Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)
Raspunsuri - Pagina 11
anangel_lexi spune:
Yellow!
La multe lunite, Anastasia Parascheva si Cristian!
Carina, da.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
ALTESA spune:
miha deci mai am timp sa pind bulgareii de 2013,asta inseamna sa prind sotul in fiecare seara
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA miha deci mai am timp sa pind bulgareii de 2013,asta inseamna sa prind sotul in fiecare seara implinita de Rafael-Ioan |
cum il prinzi cum il arzi:)))
mady_19 spune:
-la multe lunite Anastasia si Cristian..
- fetelor...stiti ce dureros e atunci cand bebelusul tau refuza sanul???cred ca stiti...am plans aseara...simteam ca sunt un butoi plin cu ceva si mai aveam putin sa explodez...ma durea...ma durea ca Ilinca plangea cand ma apropiam cu sanu de ea...stiu ca nu prea mai am lapte..chiar deloc..pt ca iese o zeama..mai mult apa...si o picatura atat....dar am tot insistat..am zis sa-i dau pana la ultima...ieri eram geloasa pe laptele praf....nu stiu..niciodata nu am simtit ce am simtit aseara...ma rugam lui Dumnezeu....imi veneau atunci in minte o gramada de chestii..cum ea inca mai sugea de la mine, se juca, radea la mine...era a mea toata...parca acu..nu stiu..ma apuca plansu si acum scriind...si incerc sa ma potolesc, sa ma resemnez...sa merg mai departe..sa-i ofer toata dragostea mea...sa stau cu ea....e o chestie ciudata pt ca pana ieri nu am simtit treaba asta..adica nu credeam ca o sa ma afecteze intr-atat...stiam ca nu mai am lapte asa mult...insa io o tot puneam sa traga cat se putea..cred ca ma intelegeti...cred ca o asemenea relatie, mama-copil, nu se aseamana cu nici o alta relatie posibila intre doi oameni...chiar sot si sotie...e ceva divin......saracu sot a incercat si el sa ma inteleaga...dar barbatii nu au cum sa traiasca ce traim noi....gata...am terminat...sa nu va plictisesc...
- maine o sa incep si eu sa-i dau suculet de mar...o lingurita...sa vad cum primeste...ca i-am dat Panadol Baby si tare greu l-a luat..radea la el..ma pacalea ca-l lua si apoi il dadea inapoi...
- i-am facut si vaccinul de 4 luni...si aseara se inrosise zona aceea...am dat azi cu diclofenac gel si am mai masat acolo cu comprese reci de la cungelator..sper sa-i treaca..sa nu fie ceva grav..
- mamicilor, avem bebelusi frumosi cu toatele...sunt ai nostri, ne topim dupa ei ..sa ne traiasca!!!
mady_19 spune:
altesa- succes mami..prinde-l si nu-l mai lasa...si noi mai vrem un bebe la anu..sa vedem..cum or evolua lucrurile..ca tre sa ne gasim si un spatiu mai mare si e tare greu...
iaura21 spune:
anda ,sunt pe-aici ,va citesc din umbra...
noi am ramas pana la urma doar pe cereale seara in lapte si suc de mar sau mandarine cateodata, rar,intre mese doar ,ca vreau sa pape portia de lapte ,asta dupa ce am citit capraru care zice ca la bebeii nemancaciosi nu se prea dau legume la inceput ,stiu ca sunt diferite pareri dar docamdata fac asa ,poate peste o sapt ii mai dau si legume din supica.
mady ,stiu ca ti-e greu sa vezi ca bebe refuza ceea ce la inceput era universul ei ,mie mi-a refuzat sanul pe la 3 luni ,apoi ma mulgeam si dupa 2-3 sapt nu mai venea decat 10 ml pe zi si am renuntat la muls (poate si fiindca cineva aici spunea ca nu are rost cu atat lapte sa mulgi )...si acum mai am cateva picaturi daca strang tare dar nu ii mai dau ,poate nu strang la muls nici 5 ml si chiar nu are rost dupa parerea mea,ma refer doar la mine.
io ma bucur mult ca am avut posibilitatea si deosebita placere sa o pun la san si sa o simt toata a mea cum frumos ziceai si tu mady, legatura asat e intr-adevar una deosebita ...
mady_19 spune:
-iaura....multumesc pt intelegere....
- ce cereale pui in laptic?....am luat si eu cereale de la nestle...pudra...tre sa incer sa-i dau la prima masa..poate incep de luni..
carina spune:
Lexi la multi ani fericiti!
Iaura ma bucur ca sunteti bine. Ce greutate are Flavia acum de zici ca nu prea se ingrasa?
iaura21 spune:
mady, nestle orez cu morcov ii dau ,ii plac mult,i-am pus la inceput 1 lingurita si acum suntem pe 2 l-te, inca nu ii dau mai multe.
anda, are greutate destul de buna ,nu e slaba, dar de 2 sapt, cand creste cand scade 100 de gr. ,e pe la 7300 acum...