Scolari de Iulie - August 2004 * (98)
Raspunsuri - Pagina 8
bunny spune:
22 IULIE aici .... saracii copii
Cu intirziere La Multi ani ! Tudor sa cresti mare si voinic !
Gabi - ti-am trimis un email mai demult , mai vii la Londra ? Mai am inca catalogul aici , sa imi zici daca il vrei sau te uiti online .
Intrebare ... mi s-a plins copilul azi ca il doare piciorul sting , aproape de incheietura . Acum eu am zis ca e febra musculara , sau a facut o intindere - dar nu imi da pace gindul ca daca cumva e altceva? Parca apendicita se lasa cu dureri pe picior ? Ca mi se mai plinge el asa din cind in cind ca il doare intr-o parte , dar Dumnezeu stie ca la cit alearga si topaie , indiferent ca e dupa masa imediat sau nu ... Pareri ? Pina il iau de la scoala si vad cum mai e . ( sunt speriata ca fratele meu a ajuns cu peritonita si era se duca , asa ca la mine cum am zis 'au' m-au si operat)
si cica azi avem 27C ... o zi si atit ... de miine inapoi la 16C
roxanaz spune:
Mani, e vorba de incheietura piciorului in sold? daca da e foarte probabil sa fie doar o intindere sau miscare gresita. daca il apesi ce zice?
bucurati-va de ziua de azi!!
bunny spune:
da Roxi ...incheietura piciorului la sold, dar in interior ..l-am apasat eu dimineata dar nu il doare, dar in schimb isi tira piciorul ca un veteran de razboi ...l-am dus la scoala pe scooter si l-am impins
roberta04 spune:
Vacanta? Planul initial a fost Bulgaria, acum ma intreb daca putem merge 4-5 zile la noi la mare... Matei mi-a spus ca nu isi aminteste marea
cristalina spune:
Mani, sanatate multa si sa treaca repede.
Am descoperit de la ce i s-a tras Mariei ieri durerea de burta. A ridicat niste colegi in brate in joaca...azi cand am auzit m-am ingalbenit, hernie ne trebuia acu'. Offf, e asa copil fata de alti pitici dintr-a-ntaia...
Ieri am ajuns la 19.30 acasa, tanti Viorica a stat toata ziua cu ele, era terminata Ea nefiind obisnuita sa le vada in actiune dupa amiaza zice "nu stiu ce a fost cu ele". M-am ferit sa-i spun ca asa fac de obicei si sa sperii femeia ca poate mai avem nevoie sa stea cu ele dupa-amiaza
corianai spune:
Helou gagici,
Io sunt dusa rau cu pluta sau mai bine zis cu barca ca tocmai ce-mi gasi o noua pasiune- datu cu barca asta dupa ce ne plimbaram in we prin centrul stockholmului cu barca cumnatului si a fost atat de superb ca nu-mi mai revin pana ce nu reusim si noi sa facem rost de loc in port si sa ne luam barca
In alta ordine de idei azi nu vreau sa ma duc acasa... la mine se demoleaza toata baia nici nu vreau sa ma gandesc ce voi gasi acasa... de acum inainte avem dus in pivnita, noroc ca exact in 2 sapt suntem la buc si-l lasam pe domnu sef de proiect sa se ocupe de renovare
Rogu-va daca vreti sa va uitati la jocu asta de-i zice Kalaha sau Mancala, exista in Ro??? Eva vrea sa-l cumpere cadou pt nasele ei si i-am zis ca mai intai verificam daca nu cumva este si pe la voi.
http://www.roligaprylar.se/Kalaha.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term={keyword}
pupez, daca supravietuiesc socului cand ajung azi acasa mai revin
Mani sper sa treaca repede
leeloo2004 spune:
Bunny, scuze, asa este, am uitat de mailul tau... Da, vin, de pe 31 mai pe 3 iunie...ma duc sa citesc mailul si iti raspund!
Roberta -
Noi plecam 10 zile in Grecia, respectiv in Corfu - plecam imediat ce ia Stefan vacanta, adica pe 24 iunie. Din pacate anul asta nu ne putem permite mai mult de vacanta in Grecia, am preferat sa terminam gardul, rampa de la garaj, etc...In plus mai e mini-vacanta asta de la Londra, singurul "lux" de anul asta cind implinim 15 ani de casnicie si 40 de ani de "caciula"...
szivarvany spune:
Salutare si de la noi
Noi nu mergem nicaieri in vacanta, Giulik va merge iulie-august intensiv la inot si sper sa avem buget de cate o excursie si gata vara :D
Bunny, cum e Alex, il mai doare si acum piciorul ?
_
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.