Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)
Raspunsuri - Pagina 7
tigruta spune:
Ylari sa stii ca se intampla destul de des sa se trezeasca noaptea si nu de acum, cam pe la 4 asa de obicei si pur si simplu se foieste, rade, se pune in fund, face ca diverse animale, tipa, se impinge in mine si il tine asa vreo 2 ore..nu pot sa inteleg care e problema sincer cand am mai avut o perioada din asta i-au iesit oxiuri la analiza scaunului, sa fie oare asta problema??
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Am ajuns la termen!!! oare cat mai sta??
elena_gd spune:
Da, da, buna inventie perna de gravide, eu dorm numai pe ea, o noapte fara si ma dor toate cele.
Sa va mai spun ca e lupta noaptea pe cea perna?
Sotul meu vrea si el calare pe perna. I-am zis ca i-o fac cadou dupa ce nasc, ca mie imi place sa dorm pe burta.
Elena 36+ cu Bebster AMR 3+
albinuta83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Da, da, buna inventie perna de gravide, eu dorm numai pe ea, o noapte fara si ma dor toate cele. Sa va mai spun ca e lupta noaptea pe cea perna? Sotul meu vrea si el calare pe perna. I-am zis ca i-o fac cadou dupa ce nasc, ca mie imi place sa dorm pe burta. Elena 36+ cu Bebster AMR 3+ |
Elena, noi am mai cumparat una... Sotul a fost operat de hernie de disc..si e f multumit de perna asta..
38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !
Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.
YLARI spune:
citat din mesajul lui tigruta Ylari sa stii ca se intampla destul de des sa se trezeasca noaptea si nu de acum, cam pe la 4 asa de obicei si pur si simplu se foieste, rade, se pune in fund, face ca diverse animale, tipa, se impinge in mine si il tine asa vreo 2 ore..nu pot sa inteleg care e problema sincer cand am mai avut o perioada din asta i-au iesit oxiuri la analiza scaunului, sa fie oare asta problema?? Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Am ajuns la termen!!! oare cat mai sta?? |
La ce ora va culcati seara? Cat doarme la pranz? Poate are nevoie de activitate, catarat, alergat prin parc, tricicleta, ceva sa il "oboseasca" un pic mai mult?
Edit: acum am citit si de oxiuri. Cine stie, poate nu strica sa ii faci o analiza... Mai ales ca ati mai avut perioade de-astea. Dar nu e o regula, si Eva s-a trezit de la 9-10 luni pana spre doi ani se trezea pe la 4 dar eu credeam ca de foame si ii varam bibe in gurita si adormea la loc. Dupa ce a inceput gradi venea atat de obosita mititica incat la 9 ma lua de mana sa o culc si pica la datorie, pana dimineata era neintoarsa...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
ionelu spune:
Hello mamici si burtici!
Noi nu am mai intrat, pentru ca nu prea avem nimic nou de povestit... Cu colicii stam la fel de prost, intre timp am incercat si Espumisan, dar era mai rau decat cu Infacolul, am ramas pana la urma la Infacol de UK + Gripe Baby Water in crize + de 3 zile luam si Protectis probiotice. Tot ne scremem foarte mult pana eliminam toate gazele si facem kk (care e moale, exploziv), asa ca in fiecare dupa-amiaza / seara avem program de urlat. Pediatra mi-a spus sa ii bag 1/2 supozitor cu glicerina pentru copii cand o vad ca se screme tare tare si nu iese nimic, dar m-a avertizat sa nu ii dau in fiecare zi, ca sa nu ii creeze dependenta. Asa ca incercam cum putem sa o linistim. Sper ca dupa ce isi fac efectul probioticele, aprox 1 saptamana, sa ne calmam si sa se regleze flora, ca altfel cred ca innebunesc
Maine facem 3 saptamani si suntem deja ceva mai maricele. Am luat aproape 500g in greutate, nu mai inotam in haine, am inceput usor usor sa le purtam si pe cele de 0-3 luni
Vroiam sa ii cumpar saptamana viitoare de la Baby Expo un balansoar, sa fie ca un cadou de 1 luna, dar la cum sta treaba cu colicii si crizele de plans, am luat hotararea sa il comand mai repede de pe net, asa ca maine ajunge. Sper sa o mai linisteasca .
De la Baby Expo vreau totusi sa iau un marsupiu. Inca ma documentez care sunt cele mai ok, in care sa stea si cu picioarele si cu coloana si gatul cel mai bine. Sigur o sa am nevoie cand mai merg cu ea la cumparaturi. E super util mai ales in hypermarket. Am vazut pe pielea mea saptamana asta cat de greu este cu bebe la cumparaturi, cand nu am avut cu cine sa o las si trebuia sa iau urgent diverse O sa va spun la ce concluzie am ajuns si ce o sa cumpar pana la urma. Mamicilor cu copii mai mari, voi ati folosit marsupii, daca da, de care?
Cam atat momentan, mai intram la raport cand avem noutati. Pupam fetele
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
ella81it spune:
Buna!
IONELU eu am folosit un marsupiu de la chicco,doar ca nu imi amintesc cand am inceput sa il folosesc.
Ai incercat sa pui scoica de masina sus pe carutul de cumparaturi?Eu asa procedam la Alex,cu Matteo inca nu am iesit la cumparaturi in supermarket.
DEEA ma bucur ca esti mai bine,dar totusi nu ar strica sa stai mai cumintica.
TIGRUTA sigur sapt. asta vine bebe,deci mai ai max.4 zile.Rezista!
Aici ploua rau si azi dimineata nu am reusit sa ies sa il duc pe Alex la autobuz sa mearga la gradi.De obicei il iau si pe Matteo in carut cu noi dar azi ploua si am preferat sa il tin acasa pe cel mare.
Imi e teama sa il las singur in casa pe Matteo,sotul zice ca nu pateste nimic in patut 5 min.dar................
Ca sa ma vait si eu putinma doare rau spatele si ma misc ca o balena,ceea ce si sunt
Am zis ca de azi incep mersul pe banda ,centura inca nu reusesc sa o port,simt ca raman fara aer
Va doresc o zi frumoasa!
ionelu spune:
citat din mesajul lui ella81it Buna! IONELU eu am folosit un marsupiu de la chicco,doar ca nu imi amintesc cand am inceput sa il folosesc. Ai incercat sa pui scoica de masina sus pe carutul de cumparaturi?Eu asa procedam la Alex,cu Matteo inca nu am iesit la cumparaturi in supermarket. Ella mamica fericita de Alex si Matteo |
Ella, merci de sfat, eu cu scoica am fost, cum zici tu, pusa pe carut, dar tot mi s-a parut greu de gestionat situatia . Oricum marsupiu o sa il pot folosi incepand cu 2 luni, dar eu vreau sa il cumpar de pe acum.
Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)
Anitta_O spune:
Ionelu, sa fii atenta cand cumperi marsupiul sa il probezi pe fetita. E extrem de importat ca picioarele sa nu stea atarnate in jos, ci sa fie flectate, marsupiul sa ii acopere bine fundul si piciorul pana la genunchi. Eu o sa-mi iau un wrap, care se poate purta inca de la nastere. Va fi util mai ales pentru iesirile scurte si pentru stat prin casa, dar si pe munte. Imi aduc aminte de nepotica mea, care la 7 luni a urcat Ceahlaul atarnata de parintii ei, care au improvizat un wrap dintr-un cersaf rupt in doua pe lungimea lui si innodat. Acolo a dormit, acolo a mancat, a fost foarte tare.
Revin imediat.
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 35+
elena_gd spune:
Ionelu despre marsupiu, eu am vazut pe la alte odisei ca mamicile au Manduca, dar sincer nu m-am interesat pentru ca eu am probleme cu, coloana vertebrala si nu am voie sa car/ridic.
Eu o sa folosesc scoica montata pe carciorul lui bebe, aici nu e voie sa pui scoica pe caruciorul de supermarket pentru ca nu este safe.
Elena 36+ cu Bebster AMR 3+
Andra_C spune:
Anitta, mai stii cum se chema cel de care ne-a zis Clara? Ti-am trimis eu link, dar am uitat cum se numeste...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani si o luna) si viitoare mami de baietel 37s+