mucoasa rosie si inflamata in cavitatea bucala

mucoasa rosie si inflamata in cavitatea bucala | Autor: My_Lady0091

Link direct la acest mesaj

acum doi ani am observat un chist pe amigdala stanga, chiar in perioada de depresie post-partum.si de atunci am zona dintre amigdala gingie si baza limbii-radacina adica, rosie si inflamata.am luat o trimitere la ORL.eu cu piticii mei de pe creier ma gandesc la ce-i mai rau.mai ales ca am apasat pe limba sa ma uit si mai in jos si e inflamat si mai in jos.plus ca pe aceeasi parte, unde se imbina mandibula cu maxilarul am un ganglion-chiar in fata urechii. si ma gandesc ca au legatura.
amigdala ce o am in aceasta zona e marita si asa a ramas-mare...si deasupra ei e chistul.nu a mai crescut de atunci.aceasta zona inflamata e chiar unde se sfarseste gingia-zona maselei de minte si se imbina mandibula cu maxilarul si amigdala.uneori ma mai doare zona asta a gatului si mi-e a"greoaie" asa radacina limbii, in partea asta.

Am fost de-a lungul timpului pe la diversi medici.ba ca-i de la stres, ba ca am sensibilitate etc....dar ma ingrijoreaza.si merg sa mai cer o parere.

voi ce parere aveti?a mai trecut careva prin asa ceva?

initial credeam ca-i cancer..am plans ore, zile in sir.si acum tot la aasta ma gandesc.am ramas, sa zicem, cu reminiscente permanente de la acea depresie.toti medicii la care am fost au zis nu.dar nush ce sa mai cred!uneori mai trece roseata,se mai estompeaza insa umflatura aia nu.nu e o umflatura gigat ci o imflatie..putin vizibila ce coboara pe langa baza limbii, in jos.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ar trebui sa faci o radiografie dentara panoramica si sa mergi la un stomatolog bun, sa se uite pe film. ce descrii tu acolo poate fi foarte bine un granulom format la radacina maselei de minte. e doar una dintre posibilitati.
ramane de vazut ce-ti va spune si medicul ORL-ist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

ar trebui sa faci o radiografie dentara panoramica si sa mergi la un stomatolog bun, sa se uite pe film. ce descrii tu acolo poate fi foarte bine un granulom format la radacina maselei de minte. e doar una dintre posibilitati.
ramane de vazut ce-ti va spune si medicul ORL-ist.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

am radiografie dentara.maseaua de minte impinge in maseaua urmatoare.e aplecata inspre ea.maseaua de minte nu e iesita.gingia nu e inflamata ci doar usor desprinsa de ultima masea.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput