Hai Tigruta,BelissimaEva,Crixy!Mai-Iunie'12(53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

helllo!
Si la mine au inceput contractiile false..uneori sunt si dureroase..Sper sa hotaram maine data pt ceza..ca incep sa stau cu frica seara cand fac clexane..daca ma apuca peste noapte travaliul?

Onutza, ce haioasa ai fost cand ai zis ca cel mai rau te-au durut injectiile cu clexane..Eu am ajuns la 250 facute pana acum..probabil conteaza si cum le faci..si sa le faci incet. Mie cel mai dureroase mi se par cele cu ergomet. Pupam moldovianul frumusel!
Deea..ai tensiunea buna de la dopegyt,,asta nu inseamna ca ai rezolvat pb, ci e doar efectul...Stai cumintica..ma supar daca mi-o iei inainte!

Tigruta, eu zic ca maine "is the day" Cand mai mergi la dr?

Ylari, pupici scumpa!
Elena, cum mai esti?

Gyan, pe mine a inceput sa ma doara rau cand se misca..Noaptea ma doare ficatul si uneori si stomacul..pt ca isi misca picioarele si se impinge.

Azi mi-am propus sa stau la filme toat ziua..Deja ma misc mai greu..si casa e tot santier..Sper sa terminam sambata..

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui albinuta83

helllo!

Onutza, ce haioasa ai fost cand ai zis ca cel mai rau te-au durut injectiile cu clexane..Eu am ajuns la 250 facute pana acum..probabil conteaza si cum le faci..si sa le faci incet. Mie cel mai dureroase mi se par cele cu ergomet. Pupam moldovianul frumusel!

Tigruta, eu zic ca maine "is the day" Cand mai mergi la dr?

Ylari, pupici scumpa!
38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Tigrutza ia sa vedem daca Albina, adevarata sora a Mamei Omida are dreptate si maine nasti

Onutza dar de ce ti-au facut Clexane?
Ha, ha, esti veterana, Albinutzo, 250 eu am ajuns pe la 20 si ceva si m-am saturat de ele. Si eu am obs ca daca le fac incet ma doare mai putin. Eu le fac in picior si ptr ca dreptul imi e mai la indemana l-am ciuruit de l-am zapacit. Ah si nu bag acul pana la capat ca sunt stresata sa nu le fac in zona vascularizata a muschiului, cum nu prea am strat adipos Azi o sa schimb piciorul ca la injectia de ieri nu stiu ce s-a intamplat si am o mica galma Nu stiu cum s-a intamplat, poate ptr ca am ciuruit la greu zona aia, nu stiu. Faza e ca nici nu am retinut daca trebuie sa alternez piciorul, o zi unul, o zi altul. In dreptul gasisem o zona in care nu simteam aproape nimic nici cand bagam acul. Am obs ca daca ma doare cand bag acul iese si sange, adica ating o venutza ceva. Daca nu ma doare nu iese sange cand scot acul, asa ca am traumatizat zona aia nedureroasa. Oricum sunt asa nebuna ca daca ma doare cand bag acul il scot si caut zona nedureroasa, adica ma mai intzep cel putin o data.
Barbatamiu e asa sclifosit, se intoarce cu spatele, ma intreaba daca am terminat dar eu ce sa mai spun? poate crede ca mie imi place, of barbatii astia, niste molai... Dupa cezariana cu Eva mi-a zis dra sa dezinfectez operatia cu betadina. Tata mi-o dezinfecta ca sotul dadea okii peste cap. Gezas, cred ca-i trag una in mecla acum daca mi-o face fitze ca acum o sa venim acasa cu bebe nu mai merg la mama dupa externare ca m-am lamurit cat m-a ajutat. Avem o saptamana de cand ne-am suparat si nu ne-am mai vb de atunci, eu n-am sunat-o si nici ea Sincer ma simt tare rau din cauza asta dar nu dau inapoi, vreau sa inteleaga ca m-a suparat cu adevarat si ca sunt suparata pe ea.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Ylari te-am intrecut la somn... de jumatate de ora maxim m-am trezit.
Noi suntem binisor, eu cu nasul un pic infundat... cum ies din casa cum ma loveste, aici e inca frig, maxim 15 grade si vant. Mai nasol e ca daca pun apa de mare ma ustura si incepe sa-mi curga sange, asa ca astept sa treaca de la sine.
Aaaa mi-am amintit ce voiam sa intreb de aseara. Onutza tu de ce faci clexane? E procedura standard dupa nastere?
Deea si eu zic sa te duci la doctor, ca e posibil ca tensiunea sa fie buna de la pastile.
Tigruta, daca bebe nu vine azi, maine nu mai scapi...am vorbit eu cu mama omida.
Eva tu cum mai esti? Nu cumva ne faci vreo surpriza?

Elena 36+ cu Bebster AMR 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Ylari, da astazi suntem in faza... si cu somnu si cu clexanul Onutzei si cu mama omida.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Ylari, da astazi suntem in faza... si cu somnu si cu clexanul Onutzei si cu mama omida.

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fetelor, nici nu stiti cata nevoie aveam de feed-back cu cele dureri! Multumesc mult de tot pentru incurajari! Jur ca incepeam sa ma gandesc ca poate chiar se rupe ceva pe acolo sau il scap pe asta mic pe jos sau nu stiu...ceva rau de tot. Dar daca ziceti ca si voi ati avut asa rau si ca nu e semn rau m-am mai linistit. O sa incerc sa ma odihnesc mai mult si sa ma misc mai incetisor ca oricum nu pot repede ca sa nu fortez. Cred ca si condusul agraveaza situatia, chiar daca in timp ce conduc nu realizez disconfortul. Dar cred ca tin tensionate tendoanele din cauza pedalelor.

Azi am fost sa recoltez analize apoi m-am intors acasa si nu mai ies azi. Incerc sa ma odihnesc cat mai mult si sa fac cate putin si usurel un pic de treaba prin casa. Cred ca ideal ar fi sa alternez cumva odihna la orizontala cu plimbari usoare, fara eforturi, fara condus si fara tot felul de aplecari(cum fac cand strang prin casa). Fara condus clar nu se poate pt ca depind de masina si de drumuri in oras(va ziceam eu ca acum stau "la tara") Dar cat de curand poate termin si cu drumurile astea, macar sa nu ies chiar in fiecare zi.

Hai, Tigruta!!! Pun motate aici pentru tine, azi nasti, da?

Si mai sunt burtici la termen, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa apara bebeii care sunt pregatiti! Las motate pentru voi sa ne faceti o surpriza placuta!

Andreea, 35+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Aever poate ma insel, tu nu aveai perna de-aia de gravide? Eu dorm cu o perna intre picioare, e o perna voluminoasa (nu de gravida) si tare, care imi tine noaptea picioarele oarecum departate, vreau sa spun ca nu pot dormi fara ea, daca o fac incep durerile de sold si os pubian. Pe de alta parte, acel ligament din partea dreapta ma doare cand stau prea mult pe stanga (si stau ca cica asa se oxigeneaza bb cel mai bine) si normal ca uterul e tras de greutatea lui bb spre stanga intinzand ligamentul drept, de aici durerea. Dar schimb un pic pozitia si ma lasa. pe tine te doare in ambele parti in acelasi timp?

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Oana ai avut nervii tari...auzi sa te urce pe masa si sa te dea jos. Dar totul e bine cand se termina cu bine, iar la tine rezultatul e superb!!!!
Deea ma bucur ca esti mai bine si la mine a scazut de la 15 cu 10 la 13 cu 8 dar sa stii ca eu si stau linistita. Maine ma duc si eu sa imi fac unghiile, vineri sa ma epilez si cam atat.
Aever si eu tot la tara stau dar de cumparaturi, facturi si dus/luat copil de la gradi se ocupa sotul.Am femeie la curatenie, mama imi face mancare sunt o norocoasa! Dar cu toate astea si eu am acelasi dureri ca si tine care culmea se accentueaza cand stau in pat.

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 37 saptamani cu PAUL FILIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Eu fac injectiile in burta..si deja e rutina.
Stiu ca dupa cezariana sunt multi dr care recomanda clexane pt cateva zile, asta cred ca e motivul pt care a facut si Onutza.

Eu m-as baga la o repriza de somn.. Cred ca e de la vremea de afara..Si eu dorm cu perna de gravide...Buna inventie!!

38+ cu Rares-Iustin
AMR ...vreo saptamana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Fetele ma faceti sa ma simt mai bine..stiu ca aveti si voi problemele voastre dar eu nu pot decat sa ma focusez pe am mea, sa nasc odata si gata asa ca iertati-ma va rog

Stiti de ce o sa ma oftic, in caz ca nu se hotaraste singur, vineri dimineata ma prezint la medic si cred ca o sa imi provoace, iar eu asta nu am vrut si ma mananca ciuda daca tot acolo ajung, ca mergeam de pe 12 si gata, ufff..chiar as fi vrut sa vina cand hotaraste el, dar nu mai pot fetelor..faza e ca normal dupa masuratorile lui iesise data de 18

Va pup

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si Am ajuns la termen!!! oare cat mai sta??

Mergi la inceput