Scolari de Iulie - August 2004 * (98)
Raspunsuri - Pagina 7
Marina spune:
La Multi ani Tudor! Gabi, sa-ti traiasca ficiorul, sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
leeloo2004 spune:
Multumesc mult dragelor! El era tare vesel de dimineata - a primit Ninjago-uri ca in ultima vreme asta-i pasiunea lui... apoi la scoala a fost foarte emotionat ca trebuia sa dea invitatiile pentru ziua lui... De serbat il serbam sambata, acasa, sper numai sa tina si vremea cu noi caci in caz de ploaie va fi jale cu piticii in casa....
Andries spune:
si eu vreau sa fie frumos sambata ca avem un eveniment in familie si ar fi frumos sa fie vreme buna!
Cristal, deci inteleg ca te iau fibrilatiile cand vezi telefon de la invatatoare of cat te inteleg, azi dimineata si eu eram ultra stresata ca l-am lasat sa se duca singur la scoala de la intersectie cca 60 de metri si nu am vazut eu cu ochii mei cum a intrat pe poarta ma dispera insecuritatea copiilor pe strada.
cristalina spune:
Neata!
La Caciulata!
Apoi la mamaia si la Mamaia
Eu am chiulit in dimineata asta de la workshop ca sa ma ocup de mailuri.
In alta ordine de idei, ma zapaceste faptul ca Ioana plange la gradinita aproape in fiecare zi. Am rasfatat-o prea mult ...
O zi minunata sa avem!
g_ioana spune:
Neatza,neatza
Deci tinem pumnii si ne rugam ca in week-end sa fie vreme frumoasa si sa petreceti excelent
Si mandra a luat 100 de puncte la romanadesi a iesit dupa 15 minute si a zis ca subiectele au fost de gradinitaeu am avut o singura pretentie sa scrie frumos si nu stearga deloc cu picul
Cristalinavad ca te distrezi zilnic cu telefoanele de la doamna
Meii cred ca anul asta nu scap fara petrecere la mcmandra a fost la niste colegi la aniversare acolo si a fost super incantata,s-a distrat"rau de tot"...numai ca va trebui sa i-o fac mai devreme ca-n iulie nu mai prind nici un copil din clasa
Btw,Roxi sau Kim ati fost de curand prin Neptun?....cum mai arata statiunea...stiu ca faceau niste lucrari la drumul principal spre plaja intre lacuri...le-au terminat sau arata ca dupa razboi??
hai sa avem o zi faina
amironeanu spune:
Buna dimineata!
La multi ani Tudor! Gabi, asteptam poze de la petrecere!
Maria si Matei, felicitari! Noi tot nu stim rezultatul, pe site nu este si la scoala nu a venit nimic inca.
Andreea, te cred ca stai cu grija. Stefania e hotarata sa mearga singura de la scoala la bunica, deja a fost de 2 ori, e f.f.f. aproape, nu are de traversat strada, dar tot stau cu grija.
Roxana, noi si in acest an mergem tot la Albena, tot la Kaliakra, Turcia depasea cu mult bugetul, Grecia e prea departe, iar dupa experienta de anul trecut la Mamaia preferam tot Bulgaria.
Mamici din Iasi, dna noastra mai are 2 locuri libere in tabara, perioada 23-30 iunie, Durau, 750 lei, aici: http://tabara.arted.ro/ Daca sunteti interesate dati un semn.
roxanaz spune:
uff ce as vrea si eu tabara ptr Patrick! poate la anul.
Ioana, habar nu am, am trecut acum 2 saptamani dar nu am ajuns in neptun inspre mare, oricum statiunea era pustie, dar toate sunt in afara de Mamaia.
Andries spune:
Andrea asteptam cu viu interes impresii de la Durau, stiu ca peisajul este de vis, sper si serviciile in tabara sa fie ok.
Cand se termina anul scolar?