Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 17
mihaelaradu spune:
Neatza!
Wowwww Toni ce bucurie! Sa cresteti mari si sanatoase.
Letitia esentialul pe care l-am uitat aseara: scri ff frumos!!!
Anca, si Iris transpira la fel. Nu stiu de ce sau dk e normal.
La multe lunitze Leon
Ghiulten idei din astea am si eu. Ma gandeam ca poate nu ne-am indepartat de butoi chiar asa mult!?!? Uneori eu imi imaginez fel de fel de scenarii ca ma podidesc lacrimile...
Andi voi sunteti ok???
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adc Tonirro, ma bucur sa aud despre voi, faptul ca micuta e vioaie e extraordinar, felicitari pentru cele 4 kg! Ghiulten, 3 ore e un interval rezonabil, la mine dupa o ora jumate maxim incepe scandalul. nu il pot lasa cu nimeni, la un moment dat ma cauta si nu il poate calma nici macar sora-sa. De cele mai multe ori il car dupa mine peste tot, alaptand pe unde se nimereste, chiar nu am nici o problema, ma maschez putin cu o esarfa, a fost ideea lul Lali. Lali ce mai faci? Te pup. te adaug eu in bulgarasii de pe fb Ah Sophia Sophia, deci pe aici nu scrii... eu voiam mai demult sa spun ca abia astept sa te vad cum arati "negravida", am eu o banuiala ca deja ai slabit binisor. Ma bucur si ca puiutza e bine. Cum pot ajunge si eu in grupul de pe fb? Mylady, poti sa ma adaugi la Bulgarasi daca iti spun in privat cum ma cheama pe fb? Where there is a will there is a way. Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012) |
ALTESA spune:
la multe lunite Leon!
strigare: Olga,danezza,puiutza,olim,sofia,mrg,cicineata,ica ce faceti?
ma bate un gand sa merg la baby-expo editia de vara poata gasesc scaun de masa pe acolo si scaun auto ca scoica mea merge pana la 10 kg si deja nu mai incape asa bine in ea.Am fost prin baneasa la miniblu si prenatal si mi-ai picat plombele ,au niste preturi de te ustura ochii
alina_anto spune:
Mi-a placut mult ce am citit in ultimele pagini din cap:
Letitia ma bucur ca esti alaturi de noi!
Toni printesa scumpa! Si pe mami!
Madyspor la
adc La multi ani fericiti! Stiu ce simti..Si noi, in septembrie anul trecut am implinit 10 ani si maa gandeam ca vom face ceva deosebit in ziua respectiva. Dar..nu prea am avut cum..Insa dragostea e aceeasi, chiar multiplicata, asa k..tot inainte
La multe lunite bebelusilor sarbatoriti!
Eu stau cu Filipone in brate de 1 ora. Nu a vrut sa pape, a vrut sa doarma.. Sara e la hipodrom cu Doru. Ieri nu am dus-o la gradi, k avea mucisori si tusea. Azi vad k e mult mai bine.
Altesa, nu mai sta pe aici, k asta e vreme de facut copii, nu de conversat. Succes!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
aerlilian spune:
Letitia, la ce intrare ti-ai facut...nu ai cum sa nu fii bine venita! Pentru ca imi inspiri ratiune si simt al umorului, imi permit sa fac pe nebuna...Pai, bine mai Letitia, doar cu pozele ti-am ramas in memorie? Pai tu nu vezi ca baietii nostri poarta acelasi nume? Pai tu nu vezi ca sunt FIV-oasa? Pai n-ai retinut cat sunt eu de batrana? Tu cu cate primaveri te lauzi??? Inca odata bun venit si sa te bucuri de puiutii tai!!!
Cat despre soacre...a mea a facut-o lata aseara. A baut peste cat poate duce, a sunat-o pe mama si a inceput sa-i spuna numai prostii, ca eu nu o caut, ca nu-mi pasa de ea, ca sa dea Dumnezeu ca fiul meu sa ma trateze asa cum o tratez eu pe ea...Apoi i-a inchis tel fara ramas bun. Am luat foc, evident, pentru ca in patru luni si-a vazut nepotul de trei ori, cu tot cu botez.Ea crede ca eu am timp de baliverne la tel. Si ce treaba are mama? Tare necajita sunt, iar sotul meu e jenat peste masura de atitudnea ei. Nu vreau sa mai aud de ea!
Letitia spune:
Multumesc fetelor, m-au emotionat mesajele voastre!
Mihaela, am alaptat-o pe Sofia un an si o luna, timp in care am incercat tot ce scrie in carti, m-am luptat cu toti cei care imi chestionau cantitatea si consistenta laptelui, m-am uitat urat la toti cei care la orice scancet al copilului se intorceau catre mine si ziceau "sigur nu s-a saturat, uita-te la ea, ii e foame!" (asta ca veni vorba de soacre ). Si am reusit!!
Nu credeam ca o sa mai intereseze pe cineva povestile nasterilor mele, tinand cont ca am depasit momentul ala, dar daca intrebi, va spun. Am avut doua experiente diferite si nu prea...
Ambii copii au fost conceputi prin FIV, pentru Sofia am avut nevoie de 16 embrioni, la Tudor „doar” de 6, 3 FIV-uri cu 7 ET-uri in total, nenumarate lacrimi si frustrari!
La Sofia am trecut prin ceva emotii ca s-a nascut cu o luna mai devreme decat trebuia... Si la Tudor am avut emotii chiar daca s-a nascut la exact 40 de saptamani pentru ca se vedea ca e un copil mare si de la 37 il rugam in fiecare zi sa iasa.
La Sofia mi s-a rupt apa la 5 dimineata, la ora 7 m-am internat. Aveam 35 de saptamani de sarcina... La 20:00 vroiam sa il trimit pe sotul meu acasa ca nu parea ca mi se intampla nimic, dar am chemat moasa sa mai verifice: aveam dilatatie 6, urma sa nasc in noaptea aia... La Tudor la ora 22:30 vorbeam cu o prietena si ma plangeam ca raman nenascuta, la 23:30 au inceput ceva crampe, la ora 1 am plecat catre spital, dar am vrut sa ma intorc pe la jumatatea drumului ca nu ma mai durea nimic. Aveam dilatatie 5 cand am ajuns la spital 10 minute mai tarziu. Apa mi-a rupt-o medicul de doua ori...
Pe amandoi am vrut sa ii nasc natural cu epidurala, doar la Tudor mi-a iesit asa... Sofia s-a nascut in spital de stat (pe vremea aia spitalele private nu aveau terapie intensiva pentru prematuri), iar Tudor la privat.
La Sofia am avut travaliu greu, de la dilatatie 7 la dilatatie 9 am dat cu pumnii intr-un calorifer de fonta si nu am stiut ca fac asta – am aflat a doua zi cand am intrebat ce e cu ranile de pe maini. La Tudor am cerut sa ma lase singura intre dilatatie 7 si 9 ca sa dorm un pic... si am dormit.
La Sofia m-au dus in sala de nasteri, dar desi eram dilatata complet nu aveam masa pe care sa nasc, asa ca m-au tinut o ora in expulzie si imi repetau sa nu imping! Nu doresc asta nimanui... Tudor s-a blocat la iesire, dar s-au suit doua moase pe mine sa-l ajute si a iesit, Sofia a iesit la al doilea ”push”!
Ambii copii au luat 9 la nastere din acelasi motiv: coloritul – din cauza ca statusera prea mult in canalul nasterii erau un pic vineti. Sofia in schimb mi s-a parut perfecta, roz (nu stiu de unde o vedeau ei mov); Tudor mi s-a parut insa uratel, vanat, umflat si botit. Am plans in ambele momente si i-am iubit pe amandoi din prima secunda!
Daca il intrebati pe sotul meu, stresul lui a fost mai mare decat al meu la ambele nasteri din acelasi motiv: mama! La Sofia mama a plans pe holurile spitalului ca ma auzea pe mine tipand, iar lui ii venea sa lesine, dar trebuia sa ramana tare pentru ea, la Tudor mama a stat acasa cu Sofia, dar l-a sunat pe sotul meu din ora in ora si l-a stresat... Sunt rautacioasa... pentru ambii copii (si nu numai) imi (si ma) multumeste in fiecare zi!
Revin!
Mami de Sofia (8.08.2007) si Tudor (31.01.2012)
danezza spune:
Altesa- prezent!
Anca - si eu am obs la pitica mea ca ii transpira manutzele si talpitzele .. eu ma gandeam ca se datoreaza afptlui ca este foarte agitata si se misca incontinuu.
Toni -
Letitia - bine ai venit .. m-ai lasat masca
Fetelor, fata mea e tare vioaie, se intoarce asa finutz pe o parte dar nu pe burta, e cazul sa-mi fac pb? avem 3 luni si aproape 3 sapt.cand o in sa-i dau lapticul da sa se ridice in funduletz, deci vointa avem