ma dor migrenele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Corina,s-a lasat de fumat o perioada de 5-6 ani!

Insa in toata aceasta perioada a fost mai mult bolnav ,toate bolile lui avind la baza stresul!

El "nu a fost capabil"(habar n-am cum sa spun sa ma fac intzeleasa)sa-si controleze stressul!

Cum s-a reapucat de fumat,este cu totul alta persoana!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

nu stiu cum e cu sotul tau, eu stiu in schimb cauza la mine. Tigarile erau.
M-a mancat undeva si dupa ce am revenit la serviciu am acceptat o tigara de la colegi. Asa, de dragul amintirilor. Si inca una. Si inca una. Ideea e ca am fumat in prima zi vreo 5, insotindu-i in pauzele de "o pipa". M-a trosnit o migrena atroce cam la 3 ore dupa ultima tigara de mi s-a imbarligat invers si ADNul de durere.

De atunci chiar ca n-am mai fumat si nici capul n-a mai durut.

edit: sau or fi fost anticonceptionalele?.....si de alea m-am lasat.

zau ca nu stiu. una din ele. dar mi-e frica in egala masura de amandoua acum :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

"ma dor migrenele" e un pleonasm. Migrena inseamna durere de cap.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

"ma dor migrenele" e un pleonasm. Migrena inseamna durere de cap.

Sanatate multa!

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

Eu cred ca intentzionat a fost scris asa!Sau?
Ca doar migrena nu e parte a corpului !

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nu intervin de obicei la greseli, daca a fost cu intentie, imi cer scuze. Doar ca ma "zgaria pe retina" titlul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Nu intervin de obicei la greseli, daca a fost cu intentie, imi cer scuze. Doar ca ma "zgaria pe retina" titlul.

Mihaela, poate ca nu sunt eu exemplu de eruditie, dar nici chiar asa. Am scris intentionat, la mistoc.

Edit. Cind eram mica ziceam ca ma doare pantoful.

Pentru azi mi-a trecut. Am ajuns la destinatie si mi-a trecut pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Cristoiu,si eu am avut migrene dupa ce am nascut prima oara si m-am chinuit vreo 2 luni.
Moasa din spital imi aducea Chinaöl sa ma masez pe frunte,timple,ma rog,zona.Chiar ma ajuta!

Si Coca-Cola ma mai ajuta.Bine,stiu ca agita dar poate probezi dupa un alaptat,pina la cel urmator.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Si eu am migrene; si la mine dupa nastere s-au intetit (pe baza hormonala); in timp ce am alaptat am luat rizatriptan si agocalmin; de agocalmin probabil ca nu e recomandat dar rizatriptatul mi-au spus ca nu e nici o problema de luat in timpul alaptarii;
incearca homeopate mie de f multe ori mi-au trecut cu homeopate.

Mergi la inceput

Cristoiu,mi-am amintit numele celuilalt medicament ,contra migrenelor!

Este vorba de IMIgram,care are insa ca substantza activa tot Sumatripanul!

Pina acum n-am auzit pe nimeni la care Imigramul(asta din pacate stiu ca nu se mai importa in Romania)sau Sumatripanul sa dea gres!

Tu insa trebuie sa ai grija cu alaptatul in primul rind,si apoi neaparat sa mergi la doctor!(eu aveam dureri cumplite de cap pina am fost diagnosticata oficialcu tensiune mare si de cind iau tratamnt,zau daca mai stu ce e aia durere de cap!Adica ma doare...atit cit sa.-l simt!)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Cristoiu,mi-am amintit numele celuilalt medicament ,contra migrenelor!

Este vorba de IMIgram,care are insa ca substantza activa tot Sumatripanul!

Pina acum n-am auzit pe nimeni la care Imigramul(asta din pacate stiu ca nu se mai importa in Romania)sau Sumatripanul sa dea gres!

moi!

E adevarat ca migrena mea era cauzata de o incercare nereusita a anesteziei epidurale (m-a intepat anestezistul mai adanc decat trebuia) si am avut o cefalee mai mult decat oribila (nu ma puteam da jos din pat). A durat 5 zile in continuu.

Eu am migrene de la somn prea putin. Si da, ma dau trezesc cu ele dimineata. Uneori paracetamolul ajuta, alteori nu. Cafeaua, cola ajuta oarecum. Dar remediul cel mai sigur e somnul odihnitor.

Superbi puii tai!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.

Mergi la inceput