, la 3 luni ale Antoniei, de atunci ii mai dau cate un biberon seara. De o saptaman reusisem din nou exclusivitatea alaptatului, dar de doua seri iar ii dau un bibe de LP. Plang cu lacrimi siroaie cand ii dau bibe si o tin la piept, cu pieptul dezgolit... Ma rog sa nu accepte bibe, dar din pacate il bea cu o mare pofta... Intradevar este doar un bibe de 100 ml pe zi, dar ma macina, ma chinuie si imi este greu sa accept. Iau galactogil si beau ceai de chimen si anason, ce mai pot face ???? Am totusi o vina... Pitica doarme intre 23-7.30, lapte am doar pana la orele 20...apoi nu mai curge nimic si se enerveaza...Vina mea este ca si eu dorm noapea, ceredti ca ar ajuta daca m-as trezi sa ma mulg...???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Toni, ma bucur ca sunteti bine!! Pup pitica cu ochi mari
Ghiulten, nu ma asteptam de la tine, la al doilea copil sa ai ganduri d-astea cum e vremea acasa? Trebuie sa ajung si eu sa ma tund
Alina, nu plecati la breaza vara asta?
Ileana, incep sa ma bucur de ale mele ( soacre)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alice, iar anul asta fac 14 ani de casnicie iar ea a fost dintotdeauna asa. Numai ca mi-a ajuns...Am povestit ca sa nu se mai simta "singura" Mihaela.
Letitia, exact ca si Iaura vroiam sa te intreb cum de te-a lasat sa nasti natural cu FIV si varsta peste 35 (banuiesc). Care iti erau afectiunile de a fost nevoie de atata chin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

nicole imi pare rau ca suferi asa...
leti
ileana si soacra ta dezastru
si eu vreau pe fb in club...please
noi o taiem afara ca e fain...

Mergi la inceput

Eu cred ca sunt insensibila grupului. Cand n-am mai avut lapte la mara, nu mi s-a parut o tragedie, desi imi doream sa o alaptez si a fost si mai usor ca la radu. Nu am simtit ca se rupe nici o legatura intre noi, nici ca ii ofer mai putin.
Nicole, incearca pt linistea ta, sa te mulgi 3-4 zile, o saptamana, noaptea. Vezi cum e productia apoi si cum te simti tu fizic si psihic, dupa cateva nopti dormite mai prost, si pune in balanta lucrurile.

Mergi la inceput

Pe mine ma iubesc si ma lauda amandoua. Numai ca uneori trantesc niste gafe, legate de comportamentul lor, de te crucesti
Iar uneori numai gandul de DOUA soacre, e prea mult :))$

Mergi la inceput